Çok güzel bir duygu.Biz de orada olmak isterdik...
çok güzel... bi de iş olmasaydı.... bende gelmek isterdim... milliyetçi ruhum kabardı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bende oradaydım orada olmak o heyecanı yasamak heleki Kızılay'dan gecmek varya cok duygulandım ya. Gerçekten çok güzeldi. Gelenlerin ayagına sağlık gelmeyenlerin de bizimle oldugunu biliyorum.........
MT den kimse olmadığını nasıl anladın hem MT den hem de diğer gruplardan olanlar var mesela.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
seneye bende geleceğim kız arkadaşımla aha buraya da yazdım bunu!!!!!
helal olsun dostlarım ayrıca...
helal olsun orda bizide temsil ettinize inanıyorum çok çok teşekkürler
ne mutu türküm diyene
arkadaşım sana katılıyorum BİRDE ŞU İŞ OLMASA bende çok gelmek isterdim.Kartal23 adlı üyeden alıntı
orada olmayı çok isterdim. inşallah seneye şartlar daha müsait olur
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
SÜPERSİNİZ!!!
Ben kendi adıma atamın huzurunda değildim belki bugün ama teşekkür ve dualarımı da esirgemedim...keşke aranızda olsaydım..
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
arkadaşlar elleriniz dert görmesin. çok güzel yapmışsınzı. keşke bende orda olabilseydim. gerçekten mükemmel bi manzara. insanlar görsünler motorcu dayanışmasını.
Böyle önemli bir görevi düşünen ve gerçekleştiren tüm motosiklet.net dostlarına en içten sevgiler
Motorcular olarak böyle bir organizasyon yapmanız gururumuzu kabarttı. Keşke benimde tecrübem ve motorumun kapasitesi yerinde olsaydıda gelebilseydim. Birdahakilere katılmak kısmet olur inşallah.
Helal olsun size. Bu Vatana sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu. Katılamadığım için çok üzgünüm.
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
Offf ne guzel bi goruntu, ne anlamlı bir ziyaret.....
MT den kimse olmaz mı yaaa. Formlara bak bizimle bu guzel anı paylasan diger arkadaslarmız da var ;)
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Çok güzel görüntüler. ben statdan çıkarken ufak ufak hatta baya baya bi gelen gördüm Ankara AKM'ne
motorum daha gelmedii bende bi yere gidemedim tabii olarak
O.Z.Y.
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa
Güzel mesajların ve resimlerin için teşekkür ederiz.....
Bizim 19 mayıs programımız sabahın ilk saatlerinde başladı 10,30 da Ankarada milenyumda motur gurubu olarak buluştuk ve İstanbul gişilerine gittik 15 motor......
Oradan İstanbuldan gelip gişelerden giriş yapan İstanbulk ekibini 4 yada 5 ayrı konvoylar halinde AKM ye getirdik devamdında ataya saygı sonrasında öglen yemegi için Ahlatlıbel gezisi ve sonrasında tekrar AKM ve son olarakda Hosderede bir corbacıda corbalarımızı içtikten sonra saati 12,00 yapmıstık bile ve herkes evlerine dagıldı... Yarın tekrar buluşmak üzere diye.... Hoşcakalın Ankarada motosiklet ve motur dayanısması var arkadaslar merak etmeyin....
Keyifli sürüşler
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Ben gelemedim
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Harika resimler ATA mızı yanlız bırakmamışsınız keşke bizlerde gelebilseydik herkes gibi iş dolayısıyla gidemedik ATA mıza..........TÜRKLÜK BU İŞTE HELAL OLSUN GİDEN TÜM ARKADAŞLARA...........BRAVO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)