Gürcistan Yolculuğumun Fotoğrafları (1500 KM) (CBF 1000)
Reklamlar
-
Resimler gerçekten çok güzel.Güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
-
bütün ademler kardeşse benim de bu motorda bir tur hakkım var???
-
CANER1405 adlı üyeden alıntı
Bu gezin bir bütün olarak harika dostum. daha önce demiştim yine diyorum yüreğine sağlık. Allah sana ve tüm iki teker sevdalılarına kaza bela vermesin. Bu muhteşem gezilerin devamını bekleriz.
teşekkür ederim. amin, hepimizi kazadan beladan korusun. inşallah devam edeccek
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Gene harika Alp özverili ve güzel fotolar çekiyorsun ve derliyorsun gerçekten
teşekkür ederim
neonxc adlı üyeden alıntı
Hocam yine çok güzel bir gezi olmuş, merakla takip ediyorum seni.
teşekkürler hocam
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
fotoğraflar harika,
web sitenizden de takip ediyorum sizleri. mükemmel iş başarıyorsunuz. hayalimi gerçekleştiriyorsunuz.
inşallah yazın bende, turlayacağım şehirleri.
Allah yolunuzu hep açık etsin, kaza bela vermesin. inşallah
teşekkür ederim, inşallah turlarsın, yolumuz açık olsun
serkanksk adlı üyeden alıntı
KArdeş sen ne yaptın ya maşallah allah nazardan saklasın harika.Web sayfana da baktım mükemmel.Allah bizede nasip etsin inşallah.!!
inşallah, teşekkür ederim
Machair adlı üyeden alıntı
Kardeşim 2 Inazuma İzmir'den çıkıp Artvin Karagöl yapalım mı? Sınıra kadar gideriz
Çünkü işten izin problem.
yapın bence, güzergah harika
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi tebrikler.
teşekkürler
Schizophren adlı üyeden alıntı
abicim sen hiç yerinde durmaz mısın ya?
insan özeniyo valla.. şaka bi yana ilerde hayalim istanbul'da 5-6 ev kira gelirim olsun hiç durmadan motorla dünyayı gezicem
arada durduğum oluyor, paylaşım yapıyorsam bil ki duruyorum 5-6 kira çok fazla bence, bir tane bile yetet. hoş benim evim bile yok, isteyince yine oluyor.
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
Gezip gördüklerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Bir nebzede olsa işyerlerimizde resimlere bakarken nefes alıyoruz. Teşekkür ederim Alp.
ben teşekkür ederim. paylaştıkça daha mutlu oluyorum...
CompanERROR adlı üyeden alıntı
oha çok gizel bayıldım doğrusu bayildim kişke binimde olsa
olur
nofearyns adlı üyeden alıntı
Çok güzel ya insan imrenmeden bakamıyor gerçekten. Çok güzel bir gezi olmuş birazda hikayesini anlatsan fotoğrafların olurmuş, gerçi fotolar anlatıyor herşeyi ama arada var bir iki hikayesini merak ettiğim
hikayesini de anlatmak istiyorum ama fırsat bulamadım. en azından fotoğrafları paylaşayım dedim ileride yine buradan bidiririm hikayelisini hazırlayınca
acoskun1970 adlı üyeden alıntı
elinize sağlık , çok güzel resimler, içimiz açıldı bu soğuk kış gününde...
teşekkürler
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Tebrikler ve Tşkrlr.Batum benim memleketim.Batum göçmeniyiz der bizimkiler,Doğa ve yapılar harika.Bu resimlerdeki yapıların ardından İstanbul'da yaşadığım mahalle ve oturduğum site gözümde tam bir taş yığını haline geldi.İnsanın yaşadığı mekanin bir tarihi bir hikayesi olmalı.İnsana bir duygu vermeli.Dümdüz yapılmış beton bloklarda İnsan kendini inşaat demiri gibi hissediyor bu resimlerden sonra..
acaralısınız o zaman kafeslerin içinde yaşamak için; günlerini, emeklerini, güçlerini harcayan insanlarız. silkelenip sorgulamamız gerekli bence
acoskun1970 adlı üyeden alıntı
video ya şimdi baktım, video daha da güzel. bayaa emek verşisiniz elinize sağlık. paylaşımınız için teşekkürler.
teşekkürler
jackonbir adlı üyeden alıntı
bütün ademler kardeşse benim de bu motorda bir tur hakkım var???
heheh motorcular zaten kardeş hocam
MCV adlı üyeden alıntı
Resimler gerçekten çok güzel.Güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
teşekkür ederim
-
Eline saglik cok guzel olmus valla inş boyle cok cok yerler gezersin
-
tamerozkul adlı üyeden alıntı
Eline saglik cok guzel olmus valla inş boyle cok cok yerler gezersin
amin inşallah
-
Böyle bir tura çıksam herhalde en büyük korkum, motorun ya da üzerindeki eşyaların vs çalınması olur, gittiğim gezdiğim yerlerde motordan ayrılınca herhalde içim hiç rahat etmez. Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim, çok uzaklaşmıyor musunuz mesela motordan ya da akşamları güvenli bir yere park sorunu oluyor mu?
Çok güzel fotolar zaten ona laf yok, nice sürüşlere..
-
-
Honda Hayat Onda...
