30.01.2015:Cuma öğleden sonra
Selam,tüm motorcu dostra !bu gün izinliydim fırsat bu fırsat düştüm yollara,hava açık güneşli ama, her an değişebilir hava ,bu gün dağlara gidesim geldi,karlı dağlara gidesim geldi,ah bir yaz gelse diyorum içimden , daha uzaklara gitsem daha uzaklara,çok uzaklara hele bir yaz gelsin gideceğim çok uzaklara,şimdilik bu kısa gezilerle nefsimizi körlüyoruz işte
İstikamet karşıda karlı dağlar, sündiken dağları
Tırmanışa başladı, yol açma çalışması sırasında yol kenarındaki karlar erimeye başlamış,
Kavacık köyü kar ve yeşil örtü bir arada ,doğa tüm güzelliğini sergiliyor yine,
Buda siyah beyaz resim denemem
Bora bey göleti,Eskişehir Anadolu üniversitesi su sporları ve araştıma göleti ,buz tutmuş,
Ne keyif ama değilmi? Sanırsın pamuğun üzerinde yatıyorum,
Eskişehire dağlardan uzaktan bir bakış, harika manzarası var, bir dahaki sefere termosla çay getirmek lazım,
Bulduk pınarı köyü, burada hayvan köpekleri kovaladı , tabi bende korkacak göz var mı ,hemen gazladım ve kaçtım, köpeğe dalanmak’tansa kaçmak iyidir tabi,
Burası zirve ,tahminen deniz seviyesinden 1650 m yüksekte burası, ve inanılmaz rüzgar esiyor,
Eriyen karlar, derelere ,oradan da gölete,bu sene su çok olacak inşallah,
Akmayan çeşmeler akar olmuş, kurt , kuş faydalanır olmuş, ne güzelsin doğa, ah birde temiz tutabilsek,
Bu resmi çok beğendim! değişik bir efekt’te çektim,
Karna bahar tarlası,yanından geçerken bile acayip kokusu vardı, hayret bunları don vurmamış,
Yırtıcı bir kuşa rastladım muhtemelen ( şahin),dağı bayırı gezerken çeşit çeşit canlılarla karşılaşıyor insan,
Yol bitti, kardan geçit yok ,burası zemzemiye köyü, buradada bir gölet var , buraya 4-5 yıl önce gelmiştim
İşçiliğe bakarmısınız,bir tane delik etrafında itina ile yapılmış bir yol ,
Burası zemzemiye göleti, buraya balık tutmaya gelirdim ,burasıda buz tutmuş,harika bir görüntüsü var ,
Ne manzara var be! Tam kamp yapılacak yer , ama çok soğuk,
Bunlarda çevreye bıraktıklarımız, insan oğlu ne zaman öğrenecek çevreyi temiz tutmayı,yazıklar olsun, başka diyecek bir şey yok !
Buda son resimdi güneşin batışında bir cbf ,bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle…saygılar…
resim yükleme servisi