Karadeniz Turu (İstanbul-Artvin) (CBF 1000) (3500 KM)
Reklamlar
-
inzell adlı üyeden alıntı
İki hafta ideal.
CBF1000 ile ilgili bu gezide karşılaştığınız herhangibir sıkıntı oldu mu ? Yani herşeyi güzel ama keşke şuda olsaydı diyebileceğiniz bir özellik var mı ?
Reklamlar
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
CBF1000 ile ilgili bu gezide karşılaştığınız herhangibir sıkıntı oldu mu ? Yani herşeyi güzel ama keşke şuda olsaydı diyebileceğiniz bir özellik var mı ?
biraz daha hafif olsa güzel olurmuş dedim, yaylalara doğru çıkarken. belki bir de gidon aparatı alsaymışım nasıl olurdu diye merak ediyordum yoldayken. onun dışında harika anlaştık
-
Ellerinize sağlık yine çok güzel bir gezi olmuş. Karadeniz turu benim çocukluğumdan bu yana gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir gezi. Artık bu düşünceme daha da çok yaklaştım. Gezi rotanız bana da bir rehber olacak.
-
neonxc adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık yine çok güzel bir gezi olmuş. Karadeniz turu benim çocukluğumdan bu yana gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir gezi. Artık bu düşünceme daha da çok yaklaştım. Gezi rotanız bana da bir rehber olacak.
teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda gerçekleştirirsin. karadeniz'i keşfetmeye devam edeceğim
-
Süper bir gezi ve bir o kadar da enfes resimler.
Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.
-
inzell adlı üyeden alıntı
biraz daha hafif olsa güzel olurmuş dedim, yaylalara doğru çıkarken. belki bir de gidon aparatı alsaymışım nasıl olurdu diye merak ediyordum yoldayken. onun dışında harika anlaştık
Sanırım ağırlık dezavantajını virajlarda yaşadınız, yokuş çıkarken tork'un yeterli olacağını düşünüyorum. Tabii motor 3 çanta ve diğer eşyalarla güçsüz hissettirdi mi bilmiyorum...
-
Apices adlı üyeden alıntı
Süper bir gezi ve bir o kadar da enfes resimler.
Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.
teşekkür ederim
SilentScream adlı üyeden alıntı
Sanırım ağırlık dezavantajını virajlarda yaşadınız, yokuş çıkarken tork'un yeterli olacağını düşünüyorum. Tabii motor 3 çanta ve diğer eşyalarla güçsüz hissettirdi mi bilmiyorum...
en büyük sıkıntı çadır yeri araması yaparken yanlış bir yola gidiğimde kutulmak oluyordu. dik bir yere girdiysem ve daha fazla gitmemem gerekiyorsa ağırlıktan dolayı ön fren işe yaramıyordu. usulca geri gelmesi, motoru devirmemek için güç harcaması vs yoruyordu beni. tamam ben biraz motorun kullanım amacının dışına çıkıyorum daha çok ondan dolayı sıkıntı çekiyorum ama sürekli asfalttan istediğimiz yere de ulaşamıyoruz. yol endurosu öneriyorlar genelde, hiçbir farkı yok onlarında. ağırlık yine aynı kuma saplanınca da çok çile çekiyordum, ağır motor baştan sona dert yahu
güç konusunda ne istediysem buldum o konuda çok iyi
-
Gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. Sitenizide baştan sona gezdim. Sanırım gezilerinizi bize cazip kılan birazda fotoğrafların kalitesi. Işığınız bol olsun tekerin dùz düz bassın. Sizden esinlenerek havaların ısınmasıyla birlikte nisan Mayıs gibi. Antalya datca arasi bir güzergah katetmeyi dusunuyorum. Ve ilk duragim Patara olacak.
-
emc2 adlı üyeden alıntı
Gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. Sitenizide baştan sona gezdim. Sanırım gezilerinizi bize cazip kılan birazda fotoğrafların kalitesi. Işığınız bol olsun tekerin dùz düz bassın. Sizden esinlenerek havaların ısınmasıyla birlikte nisan Mayıs gibi. Antalya datca arasi bir güzergah katetmeyi dusunuyorum. Ve ilk duragim Patara olacak.
teşekkür ederim. mayıs çok uygun bir zaman, esin kaynağı olduysam ne mutlu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)