paylaşım için çok teşekkürler inan denizi sahili görünce içim gitti birde iş yerindeyim bir anda çalışmayı falan bıraktım ahhh birader ahhhhhhh
paylaşım için çok teşekkürler inan denizi sahili görünce içim gitti birde iş yerindeyim bir anda çalışmayı falan bıraktım ahhh birader ahhhhhhh
emeğe saygı gösterip bir mesajı esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkürler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Teşekkürler Bedri paylaşım içinBi foto var arkanda denize giriyorlar,sende fotoğrafta montlu felansın çok hoş bi foto o Geçen sene bende çok istedim Çeşme,Bodrum vs. gezmeyi ama ehliyet yoktu...Bu yaz kaçmaz ama Türkiye turu atıcamEhliyete kavuşmuş olmak gerçekten de çok iyi...
Paylasımın ıcın tesekkurler. Bizdede 94 yılında honda kınetic vardi . 99 yılına kadar tık demeden kullandık babamla. Sonrada bir almana sattık motoru. Adam 100 kilodan fazla biri . Yıl 2006 yani 12 yıl gecti aradan adam hala kullanıyor. Honda nede olsa . Sende keyfini cıkartmasını bil bence piyasadaki cin motorlarla kıyas bile kabul edilmez bir motorun var. Allah kaza bela vermesin. Yolda sisme olur bence daha sık mola verseydin. Hem kendin icin hem motorun ıcın daha iyi olurdu ...
paylaşım için teşekkürler egelim
yüreğine ve motoruna sağlık.
dostum çok haklısın daha sık mola vermem lazımdı ama ben yolu daha çabuk almak istiyorum motorun yorulduğunu anladığım zaman uzun süreli mola veriyorum motor eski haline geri dönüyor dediğin gibi yine motor çok dayanıklıkivanctf adlı üyeden alıntı
kuvva(murat)abi teşekkürler iyi dileklerin için
forrap dostum o kazadan sonra üzerimden montu çıkaramaz oldum onsuz yapamıyorum ayrıca hava çok rüzgarlıydı ciğerlerimi üşütmek istemem
Bi hafta sonuda ayarla Dikiliye gel Çesmeden daha guzel burasi balıklarda benden
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
dostum dikilide çadırda 2 ay kalmıştım ama 13-14 yaşlarındaydım bademli tarafınıda iyi bilirim işallah gelirim
güzel bi gezi olmuş. çeşmeyi çok severim zaten. geçen yaz ordaydım.
hatta senin çektiğin aşağıdaki resimdeki plajda yüzmüştüm. ilersinde sol tarafında kayalarda ayağıma deniz kestanesi batmıştı.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
güzel olmuş...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bende de Honda Kinetic DX (1992) var.. ben bu gune kadar hic sisirmedim motoru.. en uzun yolum HATAY-ISTANBUL oldu.. motor'u yormadiktan sonra 300-350 km durmadan gidebiliyosunuz..
beni 14 yildir bi kere yolda birakti.. (birakmaz olsaydi)
gece saat 2-3 sulari birden gaz halatim koptu...
otoban çıkışına 4 km var ve yolu aydinlatacak 1 tane lamba bile yok.. hemen parklari yakip bi kamyon gelmesini bekledim yolun saginda.. birden bi kamyonun sinyal verip arkamda durdugunu gorunce o kadar cok sevindim ki..
ama bu sevinc o kadar da uzun surmedi.. tam bi tipik kiro indi kamyondan "hayrola bacim bi sorun mu var?" dedi benim butun sigortalarim atti zaten..
motosiklette boyle durumlar icin sakladigim electro shok cihazim var 20000 vlt. belki e. shok olmasaydi....... ben su an daha bi farkli durumda olacaktim
4 km yolu nasil gittim bilmiyorum.. gidene kadar bildigim butun dualari okudum.. allah kimseyi otobanda birakmasin...
ehuehe konuyu sasirdim birden kinetic gorunce
sagLam motor onu anlatacaktim... bi kere yolda birakti ama hic te iyi birakmadi..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
Yüreğine ve motoruna sağlık dostum.
FUSUR-35
ya arkadaşlar foto'lar müthiş ama oralarda denize girmeden döndük demeyin sakın :p
vay bedricim motorunun yapıldığından bile haberim yok haberleşseydik keşke, güzel gezi olmuş
Güzel gezi...
sağolun bu akşamda turgutlu tarafına ahmetliye gitmeyi planlıyorum okuduğum üniversiteye 70 km 1 gün orada kalıcam
cok guzel yerlere gitmişşin tekke plajı cesmenin en eski plajlarındandır.gerçekten senin gittigin yerleri bende seviyorum
yaf niye hortlatırsınız bilmemki
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)