Sazan ve istakoz yakalardık biz burada küçükken. ip toplu iğne ve mantar için iki kibrit çöpü yeterli oluyordu Bekçi kovardı bizi hepvedo adlı üyeden alıntı
Sazan ve istakoz yakalardık biz burada küçükken. ip toplu iğne ve mantar için iki kibrit çöpü yeterli oluyordu Bekçi kovardı bizi hepvedo adlı üyeden alıntı
Sadobey
Scooterla cross daha zevkli
0 Rh (+)
06 - 09
Görmek lazım hadi bakalım ;)rider89 adlı üyeden alıntı
Sadobey
Aha yine coşmuş bizimkliler. Bu Sadobey küçükkende ilginç bir adamdı. Bu yazıda gittiği bölgeyle ilgili en ilginç anısı(Sadobey ilkokul öğrencisi o dönemde) : Orada bulduğu bir tatlı su yengecini alıp eve getirmiş annem yengeçle aynı evi paylaşma konusunda arıza yapınca hayvanı gizli gizli beslemeye karar vermiş. Bir naylon poşetin içine koyduğu kum, çakıl ve deniz kabuklarıyla poşetten kendince yengeç için bir doğal ortam oluşturmuş. Bunu da her türlü dış müdahaleden korumak adına çamaşır ipine mandallamış. Ta ki annem çamaşır asma niyetiyle ipteki poşetin içine bakana kadar. Gerisini anlatmama gerek yok sanırım. Şimdi Sadobey ve yamağı Slwer'i ilginç bulanlar, emin olun beni hiçbir şey şaşırtmıyor. Sadobey bu...
O ipe astığım poşet içindeki kurbağaydı. Yengeçi eski bir tencerede besliyordum kum çakıl su kışın solucan bulup yedireceğim diye ne zorlanırdım be.Bawebaran adlı üyeden alıntı
Sadobey
Ben herzaman diyodum bu iki herifi yanyana fazla getirmemek lazım diye Adamlar sigara alıcaz gelcez dediler çay koyduk içtik bitti hala yoklar ortada Sonra bi geldiler vaziyet ortada helal olsun adamlar yapmış.Ama bilmem action un en heyecanlı yerinde bende varım erik toplamak.Herkese selamlar ben okulla ilgilendiğim için fazla takılamıyorum.Dönem sonu hep beraberiz inşallah.Yeni maceralarda görüşmek üzere
valla bayıldımmmm arkadaşlar ne diim
benimde çevremde motorlu hiç arkadaşım yok, olsaydı valla yerimde durmazdım herhalde
ne güzel yapmışsınız yaaa iste motorcu ruhu budur başkada yoktur
güzel macera olmuş dostum
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
bugün de aldık kavunumuzu yiyecek içeceğimizi ormana gittik. Uzandık motorların üzerine keyif yaptık. Huzur sarj ettik. Kuşları kertenkeleleri seyrettik. Doğa güzel birşey. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Sadobey
Sadobey özledik seni kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ermi (Slwer) evlilik bizi bozdu mu ne? Bebekler doğsun kaçalım yine biryerlere.
Geçen hafta dağda çektiğin fotoları koysana. Motor çıksın servisten, abimin digital makine ile büyük göle gideriz.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)