Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Karadeniz Turu (İstanbul-Artvin) (CBF 1000) (3500 KM)

REKLAM ALANI
    SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İki hafta ideal.
    CBF1000 ile ilgili bu gezide karşılaştığınız herhangibir sıkıntı oldu mu ? Yani herşeyi güzel ama keşke şuda olsaydı diyebileceğiniz bir özellik var mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF1000 ile ilgili bu gezide karşılaştığınız herhangibir sıkıntı oldu mu ? Yani herşeyi güzel ama keşke şuda olsaydı diyebileceğiniz bir özellik var mı ?
    biraz daha hafif olsa güzel olurmuş dedim, yaylalara doğru çıkarken. belki bir de gidon aparatı alsaymışım nasıl olurdu diye merak ediyordum yoldayken. onun dışında harika anlaştık
    www.motorumla.net

neonxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    Ellerinize sağlık yine çok güzel bir gezi olmuş. Karadeniz turu benim çocukluğumdan bu yana gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir gezi. Artık bu düşünceme daha da çok yaklaştım. Gezi rotanız bana da bir rehber olacak.

Alıntı neonxc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık yine çok güzel bir gezi olmuş. Karadeniz turu benim çocukluğumdan bu yana gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir gezi. Artık bu düşünceme daha da çok yaklaştım. Gezi rotanız bana da bir rehber olacak.
    teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda gerçekleştirirsin. karadeniz'i keşfetmeye devam edeceğim
    www.motorumla.net

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Süper bir gezi ve bir o kadar da enfes resimler.

Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz daha hafif olsa güzel olurmuş dedim, yaylalara doğru çıkarken. belki bir de gidon aparatı alsaymışım nasıl olurdu diye merak ediyordum yoldayken. onun dışında harika anlaştık
    Sanırım ağırlık dezavantajını virajlarda yaşadınız, yokuş çıkarken tork'un yeterli olacağını düşünüyorum. Tabii motor 3 çanta ve diğer eşyalarla güçsüz hissettirdi mi bilmiyorum...

Alıntı Apices adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper bir gezi ve bir o kadar da enfes resimler.

Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.
    teşekkür ederim

Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım ağırlık dezavantajını virajlarda yaşadınız, yokuş çıkarken tork'un yeterli olacağını düşünüyorum. Tabii motor 3 çanta ve diğer eşyalarla güçsüz hissettirdi mi bilmiyorum...
    en büyük sıkıntı çadır yeri araması yaparken yanlış bir yola gidiğimde kutulmak oluyordu. dik bir yere girdiysem ve daha fazla gitmemem gerekiyorsa ağırlıktan dolayı ön fren işe yaramıyordu. usulca geri gelmesi, motoru devirmemek için güç harcaması vs yoruyordu beni. tamam ben biraz motorun kullanım amacının dışına çıkıyorum daha çok ondan dolayı sıkıntı çekiyorum ama sürekli asfalttan istediğimiz yere de ulaşamıyoruz. yol endurosu öneriyorlar genelde, hiçbir farkı yok onlarında. ağırlık yine aynı kuma saplanınca da çok çile çekiyordum, ağır motor baştan sona dert yahu
    güç konusunda ne istediysem buldum o konuda çok iyi
    www.motorumla.net

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. Sitenizide baştan sona gezdim. Sanırım gezilerinizi bize cazip kılan birazda fotoğrafların kalitesi. Işığınız bol olsun tekerin dùz düz bassın. Sizden esinlenerek havaların ısınmasıyla birlikte nisan Mayıs gibi. Antalya datca arasi bir güzergah katetmeyi dusunuyorum. Ve ilk duragim Patara olacak.

Alıntı emc2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. Sitenizide baştan sona gezdim. Sanırım gezilerinizi bize cazip kılan birazda fotoğrafların kalitesi. Işığınız bol olsun tekerin dùz düz bassın. Sizden esinlenerek havaların ısınmasıyla birlikte nisan Mayıs gibi. Antalya datca arasi bir güzergah katetmeyi dusunuyorum. Ve ilk duragim Patara olacak.
    teşekkür ederim. mayıs çok uygun bir zaman, esin kaynağı olduysam ne mutlu
    www.motorumla.net

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)