Ukrayna Yolculuğumun Fotoğrafları (1750 KM) (CBF 1000)
Reklamlar
-
Doğu Avrupa ve Kafkaslar yolculuğumum Ukrayna etabından fotoğraflar.
Güzergahımda Ukrayna'nın bulunduğunu çevremdekilere söylediğimde tepki hep aynıydı. Tehlikeliymiş, şöyleymiş, böyleymiş... Eee nolmuş yani? Gidip görmeden ne kadarını bilebilirsiniz ki?.. Tabii ki kimseyi dinlemeden Ukraynanın orta ve doğu kesimlerini dolaştım. Ateşli bölgesinde açık alanda tek başıma çadırda kaldım. Ülkeyi terkederken bir operasyonun içinden geçtim, sınır mınır uçurmuşlar tabii, Rusya'ya da kontrol edilmeden sıvıştım. Sonuç neydi peki, çok büyük bir iş mi başardım? Tabii ki hayır, üzerime doğrultulan tüfekleri indirtip yola devam edebilme, engelleri aşabilme hazzını seviyorum belki de. Ukrayna'ya gidip gece klüplerinde vakit harcayacak bir tarzım yok. Zaten bıkmışlar o çirkin tiplerden.
Ukrayna'dan bahsetmek gerekirse, aşırı ucuz bir ülke. Kaldığım hostelin günlüğü 8 TL'ye denk geliyordu o zamanlar. Şimdi daha uygundur hatta. Yemekler de öyle... Yolları biraz kötü, ama idare eder. Sevimli köyleri var, insanları sıcak. Ülkeyi ortadan ikiye bölmeye çalışıyorlar, bizdeki mevzuların benzeri oralarda da var. Yozlaşmış kesimler oyuna gelip, kardeşine düşman olmuş.
Ülkenin batısına gitmedim, ileriki bir yolculuğuma saklıyorum o kısımları. Genel olarak pek beğenmedim Ukrayna'yı, ama uygun ve kendi halinde bir yer. En çok kadınların yerel kıyafetlerini sevdim sanırım.
Video: youtube.com/watch?v=aEZChzwm9vc+
Facebook: facebook.com/motorumlaNET
Reklamlar
-
hocam sen hiç yerinde durmazmısın ?
-
Freye adlı üyeden alıntı
hocam sen hiç yerinde durmazmısın ?
heheh şu anda duruyorum. yeni yolculuklar için bütçe hazırlıkları
-
Valla hocam pes doğrusu ne ara gezdin ukrayna yi 😀 suan gezi devam ediyor mu 😄ortaasyayi dolancan mi şu mogolistandaki dev cengizhan heykelini hep merak etmişimdir😄
Kazasiz belasiz sürüşler
-
izmirakar adlı üyeden alıntı
Valla hocam pes doğrusu ne ara gezdin ukrayna yi suan gezi devam ediyor mu ortaasyayi dolancan mi şu mogolistandaki dev cengizhan heykelini hep merak etmişimdir
Kazasiz belasiz sürüşler
yazın gezdim hocam şu an evimdeyim. ilerleyen zamanlarda moğolistan planlarımın içinde. kısmet...
-
Motosiklet Eğitmeni
Başlıkta Ukrayna'yı görünce nasıl bir sevinç ve heyecanla daldım topiğe anlatamam.
Sonuç?
Hüsran!!!
:(
Adamın çektiği fotoğraflara bak.
Hem de Ukrayna da!!!!
Sopamı getirin benim.
-
Motorun hiç arıza falan çıkartıyor mu yolda,
-
inzell adlı üyeden alıntı
heheh şu anda duruyorum. yeni yolculuklar için bütçe hazırlıkları
hocam motorun kaç bin km'de şuan ?
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
COQ adlı üyeden alıntı
Başlıkta Ukrayna'yı görünce nasıl bir sevinç ve heyecanla daldım topiğe anlatamam.
Sonuç?
Hüsran!!!
Hem de Ukrayna da!!!!
Sopamı getirin benim.
bu beklentinin hep farkındayım :D
-
Gerçekten iyi cesaret, şu durumda ukrayna da yalnız başına dışarda çadırda kalmak,
Kazasız sürüşler,,,
-
oenaj adlı üyeden alıntı
Motorun hiç arıza falan çıkartıyor mu yolda,
lastiğim patladı sadece
Freye adlı üyeden alıntı
hocam motorun kaç bin km'de şuan ?
sıfır almıştım, 37bine geldi cbf.
oenaj adlı üyeden alıntı
Gerçekten iyi cesaret, şu durumda ukrayna da yalnız başına dışarda çadırda kalmak,
Kazasız sürüşler,,,
son zamanlarda daha da asileştiler, benim gittiğim zaman bu kadar değildi bir de. ama şu aralar nasıldır diye merak etmiyorum değil
-
bizim portakalı limonu almış yiyo ukraynalılar. cbf 1000 ile nasıl geçti yolculuk resimlerden sonra yorumları alalım artık
-
DKN adlı üyeden alıntı
bizim portakalı limonu almış yiyo ukraynalılar. cbf 1000 ile nasıl geçti yolculuk resimlerden sonra yorumları alalım artık
cbf şahaneydi, az daha hafif olaymış çok güzel olacakmış. ama güzel bi yol arkadaşı kesinlikle. moskova-kiev arasını bi günde yapmıştım, biraz yormuştu ama bi masaj patlattım çiçek gibi olup yola devam...
-
hacım gayet güzel gezmişsinde ukrayna fotoğrafı böylemi olur ya böylemi olurya
-
nines adlı üyeden alıntı
hacım gayet güzel gezmişsinde ukrayna fotoğrafı böylemi olur ya böylemi olurya
hahahah :D abi gidin turistlerin paylaşımlarına bakın, ben çekmiyorum öle şeyler
-
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Freye adlı üyeden alıntı
Çekme zaten hocam yanlışlıkla bunların arasına falan karışır millet kafayı yer
Ben googleden 1-2 tane arkadaşlar istedi diye paylaşsam ban yermiyim ?
paylaş gitsin, ama çok sarışın olmasınlar
-
COQ adlı üyeden alıntı
Sonuç?
Hüsran!!!
Hem de Ukrayna da!!!!
Sopamı getirin benim.
Eminim ki paylaşmadigi çok fotograf var İlkay abi.
Misal ;
''Ha sen istiyor duj almak? o zaman verecek bir 100 dolar daha '' muhabbetinin döndüğü fotografi nerde sakliyor kim bilir
Gerçi çocuk hakli,
Ben olsam harddisk'e şifre koyardim
Bu arada Alp kardeşim ;
Sana buradan selam eder gözlerinden öperim.
Sıkı takipçiler listende ilk 3'e rahatlıkla girerim.
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Eminim ki paylaşmadigi çok fotograf var İlkay abi.
Misal ;
''Ha sen istiyor duj almak? o zaman verecek bir 100 dolar daha
'' muhabbetinin döndüğü fotografi nerde sakliyor kim bilir
Gerçi çocuk hakli,
Ben olsam harddisk'e şifre koyardim
Bu arada Alp kardeşim ;
Sana buradan selam eder gözlerinden öperim.
Sıkı takipçiler listende ilk 3'e rahatlıkla girerim.
abi eyvallah teşekkür ederim
fotoğrafların bazılarını paylaşmıyorum haliyle
-
helal olsun süper bir gezi ve iyi cesaret
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)