Gürcistan Yolculuğumun Fotoğrafları (1500 KM) (CBF 1000)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Unbelievable!!
-
Paylaşım için teşekkürler.Çok güzel kareler.Üç yıl yaşadım Gürcistan Tiflis te.2011 de döndüm.Baya değişmiş.Güzel ve gezilesi yerler.Özlemişim.Bir de motorla mı gitsem?
HER TEMAS BİR İZ BIRAKIR...
-
-
Merhaba,
her resimde farklı hatıralar, insana baktıkca neler anımsatır. Anımsatan her saniye , hele birde dudaklara gülüş asıyorda,dadından yenmez. Hele birde işin içinde iki teker varsa, zevk ikiye katlanıyor diyollamış..Ben bilmem
Motor süremeyecek kadar yaşlanana kadar ev almayacağım.. Evim çadır oluversin dünyanın herhangi bir yerinde
Nice çikin gezilere,kazasız belasız
-
KAFKAS35 adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.Çok güzel kareler.Üç yıl yaşadım Gürcistan Tiflis te.2011 de döndüm.Baya değişmiş.Güzel ve gezilesi yerler.Özlemişim.
Bir de motorla mı gitsem?
Bir de oralarda hatıranız varsa, mutlaka gidin derim.
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
her resimde farklı hatıralar, insana baktıkca neler anımsatır. Anımsatan her saniye , hele birde dudaklara gülüş asıyorda,dadından yenmez. Hele birde işin içinde iki teker varsa, zevk ikiye katlanıyor diyollamış..Ben bilmem
Motor süremeyecek kadar yaşlanana kadar ev almayacağım.. Evim çadır oluversin dünyanın herhangi bir yerinde
Nice çikin gezilere,kazasız belasız
İki teker olunca direkt x2 Gençken bir zaman çadırda bol bol yer gezip daha sonra karavana geçilebilir. Karavanın arkasına motoru bağladık mı tamamdır.
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Unbelievable!!
eçkideyi adlı üyeden alıntı
gerçekten güzel kareler
Teşekkürler...
-
Bu gezin bir bütün olarak harika dostum. daha önce demiştim yine diyorum yüreğine sağlık. Allah sana ve tüm iki teker sevdalılarına kaza bela vermesin. Bu muhteşem gezilerin devamını bekleriz.
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
çok hoşuma gitti alıntı yaptım.
-
Gene harika Alp özverili ve güzel fotolar çekiyorsun ve derliyorsun gerçekten
-
Hocam yine çok güzel bir gezi olmuş, merakla takip ediyorum seni.
-
fotoğraflar harika,
web sitenizden de takip ediyorum sizleri. mükemmel iş başarıyorsunuz. hayalimi gerçekleştiriyorsunuz.
inşallah yazın bende, turlayacağım şehirleri.
Allah yolunuzu hep açık etsin, kaza bela vermesin. inşallah
-
KArdeş sen ne yaptın ya maşallah allah nazardan saklasın harika.Web sayfana da baktım mükemmel.Allah bizede nasip etsin inşallah.!!
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
-
KAFKAS35 adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.Çok güzel kareler.Üç yıl yaşadım Gürcistan Tiflis te.2011 de döndüm.Baya değişmiş.Güzel ve gezilesi yerler.Özlemişim.
Bir de motorla mı gitsem?
Kardeşim 2 Inazuma İzmir'den çıkıp Artvin Karagöl yapalım mı? Sınıra kadar gideriz Çünkü işten izin problem.
-
Çok güzel bir gezi tebrikler.
-
abicim sen hiç yerinde durmaz mısın ya? insan özeniyo valla.. şaka bi yana ilerde hayalim istanbul'da 5-6 ev kira gelirim olsun hiç durmadan motorla dünyayı gezicem
-
Gezip gördüklerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Bir nebzede olsa işyerlerimizde resimlere bakarken nefes alıyoruz. Teşekkür ederim Alp.
-
Mardin İl Temsilcisi
oha çok gizel bayıldım doğrusu bayildim kişke binimde olsa
-
Çok güzel ya insan imrenmeden bakamıyor gerçekten. Çok güzel bir gezi olmuş birazda hikayesini anlatsan fotoğrafların olurmuş, gerçi fotolar anlatıyor herşeyi ama arada var bir iki hikayesini merak ettiğim
-
elinize sağlık , çok güzel resimler, içimiz açıldı bu soğuk kış gününde...
-
Tebrikler ve Tşkrlr.Batum benim memleketim.Batum göçmeniyiz der bizimkiler,Doğa ve yapılar harika.Bu resimlerdeki yapıların ardından İstanbul'da yaşadığım mahalle ve oturduğum site gözümde tam bir taş yığını haline geldi.İnsanın yaşadığı mekanin bir tarihi bir hikayesi olmalı.İnsana bir duygu vermeli.Dümdüz yapılmış beton bloklarda İnsan kendini inşaat demiri gibi hissediyor bu resimlerden sonra..
-
video ya şimdi baktım, video daha da güzel. bayaa emek verşisiniz elinize sağlık. paylaşımınız için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)