21.05.2006 Adana ç.m.s.k Kozan Dağilcak Gezisi
Reklamlar
-
herkese selam çok güzel bir gezi olmuş izledim ve okudum darısı kazasız belasız gezilerinize gezilerimize olsun diyorum yusufçum geçmiş olsun cengizede gelince evet kıçını kaldırıpta daldıramadık ama arkadaşı onun acını cıkardı bütün su altı güzelliklerini o gördü ve yaşadı keyifli dalıştı kıskansın vede elbise ve ekipman almasında gerek olmadıgını biliyor depomuz agzınakadar ekipman dolu acıtasyon yapmasın herkese iyi çalışmalar
Reklamlar
-
Arkadaşlar Yeniden Yeni Bir Motorla Aranizda Olmak Için Sabirsizca Bekliyorum Sizleri Ve Organizeyi Hazirlayanlari Tebrik Ediyorum
Süprsiniz Yaaaaa.
-
Arkadaşlar cok guzel bir gezi olmuş . Hepinize tebrikler. Bir dahaki gezide biz de yanınızda oluruz inşallah.
-
ben geldim. o kavurmayı kim yapıtı arkadaşlar gezi kadar güzel olmuşa benziyor.hainler madem böyle marifetleriniz vardı şimdiye kadar neden göstermediniz.bu haftadan sonra artık gezilerde bende varım böyle lokma varsa.ya adem keline laf söylemeyim diyorum ama sende tahrik ediyorsun be birader.
dalış konusunda ismail hocaya katılıyorum yeni başlayan arkadaşlar için malzemeye para ayırmalarına gerek yok .hoca hem egitim hemde malzeme konusunda çok destek veriyor
-
gezi bahane saç kavurma şahane...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
yusuf abi resimde gördüm, eline ne oldu geçmiş olsun neden haberimiz olmadı kendime kızdım hayırdır abi yapabileceğimiz ne olursa olsun mt.izmir hazır tetik lütfen bildir abi gezinize gelince siz sanırım bizimle yarışıyorsunuz
sayenizde oraları görüyoruz ama sizlerle olmakta çok istiyoruz ama sanırım marmaris te buluşacağız, oradaki tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum ellerinize motorlarınıza ve en önemlisi yüreğinize sağlık.
-
kozan gezisine katılımları için tüm arkadaşlara tşk.ederim.(katılmayanlarada ederim) bu arada arkadaşlardan fazla mani toplamışım.herkese bir çay parası borcum var ne zaman isterlerse gelip alacaklarını tahsil edebilirler.( çay içerek) hoşçakalın iyilikle kalın.......
-
ulem iyiki gelemedik hemen çamur hazır yuh size,kankim siyede yuh ismail abi kalbimi bölük pörçük ettin ben tırnağım olduğu zaman başımı kaşırım prensip olarak kendimi böyle yetiştirdim,acitasyonda yapmadım yapmamda çünkü gerek yok
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Ne gidilen yerler,ne de görülen yerler,kavurma şahane duruyordu.
Nice,nice kazasız,belasız gezmelere.
