Geçikmiş gezi raporu EGE-AKDENİZ kıyı şeridi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu güzel paylaşımı için teşekkürler,kazasız sürüşler dilerim,saygılar...
-
-
Güzel bi gezi olmuş...
4 yıldır izmir de oturuyorum şu seyirtepeye çıkmak bi nasip olmadı
-
-
Çok güzel bir gezi paylaşımlar için teşekkürler
-
-
Haydi denize
-
-
Kiskandim mi desem ozendim mi desem bilemedim ama çok iyi
-
avrupa yakasına geçince. gel apo 230 km yol kaldı ikimizde yorulduk madem buraya kadar geldik trakyanın karadeniz kıyısına geçeriz yorulursak şarköyde kalalım. yorulmazsak çorluda evimde kalırız diye anlaşıyoruz ve aksam 6 gibi çorluda evimde oluyoruz birlikte..
keşanda ufak bir mola
tekirdağ sahil.
cezasız kazasız tamamlıyorum turumu apo'yu misafirim ediyorum elimden geldiğinde trakyayı gezdirmeye çalısıyorum..
2 ay sonra festivalde yeniden buluşuyoruz. ikimizde maxiscooterlerimizi satıp enduroya geçtik yeniden. bu mayıs hemen hemen aynı tarihlerde ya yunanistan üzerinden makedonya üsküp kosava. yada geçen sene yapamadığımız karadeniz gürcistan turu planlıyoruz.. fotoraflar eksik olmasına rağmen yolu anlatmaya çalıştım. zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler. yolunuz acık olsun.
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
avrupa yakasına geçince. gel apo 230 km yol kaldı ikimizde yorulduk madem buraya kadar geldik trakyanın karadeniz kıyısına geçeriz yorulursak şarköyde kalalım. yorulmazsak çorluda evimde kalırız diye anlaşıyoruz ve aksam 6 gibi çorluda evimde oluyoruz birlikte..
keşanda ufak bir mola
http://i.hizliresim.com/1Y47VD.jpg
tekirdağ sahil.
http://i.hizliresim.com/gknYDO.jpg
cezasız kazasız tamamlıyorum turumu apo'yu misafirim ediyorum elimden geldiğinde trakyayı gezdirmeye çalısıyorum..
2 ay sonra festivalde yeniden buluşuyoruz. ikimizde maxiscooterlerimizi satıp enduroya geçtik yeniden. bu mayıs hemen hemen aynı tarihlerde ya yunanistan üzerinden makedonya üsküp kosava. yada geçen sene yapamadığımız karadeniz gürcistan turu planlıyoruz.. fotoraflar eksik olmasına rağmen yolu anlatmaya çalıştım. zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler. yolunuz acık olsun.
Güzel bir gezi olmuş darısı bizlerin başına ... ama
''Allaha şükür cezasız kazasız tamamlıyorum turumu''desen daha şık olurdu insan sıkışınca hatırlar Allah ı zaten
-
altora adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş darısı bizlerin başına ... ama
''Allaha şükür cezasız kazasız tamamlıyorum turumu''desen daha şık olurdu insan sıkışınca hatırlar Allah ı zaten
Şükür etmesini bilene her nefestedir bence.
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
Emeğinize sağlık harika bir gezi olmuş.
-
-
O yanan taşlar ilgimi çekti bildiğin sürekli yanıyormu yoksa orda bir renk farklılığımı var?
-
Güzel bir gezi yapmışsınız.Gezdiğiniz mekanlarda Türkiyenin en güzel ve görülmeye değer yerlerinden.
Yanartaşa bende gittiğimde sucuk ekmek yiyen turistlerle karşılaşmıştım.Tabiki onları yönlendiren rehberleri
bu işi biliyor.Bende keşke demiştim ama neyazıkki...
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
emeğine tekerine sağlık mehmet güzel bir gezi olmuş.yav bu sym tanıdık geldi diyorum buda bizim hemşeri o değilde motor işi bitince benim adaş gözükmez oldu.
-
almpoz adlı üyeden alıntı
O yanan taşlar ilgimi çekti bildiğin sürekli yanıyormu yoksa orda bir renk farklılığımı var?
evet üstat. o ateşler hiç sönmüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
COMTAN adlı üyeden alıntı
emeğine tekerine sağlık mehmet güzel bir gezi olmuş.yav bu sym tanıdık geldi diyorum buda bizim hemşeri o değilde motor işi bitince benim adaş gözükmez oldu.
ramazanın eski motoru o motor türkiyenin nerelerini gördü daha
-
Mükemmel bir gezi olmuş gerçekten. Geçen yaz bi evo aldım ve foruma yeni katıldım. Kuşadasında yaşıyorum. Tanışma imkanı olsaydı Kuşadasına geldiğinizde tanışmak isterdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)