21.05.2006 Adana ç.m.s.k Kozan Dağilcak Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
güzel gezi güzel resimler.
resimlerin boyutları büyük olduğu için bakmak çok zor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ewet resaimler portre boyunca çekildiğinden açılması biraz gecikiyo çok güzel bi gezi olmuş yi,ne her zamanki gibi adem abi yine yapmışsın yapacağını
-
resimi görünce koptum yahu .. terkelimti temizledik deerken neyi diye düşünüyordum motoru mu ama motor nası terlicek derken kelleyi görünce stresimi üzerimden attım yahuu
eyw .. guzel gezi olmuş. tabi ist gibi değil boş ve rahat yollarda. fıstıksınız valla..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
hocam ellerine saglık resimler çok güzel ama benim açtığım topic saat 7.54 sen görmemişsin
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
-
-
İşte gezi, işte organizasyon Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik. Gelmeyen ve gelemeyen arkadaşları bundan sonraki gezilerimize bekliyoruz.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Tekin beye de burdan tekrar tekrar teşekkür ediyorum her ince ayrıntıyı düşünüp yaptığı için.
-
-
wallahı tebrık ederım mukemmel bır gezı gezı olmus. Olsa TOKAT MT de boyle bı kıtle ve organıze, yokki. Ama tokat mt yı temsılen Tüzemen abimiz var orada. Bol Muhabbetler Herkese
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
-
çok güzel bi gezi olmuş resimler için tşk.
-
Leynnnn kanki napim yani aşkın varsa.
ne yani bizim yok diye nisbet yapıyosun dimi.
allah büyük bigün benimde olur nasıl olsa benimde kalbime biri girerse yada ben birinin kalbine bi gezi düzenlersem tek başıma tabiki ozaman görüşürüz
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. mersin grubunda hafta sonu sınavı olan,düğünde olması gereken ve ailesiyle birlikte olmak zorunda kalan arkadaşlarımızın sayısı çoğunluğu geçiyordu. ben,pckopat ve ciks müsaittik.gerek diğer arkadaşlarımızın olmaması (ki adana grubu mersine onca kişi geldi ,biz ise 3 kişi gitmiş olmak bence ayıp!!!),gerekse 3 kişi yola çıkmanın riskli olacağını düşünerek geziye gelmedim. ve bunuda cuma akşamki toplantıda dile getirdim. fakat yusuf abinin dediği iadei ziyarete,3 kişi gidilmezdi.diğer arkadaşlarımızı kırmış olacaktık. bunu için sizlerden özür diliyorum.
-
benkaan adlı üyeden alıntı
ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. mersin grubunda hafta sonu sınavı olan,düğünde olması gereken ve ailesiyle birlikte olmak zorunda kalan arkadaşlarımızın sayısı çoğunluğu geçiyordu. ben,pckopat ve ciks müsaittik.gerek diğer arkadaşlarımızın olmaması (ki adana grubu mersine onca kişi geldi ,biz ise 3 kişi gitmiş olmak bence ayıp!!!),gerekse 3 kişi yola çıkmanın riskli olacağını düşünerek geziye gelmedim. ve bunuda cuma akşamki toplantıda dile getirdim. fakat yusuf abinin dediği iadei ziyarete,3 kişi gidilmezdi.diğer arkadaşlarımızı kırmış olacaktık. bunu için sizlerden özür diliyorum.
güzel gezi olmuş.. +1 abi bende aynı fikirdeydim.. bunun muhabbetini oturup uzun uzun yapmıştık.. böyle şeyler söz konusu olduğu için + gelemediğimizden dolayı Adana Mt den özür dilerim....
-
Arkadaşlar gerçekten eğlendik,oynadık,zıpladık ve bir kez daha motosikletin ve doğanın zevkine vardık bu geziyi bize organize eden Tekin abimize ve Kozan'lı dostlarımıza gerçekten en içten teşekürlerimizi sunuyoruz.
Bu arada Cengiz bey denizi görünce bakıyorum motosiklet sevdasını unuttun yok hava ve deniz bukadar güzelken motosiklete binilmezmiş diye söylemlerde bulunuyorsun bak Yusuf abime söylerim msn delisi yapar seni
-
Vayy Cengiz abime bak oda ayrı gezi yapmış. Ama motorsuz olmaz abi.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
SeLam herkese.Gene harika bir geziye imza atmışsınız arkadaşLar tebrikLer.Dün Yüksek Lisans sınavım oLdugu için aranıza katıLamadım yoksa çok istiyordum ama gene oLmadı hayırLısı...
Umarım haftaya güseL bir organizasyon daha yapıLırsa bende sizin gbi güseL arkadasLarLa tekrar geziye çıkma şerefine naiL oLurum.Hepinizi öpüyorum...
Born To Be wild,Live to Ride...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler