Keşif gezilerim 4: Hendek Köyleri ve Tepeleri
Reklamlar
-
Bugün Hendek'in birkaç köyüne ve tepesine doğaçlama bir gezi yaptım, aslında belli bir güzergah bi tavsiye üzerine vardı ama oralardan geçemedim, devamı fotoğraflarda
Hicriye köyüne gideceğim, ama yol bilmiyorum, planım biraz tepelere çıkıp bir daire çizip tekrar E-5 yoluna çıkmak, bu fotoğraf E5 in yukarısına doğru
Fırtınadan sonra çiçekler açmış, her sene böyle oluyor, geçen sene de gözlemlemiştim, kuvvetli lodostan sonra bahar mevsiminin ilk esintileri başlıyor, Allah böyle bir akış tasarlamış sanki
yol güzel, tam enduroluk
böyle çitler çok hoşuma gidiyo
Hicriye köyünü geçtim böyle devam edeceğim
Bu arada acayip susadım, mezarlık için yapılmış bir çeşme
Bahar mevsiminde ilk çıkan çiçeklerden bu da,takip edenler bilir, daha önce yüzlerce çekmişliğim vardık bu çiçekleri
Bu da yılın ilk papatyalarından
Şu karşıki tepe ne güzel gözüküyor, burada her tarafta otlar var
Geldiğim yol da bu
Bu ağacın rengi dikkatimi çekti ve hemen durdum
İşte ağacın yakın hali
Fındık ağaçları da bu lodostan sonra bu püsküllerden çıkarıp yavaş yavaş yeşermeye başlıyor
Bu arada yol ikiye ayrılıyor, sağ tarafı tercih ediyorum çünkü sol taraf aşağı iniyor gibi
Mnazara buradan bayağı güzelmiş ya
ahan da yol bitti
sağ taraf da tam krosluk, ama bu motorla olmaz tabi, çaresiz geri dönüyorum, aşağıda küçük bi yol sağa sapıyodu , o yolu deneyeceğim
Bu ne sizce
İşte bu çeşmenin suyunun ta kendisi, çeşme gürül gürül akıyor maşallah
bu arada saniyenin 4000de 1 i hızla çektim
Bu fotoğraf da saniyenin 20 de 1 i . perde hızı ne işe yarar öğrenmek isteyenler için bilgilendirici olmuştur umarım
Çocuklar yarış ediyolardı, biraz uzak olduklarından fotoğraf pek güzel çıkmadı ama idare edin kendi çocukluğum aklıma geldi onlara bakarken, ne koşardık ya, şimdi de motorla koşuyoruz gerçi
yukarıda bahsettiğim sağ yola girdim ve buraya geldim, buradaki sol yolu da denedim, o da çıkmaz sokak, şimdi sağdan devam edeceğim
sağ tarafta bir ağaç devrilmiş fırtınadan, ama ne fırtına olmuştu ya, gece çatımız uçacak sandım, her şey havada uçuşuyordu, her taraftan sesler geliyodu, gece 3 e kadar yatmamıştım birşey olur diye
bu arada o sağ yolda bu şekilde, yol güzel ama sonu hiç iyi olmayacak gibi geliyor bana, nitekim öyle oldu
ya gölgem ne kadar güzel çıktı
ahan da iyice çamur olmaya başladı, inip biraz yürümem lazım devam edip etmemek için
malesef burdan da devam edemeyeceğim, çok çamur var ve biraz bataklık, burda saplanırsam çıkamam, malesef burdan da geri döneceğim, başka da yol yok tabi devam etmek için, E 5 e inip yolun aşağı tarafındaki köylere gitmeye karar veriyorum
aslanım böyle yerlere çok yakışıyo maşallah
gider ayak şu ağaç da dikkatimi çekiyor
E5 e indim, biraz devam ettikten sonra sağ tarafa Yeşilvadi köyüne gidiyor, burdan devam edip evin yolunu bi şekilde bulacağım, gerçi bu köye başka yerlerden gitmişliğim var, zor olmayacak
Bu gölgeli fotoğraflara kafayı taktım, güzel de çıkıyo hani, değişik oluyo
Yolunu sevdim bu köyün
yolun kenarında bi ağaçlık, büyüleyici bir havası var, ya da mistik bir hava, büyüleyici ile mistik aynı şeyler mi oldu, her ne ise, öyle birşeyler işte
Bu da kuşun burnu ) her tarafta var kuşburnudan , burda bunun marmelatı sanırım çok yapılıyodur, ben de çok severim, annemin kuşburnu marmelatını özledim bak şimdi
otoban göründü otobanın altından geçeceğim sanırım
sol tarafımdaki tarla dikkatimi çekti, bayağı büyük
Bu açı da güzel oldu sanki
Yeşilvadi köyüne girdim çıktım bile köy bana güle güle diyor, ben de güle güle gidiyorum, ne iğrenç bi espiri yaptım ya
şimdi de otobanın üstünden geçiyorum, otoban güzel gözüküyor, birkaç fotoğraf alıyorum
Gün batmak üzere
dönüş yolunda bu atı da çekmek istedim, çekinceye kadar bana sürekli baktı nedense, ilk defa fotoğraflanıyor herhalde
Beni izlediğiniz için teşekkürler, bi sonraki gezide görüşmek üzere
Reklamlar
-
Merhaba,
Resimleri maalesef goremiyorum.. Linkler kırık..
