arkadaslar o gun gelmeyenler coook sey kacirdiii....
yavas yavas bulusma yerlerinde toplandik...
arkadaslar o gun gelmeyenler coook sey kacirdiii....
yavas yavas bulusma yerlerinde toplandik...
vedat abı bu ne hızz...
ben aynı topık te devam ettım resımlerı ekledım bılgın olsun
cok guzel bır gundu....
he bu arada lastık almaya ne zaman gıdıyorsun...
____it's my life_1982____
vedat abi gecmiş olsun lastikten dansöz çıkmış
valla ramazan arastirsin en kisa surede almam lazim..
bu arada emegi gecen herkeze sonsuz tesekkur ederim..
bugun benim icin motor egitimi acisindan cook guzel gectii..
oncelikle geziyi duzenleyen(sonra dalmak icin bizi satan )FUTURESHOCK
ardindan kendi gibi guzel insanlari yanina alip gelen BIKER_BOYS a tesekkur ederim..
ozellikle erdogan usta sen olmasan ben ne yapardim cook sagol iyki varsiniz..
donuste yol boyunca beni surekli kontrol edip teknik bilgiler veren RAMAZAN a sonsuz tesekkurler...
silerin oldugu her gezide varim isin elverdigi olcude...
sorma yaa teker patlamis ben 140-150 gidiyorum iyimi..edogan gormese yapisacam bir yere..serkan79 adlı üyeden alıntı
erdogan inda dedigi gibi motor almak onemli degil onu tanimak onemli..
valla tehlikeli durummuş bende durdugun yerde patladı sanıyodum geçmiş olsun sapancaya gelirken yeni lastik al nolur nolmaz
Aranızdan erken ayrıldım ama tadımı da aldım ınsaallah sapancada gorusmek dılegıyle
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
ne zaman çektin bunları vedat abi yaf ??
çok hızlısın bende tek foto ben sanıyodum
resimler güzel vedat abiyy abi motoru saklıyosun ama bu resimler seni bi gün ele verecek valla benden sölemesi
kardeşim erken kaçtın bu gün biraz rahatsızdın heral iyice dinlen ileş sapancaya giderken salam görmek istiyoruz seni tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak okMEGAN66 adlı üyeden alıntı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
zaten 3-5 r esim daha var evdekiler komşudaydı seslerını duyunca kapadım sistemi yarım kaldı sizdeki resimleri ekleyin evde oturanlar ne kaçırdıgını görsün..
megan66 abi sana ne desem......hasta halınle bıze katıldın walla helal olsun... ama memo'nun da dedıgı gıbı bu hafta dınlen pazar sapancada yıne beraberız...
vedat abı ıstersen foto.ev adresıne kargo yapayım..
ya bu arada ben eskı topık e resımlerı ekledım arkadaslar bılgınız olsun..
http://www.motosiklet.net/forum/show...=14057&page=13
____it's my life_1982____
kartal23 geçmiş olsun kardeşim..
bize nazarmı deydi noooldu beya..
aman dikkat diyorum arkadaşlar...
yaa lastikleri değiştirecem diye çok düşündüm..
ama jantlar siyah teker değişeceği zaman çizecekler diye sallayıp duruyordumkiiii o beni sallamaya başladı hemen bu haftasonu inşallah değişecek lami çimi yok..
araç muyane istasyanunda durduğunuzda sizi gördüm içime mi doğdu ne bu kadar motosiklet toplanmışsa kesin motosiklet.net üyeleridir gezi için toplanmıştır dedim içimden valla dediğim çıktı keşke bende gelebilseydim...
Geziniz süperdi orda olmak isterdim ancak Yorucu Ankara gezisinden sonra açıkçası kapı dışarı çıkamadım..ancak kendime gelebildim..
Vedat kardeş geçmiş olsun...
vedat abi valla çok konuştuk motordan nazar deydi bizde kötü bir kazayı çok ucuz atlattık nerdeyse bir trafik canavarının kurbanı oluyorduk bir anlık refleksle ben ayağımı kaldırmasan cemilde gidonu kırmasa fena patlıyorduk arabaya ama allah korudu.Demekki neymiş çok çene yapıp nazara getirmeyecekmişsin kendini
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
SLM canlar ilk önce gecmiş olsun allah kazasız belasız geziler nasip etsin ilk önce dikkat sonra gezi inşallah bu şeyleri bir daha yaşamalıyız bunlar kücük şeyler olsun bunada şukur ama dikkatı elden bırakmayalım vedat abi senden sonra arkadaşlarla orta köye gittik ve 12 de ayrıldık gezide harika gecti zaten sucuk ekmek sohbet tanişma fatsı falen cok güzeldi arkadaşların hepsine cok tşk ederim havtaya buluşmak üzere alallaha emenet olun hoşcakalın paiiii öpüldünüzzzzz cukk cuk
çok güzel arkadaşlar motorunuza ve yüreğinize sağlık,
paylaştığınız için teşekkürler.
mt. izmir den herkeze selam.
Vedat kardeşim sana güzel lastik şart metzeler veya pırelli dıragon 17jant 180 /55veya daha üstü kanallı ve yanaklı lastik al ben ramazana veya sana fiyat listesi yolayacam 1 veya 2 gün içinde ortaköye gelmedin çok üzüldüm olsun biz herzaman ordayızkendine iyibak bay
Vedat kardeşim ben bu lastigi beyeniyorum tavsiye edrim oky http://cgi.ebay.de/Satz-120-70-ZR-17...QQcmdZViewItem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)