Ellerine sağlık
-
Herkes güzel gezi,güzel gezi diyor,hiçte güzel gezi değil,çokta çikin
-
Evrenalpar adlı üyeden alıntı
Böyle bir tura çıksam herhalde en büyük korkum, motorun ya da üzerindeki eşyaların vs çalınması olur, gittiğim gezdiğim yerlerde motordan ayrılınca herhalde içim hiç rahat etmez. Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim, çok uzaklaşmıyor musunuz mesela motordan ya da akşamları güvenli bir yere park sorunu oluyor mu?
Çok güzel fotolar zaten ona laf yok, nice sürüşlere..
güzel bir konuya değindiniz. motosikletin güvenliği kısmı biraz keyfini kaçırıyor böyle yolculuklarda. çadırda kalırken yine motorunun ynında olduğun için rahatsın ama birçok hostelin otoparkı yok, evinde kaldığım insanların da çok azında garaj vardı. disk kilidi ve zincir ile bir yere bağlamaktan öte yapabildiğim birşey olmadı. üzerinde alınabilecek gibi olan eşyaları da motordan ayrılırken yanıma alırdım. kısa süreli motorumu park ettiğim zamanlarda genelde bir kamera önüne parkediyorum, belki faydası oluyordur. motorun üzerine bağladığım çadır, uyku tulumu ve şişme matın dışında diğer eşyalarımın hepsi kapalı çantaların içinde. biraz uğraşılırsa açılırlar ama kapalı olmasından dolayı pek ilgi çekmiyor gibiler.
moskova'da bir hostelde kaldığım vakit, sabah olduğunda motorumun yanına gittiğimde anahtarı motorun üzerinde unuttuğumu görmüştüm. nasıl unuturum diye çok kızdım kendime.
kısacası yola çıkmak bir özgürlük hareketiyse, motorumuzu düşünmekle bu özgürlüğe gölge düşürmemeliyiz. bu sebeple, çok daha değersiz, basit ve küçük bir motosiklet satın aldım. büyük motorumu satıp küçük motorla yola daha mutlu devam etmeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Alp tebrik ederim...Fotoğraflar da can alıcı..Çok güzel...
Biz İstanbulun bekçisiyiz,sen gez...
Şaka bi yana aynı gezide olmak isterdim doğrusu...
samet abi teşekkür ederim
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Honda Hayat Onda...
Ellerine sağlık
çok ağır çoook
oluroyle adlı üyeden alıntı
Herkes güzel gezi,güzel gezi diyor,hiçte güzel gezi değil,çokta çikin
sen de gezmeye başla, yorumlarım hazır
-
fotograflar cok guzel. makinanin markasi modeli nedir merak ettim.
-
esetabu adlı üyeden alıntı
fotograflar cok guzel. makinanin markasi modeli nedir merak ettim.
teşekkürler, canon 600 d kullanıyorum hocam
-
Tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş. Özellikle fotoğrafçılığınıza hayran kaldım çok başarılısınız bu konuda.
Arada birazda Boxerla da gezin. Elinize sağlık hocam takipçiniziz.
-
mükemmel keyifle baktım fotoğraflar gerçekten çok güzel nice gezileriniz olsun inşallah bizde ilgi ile takip etmeye devam edelim...
-
fufuktas adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş. Özellikle fotoğrafçılığınıza hayran kaldım çok başarılısınız bu konuda.
Arada birazda Boxerla da gezin.
Elinize sağlık hocam takipçiniziz.
teşekkür ederim. fırsat olursa boxerla da yapacağım
Blackjet adlı üyeden alıntı
mükemmel keyifle baktım fotoğraflar gerçekten çok güzel nice gezileriniz olsun inşallah bizde ilgi ile takip etmeye devam edelim...
teşekkür ederim, inşallah
-
On numara gezi, rotalar, fotoğraflar anlatım her şey on numara
Yeni gezilerinizi merakla bekliyoruz.
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
On numara gezi, rotalar, fotoğraflar anlatım her şey on numara
Yeni gezilerinizi merakla bekliyoruz.
Teşekkürler sepetçioğlu
-
Son küçük motorunuz ilginç geldi,onca motordan sonra.
Mekanik olarak şikayetiniz yok sanırım,parçası bol,kendini ispatlamış almayı düşünmedim değil."ybr-cbf150 veya diğerleri" paylaşımlarınız genç arkadaşlarımızı yüreklendiriyor,katkılarınızdan dolayı motosiklet sevenler adına bir teşekkür de benden size,hoşçakalın.
-
Bende 150 rks titanic var çin malı kapışalımmı
-
namk adlı üyeden alıntı
Son küçük motorunuz ilginç geldi,onca motordan sonra.
Mekanik olarak şikayetiniz yok sanırım,parçası bol,kendini ispatlamış almayı düşünmedim değil."ybr-cbf150 veya diğerleri" paylaşımlarınız genç arkadaşlarımızı yüreklendiriyor,katkılarınızdan dolayı motosiklet sevenler adına bir teşekkür de benden size,hoşçakalın.
teşekkür ederim
büyük küçük takıntım yok, hepsini sever kullanırım. tavsiye ederim, artan parayla da gezersiniz
Bilgi Sıfır adlı üyeden alıntı
Bende 150 rks titanic var çin malı kapışalımmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)