Merakla bekliyoruz cikin gezinizi
-
Bende gözüküyo, üye olduğum için mi acaba, ya bu photobucket yine sınır mı koydu acaba
-
İnternetim yavaş hepsi yüklenmesede bende görünüyorlar
Birdaha uğraşılmaz bu kadar foto sakın elleme
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
İnternetim yavaş hepsi yüklenmesede bende görünüyorlar
Birdaha uğraşılmaz bu kadar foto sakın elleme
valla inşallah gözükür, aynen öyle, uğraşmak zor ya bu photobucket arada sırada böyle yapıyo ama en iyisi de bu geliyo bana
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Resimleri maalesef goremiyorum.. Linkler kırık..
Merakla bekliyoruz cikin gezinizi
Dostum Dns'ni değiştir.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Resimler cok hoş eline sağlik nice gezilere inş
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Dostum Dns'ni deðiþtir.
benim telefon gostermemis, su an telefondan da görebiliyorum.. Anlayaamadim olayi, tesekkürler
Keyifli görüntüler
-
Resimler çok hoş anlatım tarzınızıda beğendim her gezinin fotoğrafını isterim artık
Bu arada fotoğraf makineniz ne ?
-
Yusuf'çum, yine harika bir gezi raporuyla karşımızdasın.
Ellerine sağlık.
(Hepsi ayrı ayrı güzel ama gün batımı fotosuna bayıldım.)
-
Hocam Siz O Motorla O Çamura Batarım Diye Girmemişşiniz,Biz Bugün Daha Beter Çamura Apachelerle Girdik Çokda Zevkliydi
-
çok güzel yerler paylaştığınız için teşekkür ederiz........
-
herkese çok teşekkür ederim , beğenmenize sevindim
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
Aaah ah güzel sakaryam,memleketim diye söylemiyorum ama toprağı,yeşilinin rengi,kokusu,doğası ayrı bir güzel..bende akyazı'lıyım az gezmedim hendek köylerinde..
Tekerinize sağlık
Size keremali dağı'nı öneririm en tepeden zirveden sapancaya kadar görmek mümkün.yaylaları söylemiyorum bile kle 500 ile çokta zevkli olur
Evet, ben de sevdim Sakarya yı, Keremali dağına yolları kuruyunca çıkacağım bi ara gittim ama çok çamurdu, zar zor çıkardım motoru oradan
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Resimler çok hoş anlatım tarzınızıda beğendim her gezinin fotoğrafını isterim artık
Bu arada fotoğraf makineniz ne ?
makine canon 1100D
MetinK. adlı üyeden alıntı
Hocam Siz O Motorla O Çamura Batarım Diye Girmemişşiniz,
Biz Bugün Daha Beter Çamura Apachelerle Girdik Çokda Zevkliydi
işte sorun da burda zaten, ben bendim , sizin gibi biz değildim bi de motor ağır ve yüksek, bu motor sizde olsa ve tek kişi olsaydınız siz de girmezdiniz
-
Güzel bir gezi,güzel anlatım,çok güzel resimler olmuş.Fotoğrafçılıkla ilgilide bilgiler vermişsin.
Suyun resmi hoş doğrusu.Oralara yaz gelmiş ne güzel.Sende benim gibi çamuru pek sevmiyorsun herhalde.
Paylaşım ve emek için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Konuyu kimi açtığına bakmadan resimlerden tanıdım
Güzel resimler, güzel paylaşım eline sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
MCV adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi,güzel anlatım,çok güzel resimler olmuş.Fotoğrafçılıkla ilgilide bilgiler vermişsin.
Suyun resmi hoş doğrusu.Oralara yaz gelmiş ne güzel.Sende benim gibi çamuru pek sevmiyorsun herhalde.
Paylaşım ve emek için teşekkürler.
teşekkürler
ben çamuru sevmiyorum değil,bilakis, yanımda bir kişi daha olsa düşünmeden o çamurun içine girerdim
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Konuyu kimi açtığına bakmadan resimlerden tanıdım
Güzel resimler, güzel paylaşım eline sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
teşekkürler, demek ki fotoğraflarımla özdeşleşmişim sağolun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
Selam yusuf hocam, yahu sizin oralara yaz gelmiş ,vay anasına be! Ne gezmişsin be yusuf hocam, helal olsun, fotoğraflar harika olmuş 10 numara ,dağ Çeşmesi fotoğrafı harika olmuş ,emeğine sağlık yusuf hocam ALLAH kaza göstermesin,saygılar. ..
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Selam yusuf hocam, yahu sizin oralara yaz gelmiş ,vay anasına be! Ne gezmişsin be yusuf hocam, helal olsun, fotoğraflar harika olmuş 10 numara ,dağ Çeşmesi fotoğrafı harika olmuş ,emeğine sağlık yusuf hocam ALLAH kaza göstermesin,saygılar. ..
aleykümselam hocam, evet bahar hızlı geliyor bu sene amin, Allah razı olsun , saygılar hocam
-
Çok güzel maşallah devamını dilerim bu tür gezilerinizin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)