motofast üzgünüm ama çok kötüydü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
unuttukları tek şey BURASI İZMİR VE İZMİR MT EN İYİSİNİ İSTER VE YAPAR şuan 4 koldan bombalanıyor zaten ama ilerideki yıllarda daha iyisini yapacaklardır sanırım yinede bizimle ilgilenen OYA hanım ve ismini hatırlamadığım tüm dostlara teşekkürler ilk için iyidi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
oya hanım iyiydi festival kötüydü. oya hanım kötü olsaydıda festival iyi olsaydı.
-
Magico_SortE adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motofast festivali bize yakışır bir şekilde bir etkinlik olamadı
+1000 doğru söze ne denir.???
-
güzel bir etkinlikti,beraber geldiğim arkadaşlardan zaman bulup sizlerle pek beraber olamadım kusura bakmayın arkadaşlar,bu arada giderken bana yaptığınız kıyak(cenkis abi aklını seveyim)sayesinde sonradan gelen arkadaşlarımda problemsiz giriş yaptılar,festival biraz acemiliklerde olsa güzeldi,siz gülbahçeye ayrıldıktan sonra bir çok aktivite oldu,yarışmalar gösteriler harikaydı,özellikle akşam konser ve örümcek kadının dansı müthişti,keşke biraz daha kalsaydınız,daha sonra sizin motorları yemek yediğiniz yerdi sanırım(ıldırı olabilir) sağlı sollu parketmiş gördüm,kornaya basarak selamladım belki sizde bizi görmüşsünüzdür,biz egeriders'tan arkadaşlarla geze geze çeşmeye gittik,kumrucu şevkiyi bi ziyaret ettikten sonra eski yoldan geldik,yolda birde manzara kahvesinde mola verdik,ben çok eğlendim,gittiğime hiç pişman olmadım,umarım daha profesyonel festivalleride görmek nasip olur
-
hehe bende bu sene gelemedim diye üzülüyordum içimde kalmadı
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
seyyah izmir kalmasın dostum fakat canın sıkılacak galiba istersen verdiğim linke bak bi
çünkü bizde hemen kendimizi mutlu edecek bir çözüm yolu bulduk ve keyfimize baktık zaten..
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=13967&page=5
-
neden yaw gecen sene ben ist parkormandakıne gıttım gayet hostu bu sefer bole olmus bnce
-
ne Motofast kim koymuş abi bu adı. bence bu organizasyona uyacak en güzel isim MOTOFIST olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler