Bugün ki şehir içi gezisinden, bir kaç kare
Bugün ki şehir içi gezisinden, bir kaç kare
sizin boy kaç hocam ?
maşallah....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bende bugün pendik sahilde gördüm bir msx baya küçük gözüktü gözüme. Ayrıca sahilde gazlayan bir motor grubu da vardı
1.85 boy 75 kilo
gromluyum mutluyum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
ah o gruplardan birine denk gelsem içlerine dalıcam böyle hüloooğğ benide alın ben geldim diye ama yok malesef selimpaşa silivri civarında tek başımayım
Hocam nazar değmesin makine çok güzel. Lakin kareler daha güzel, renkler çok hoş
Abi resimlerin çekildiği semt neresi ?
Hoşuma gitti,yol düşerse uğramak isterim oralara
XV
samsung mega kullanıyorum. vsco cam adlı uygulamayla resimleri açıp gerek onun filtrelerini (resme yakışıp yakışmadığına göre) kullanıyorum ve vsco cam üzerinden instagram da paylaş seçeneğiyle paylaşıyorum. böylece instagramın saçma çözünürlük engeline takılmıyorum ve instagram üzerinden de ters ışıkla biraz harikalar yaratıyorum diyebilirim tavsiye ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Selimpaşadayım kardeşim, her zaman beklerim ;) keşfedilecek çok yeri var otantik köşeler bucaklar çok fazla böyle kafan rahat olucak birde yol arkadaşın alıcan fotoğraf makinanı hem fotoğraf çekicen hem turluycan, çantanda da termosta sıcak suyun çayın kahven atıştırmalık bişeyler olucak deyme keyfine
valla yakıt için sadece kokluyor demek yeterli olur sanırım ve ciddi ciddi 2.000'den önce tam performans vermiyor bunuda eklemek istiyorum, tecrüblerime dayanarak.
maksimum 124'ü ben gördüm oda zorlayarak ve hafif eğimde yakaladım. ama bu motoru almak istiyorsan düşünmen gereken şey hız değil haz olması lazım kesinlikle
Ben Msx 125 modelini Alex De Souza'ya benzetiyorum.
Teknik var , seyir zevki var ama "adam koşmuyor" hocam.. Bu tespit Top10 listesine girmeli
XV
Çok güzel resimler.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Çok güzel motor, çok güzel resimler.. Emeğinize sağlık..
Cok guzel resimler paylasim icin tesekkurler
Allah kaza bela vermesinde ben bu motorun hala amacini anlayamadim ??
Fotoğraflar cok güzel , motora diyecek bişey yok zaten çok çekici , keyifli bi gezi olmuşa benziyor
teşekkürler arkadaşlar, havaların güzelliğine denk geldikçe kaçmak gerek evlerde kapalı mekanlarda tutsak etmeyin kendinizi, çok güzel bir hobimiz var her koşulda değerlendirip her anının tadını çıkarmamız gerek diye düşünüyorum...
Selimpaşada staj yapmıştım bikaçkerede motorla geldim güzel ama küçük biryer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)