-
-
Valla gezi süper olmuş. Sizlerden yarı yolda ayrılmak zorunda kaldığımız için bizi bağışlayın. O güzelim kavurmayı görünce nasıl içim gitti anlatamam . Umarım kavurmayı ziyan etmemişsinizdir
-
@yargıç; Ne ziyanı abi yumuldu millet. Kızlı erkekli götürdük etleri. Valla ben böyle et kıyımı görmedim katliam gibiydi
Gezilere ne zamandır gelmeyen arkadaşlar hadi şöyle bi 30 motor çıkaralım artık. Yaz geldi. Hava güzel. Kışa girerken bana gezi yapalım demeyin
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
az kaldı makinem çıkmak üzere ozaman sizinle görüşücez dostlarım malum uzun yolda bualet beni kahrediyor ama zuzuki maynak 500 km yap sanki hiç binmemişsin gibi neyse şimdilik aşkımla şehir içinde biniyoruz o bile rahatsız ediyor walla birde fizik tedavisi görüyorum doktorum diyorki motoru bırak yoksa düzelemezsin diyor bende heeeee diyorum bırakırım maynak mıdır nedir geri zekalı bana resmen öl diyor yaf
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
yargıç adlı üyeden alıntı
Valla gezi süper olmuş. Sizlerden yarı yolda ayrılmak zorunda kaldığımız için bizi bağışlayın. O güzelim kavurmayı görünce nasıl içim gitti anlatamam
. Umarım kavurmayı ziyan etmemişsinizdir
gitsin gitsin içinde gitsin dışında geziden kaçıp otobana inersin dimi sana inat beş katı kavurma yedim oh olsun sana allah bilir o gün açta kalmışındır ha ha ha
-
bide uzun bi yola çıksak diyorum....şöyle bir alanya nasıl olur ?cuma veya c.tesi g.d,iş dönüşte p.tesi sabahı:
2000 yılında ben ve 2 arkadasım 3 motorlu alanyaya gittik bir gece çadırda denız kenarında uyuduk.acayıp keyıf verıcıydı. ateş bile yakmıştık.etsesi gün geri döndük..züperdi,böyle bir actıvasyon düzenleyebiliriz..zaten motorda yolculuk önemli bence..hadi kaldırın arka tekerlekleri ,böyle kısa yolculuğu dedmde yapar..
motorumla uzun yol yaptığım yerler Marmaris,bodrum,kütahya gedik yaylası,konya,antalya (2 kere) kaş,ve alanya (2 kere) uzun yolculuk malzemeleri bende mevcut ve 1 yıldır gidip yolculuk yapmayı beklıyorlar izmir e de gidebiliriz bak bu olabilir işte..hem oradakı arkadaşlar sevinmiş olurlar..ve türkıyedekı tüm motorculara ders wermış oluruz..hadi kaldrın ar. tekerlekrınızıetkızartma ,kebab,şiş piliç,balık bunları unutun biraz,konserve yemek, açık havada uyumak, gölde yıkanmak,çamaşırlarınızı benzin istasyonunda yıkamak..şöyle biraz da evinizi özleyın kardeşler..biraz actıvasyon yapalım yılda 1 kerede olsa stresimizi azaltır..eğer düşünürseniz ben warım.yok kımse düşünmüyorsa,Ben bu yıl çıkmam lazım..Büyük bir ihtımalle Çanakkaleye gideceğim..
-
KILIÇBALIĞI..epeydir online olamıyorum.Geçmiş olsun canım arkadaşım..Kolun sanırım alçıda değilmi?Ne zamana kadar böyle kalacak?..Sana nazar değiyor farkındamısın..Meyva veren ağaç taşlanır dostum..bilmem anlatabiliyormuyum..sen anlar,hissedersin..kendine iyi bak
Ayrıca geziniz ve fotolarınız bir başka güzel..Allah ağzınızın tadını bozmasın..hepinize ayrı ayrı sevgilerimi selamlarımı yolluyorum..
-
aakreeep adlı üyeden alıntı
KILIÇBALIĞI..epeydir online olamıyorum.Geçmiş olsun canım arkadaşım..Kolun sanırım alçıda değilmi?Ne zamana kadar böyle kalacak?..Sana nazar değiyor farkındamısın..Meyva veren ağaç taşlanır dostum..bilmem anlatabiliyormuyum..sen anlar,hissedersin..kendine iyi bak
Ayrıca geziniz ve fotolarınız bir başka güzel..Allah ağzınızın tadını bozmasın..hepinize ayrı ayrı sevgilerimi selamlarımı yolluyorum..
Selammmmmm
sizleri çok seviyorum sizlerin gezileride çok güzel insan orda olmayı çok istiyor ama neyapalım
Tüm izmir e sevgilerrr
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
ben yine "ah" lardayım,, napalım,, ben sizlerle birlikte gidemiyorum ama en azından resimlerinize bakıp, orda olmayı hayal ediyorum.. buda yeter..
keşke Adana ya biraz yakın otursaydım yaw keşke.. ahhh ahhhhh....
-
Ben Adanadayım ne oldu ki...siz ahlarda ben vahlardayım motorum yooook...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler