Mersin-Yeşilovacık Kampı (26-27-28 Aralık 2014)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Guven abi supersin☺Senin anlatimlarin resimlerin haruika oluyor.Yine cok dolu bir paylasim.Cok tesekkurler.
-
Hocam mükemmel olmuş hem kamp hem arkadaşlık dostluk bol bol fotoğraflar hepsi bir arada böyle organizasyonlarda olmayı çok isterdim bu organizasyonu yapmadan önce burada başlık açtınız mı bilmiyorum ama burada duyuru olsa tam süper olur.. Özendim doğrusu
-
Böyle bir gezi yazısınıda sizden başkası yazamazdı Sıtkı hocam....elinize emeğinize sağlık...çok güzel olmuş..
-
güzel anlatım için tşk
çok keyifli kamp olmuş burada da 30 cm kar olmasa bizde kamp a çıkacağız hava muhalefeti bizi de vurdu...
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin bu güzel, övgü dolu mesajlarınız beni daha çok gaza getiriyor. Paylaşımlarım artarak devam edecek.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
kıskançlık duygumu keşfetmeme sebep oldunuz!!! harikasınız siz yaaaaaa...
-
ESGEL adlı üyeden alıntı
kıskançlık duygumu keşfetmeme sebep oldunuz!!! harikasınız siz yaaaaaa...
Çok teşekkürler Esgel.
Paylaşıyoruz işte.
-
Süper. Motosiklet kullanan insanların kamp yapanı, çadır kuranı bir başka oluyor.
-
tanertc adlı üyeden alıntı
Süper. Motosiklet kullanan insanların kamp yapanı, çadır kuranı bir başka oluyor.
Aynı fikirdeyim Taner.
Teşekkürler.
-
guzel bir gezi
ellerinize saglık.
zamanım olsa bende katılmak isterdim.
kara murat benim
FUAT KOŞAK
-
-
Keyifli bir gezi, kaliteli bir rapor...
Ekibinizi ve sizi tebrik ederm..
-
haberim olsaydı mutlaka katılırdım hayırlısı artık. bu arada süper olmuş gerçekten teker teker sıkılmadan okudum katılanların ve hazırlayanın emeğine sağlık
-
-
iynem adlı üyeden alıntı
Keyifli bir gezi, kaliteli bir rapor...
Ekibinizi ve sizi tebrik ederm..
okan4037 adlı üyeden alıntı
haberim olsaydı mutlaka katılırdım hayırlısı artık. bu arada süper olmuş gerçekten teker teker sıkılmadan okudum katılanların ve hazırlayanın emeğine sağlık
deep_far adlı üyeden alıntı
abi ne resim yüklemişşiniz ya
internetim bitti
çok güzel bi kamp olmuş bravo dedim resmen
Çok teşekkürler arkadaşlar.
-
Muhteşemm masallah harika bir kamp olmus.
-
cevran07 adlı üyeden alıntı
Muhteşemm masallah harika bir kamp olmus.
Eyvallah Cevran. Teşekkürler.
-
Çok güzel bir etkinlik böyle etkinliklere çok katılmak istemişimdir ve özenmişimdir. Fotoğraflarda çok güzel elinize sağlık.
-
PysLre adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir etkinlik böyle etkinliklere çok katılmak istemişimdir ve özenmişimdir. Fotoğraflarda çok güzel elinize sağlık.
2013 Ağustos'ta Kabatepe'de benzer bir kamp yapmıştık. O kamp için 3.000 km. yol katetmiştik. Keşke haberin olsaymış PysLre.
Sağlık olsun, umarım birgün biryerlerde bir kampta karşılaşma imkanı yakalarız.
Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)