Bir Küçük Kocaeli Gezisi..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
fotoğraflar süper
kazasız sürüşler
-
Kocaeli: havasina suyuna tasina topragina arac surucusune tukurdugumun bes para etmez memleketi. Egitimin bitisine son iki ay. Bir daha opseler ugramam. Motorcuysaniz istanbulun suruculerini mumla aratan beyni tersine calisan arac suruculeri. Nerdeyse motor kullanmaktan soguyordum. Les gibi lastik kokusunda bogulsunlar.
Ekleme: cekimler hakikaten guzel olmus.
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Kocaeli: havasina suyuna tasina topragina arac surucusune tukurdugumun bes para etmez memleketi. Egitimin bitisine son iki ay. Bir daha opseler ugramam. Motorcuysaniz istanbulun suruculerini mumla aratan beyni tersine calisan arac suruculeri. Nerdeyse motor kullanmaktan soguyordum. Les gibi lastik kokusunda bogulsunlar.
Ekleme: cekimler hakikaten guzel olmus.
Genellikle motosiklet sürücüleri için büyük şehirler büyük problemdir ve bu durum kolayca aşılacak gibi görünmüyor.
Motosikletlilere bir şehir armağan etseler herkes motosiklet sürse taşıtlar giremese.. Ütopik ama yaşanılası bir yer olacağı aşikar
-
Gecmis olsun yine de guzel gezmissiniz tebrikler
-
ozgranl adlı üyeden alıntı
Genellikle motosiklet sürücüleri için büyük şehirler büyük problemdir ve bu durum kolayca aşılacak gibi görünmüyor.
Motosikletlilere bir şehir armağan etseler herkes motosiklet sürse taşıtlar giremese.. Ütopik ama yaşanılası bir yer olacağı aşikar
Hocam istanbul gibi kesmekes bir trafigin suruculerinin bile daha iyi oldugunu soyledim. Kocaelideki durumun vehametini varin siz hesap edin.
-
arican adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun yine de guzel gezmissiniz tebrikler
Teşekkürler..
Köpek dostumuz biraz psikopat çıktı
-
ozgranl adlı üyeden alıntı
O sehir o kadar yasanmaz olurki anlatamam. Hep arac suruculerine suc atiliyo ama motorcular icinde ciddi anlamda duzgun suren arac suruculerini taciz eden bi kesim var, apaci tayfa var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)