Keyifli bir günden kareler..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Keyifli gorunuyor , tekerinize tas degmesin..
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Keyifli gorunuyor , tekerinize tas degmesin..
Teşekkür ederim..
-
Bu soğuk kış aylarında , motora pinemedigimiz için, senin bu gezin ilaç gibi geldi ,güzel bir gezi olmuş, emeğine sağlık, saygılar. ..
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Bu soğuk kış aylarında , motora pinemedigimiz için, senin bu gezin ilaç gibi geldi ,güzel bir gezi olmuş, emeğine sağlık, saygılar. ..
Teşekkür ederim,bunu duymak beni sevindirdi..
-
gitmiş gezmiş gibi oldum...yolunuz hep açık olsun...
çevre yoluda kaymak gibiymiş....
-
vay bee trilyeye çoktandır gitmedim. sayenizde gezmiş olduk güzel gezi
-
brds adlı üyeden alıntı
gitmiş gezmiş gibi oldum...yolunuz hep açık olsun...
çevre yoluda kaymak gibiymiş....
teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
vay bee trilyeye çoktandır gitmedim. sayenizde gezmiş olduk
güzel gezi
eyvallah dostum..
-
Paylaşım için teşekkürler.
-
-
MCV adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.
eyvallah kardeşim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
arican adlı üyeden alıntı
Cok guzel gezi tebrikler
teşekkürler..
-
Bu arada motorsikletiniz cok guzel aynisindan mudanyada bir arkadasimda var sifir aldi benimde onceki motorum bir cubdu ve cok yerler gezdim cubumla size de keyifli surusler ve geziler dilerim motorunuzca gonlunuzce gezin insallah selamlar
-
emeğinize sağlık, çok güzel olmuş...
-
arican adlı üyeden alıntı
Bu arada motorsikletiniz cok guzel aynisindan mudanyada bir arkadasimda var sifir aldi benimde onceki motorum bir cubdu ve cok yerler gezdim cubumla size de keyifli surusler ve geziler dilerim motorunuzca gonlunuzce gezin insallah selamlar
Evet motosikletimi seviyorum, güzel bir motor, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
splender adlı üyeden alıntı
emeğinize sağlık, çok güzel olmuş...
teşekkür ederim..
-
abi ne kadar güzel yerler ya 5 ev kiran olucak türkiye'yi geziceksin böyle hiç durmadan köy bucak :(
-
Schizophren adlı üyeden alıntı
abi ne kadar güzel yerler ya 5 ev kiran olucak türkiye'yi geziceksin böyle hiç durmadan köy bucak :(
Aynen öyle kardeşim, işte öyle olduğu zaman insan yaşlanmaz daha da gençleşir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)