İZMİR-ÇANAKKALE GEZİSİ 1020 KM ( Cem .)
Reklamlar
-
29 Aralık 2014, 23:15
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
29 Aralık 2014, 23:42
-
30 Aralık 2014, 09:45
vayy kardeşime bak gezi ve video kalitesi çok güzel, çok beğendim. speed_dream abim kadar pek anlamam ama bayağı başarılı olmuş. belli çok uğraşmışsın düzenlemeyle ama ortaya güzel bişi çıkmış tebrik ederim
-
30 Aralık 2014, 11:04
Sezonun sakinliğinden dolayı tam da sevdiğim sakin yollar... Her ne kadar tehlikeli olsa da keyifli buluyorum.
Paylaşım için teşekkür ederim , emeğinize sağlık.
Nice keyifli videolarınızı paylaşmanız temennisiyle, kazasız sürüşler.
-
30 Aralık 2014, 14:17
Enfes, müzik kullanımı da harika, tebrik ederim.
Baharda inşallah ben de bi Çanakkale yapacağım.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
30 Aralık 2014, 15:23
Çanakkale gezini tebrik ederim. Bence insan dünyayı da dolaşsa, Çanakkale'ye gitmeden bir şeyler hep eksik kalacaktır... Hatırlattığın için teşekkürler ...
-
30 Aralık 2014, 16:02
fotoğrafları gördüm, güzel gezi olmuş tekerine sağlık cemcim videoyu da eve gidince izlicem.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
31 Aralık 2014, 08:08
İzmir İl Temsilcisi
speed_dream adlı üyeden alıntı
yok yok acemi falan değilsin gayet güzel olmuş...
yakında youtubeden izlediimiz o kısa film tadında vidyolar gelecek senden
ben o ışığı gördüm
movie makerden geçmesine rağmen fazla traşlanmamış ve gayet net.gopro studio için söylediğim herşeyi yaşamış olman üzücü :( ama öyle işte adamlar hiç sürüm yenilemiyor 2 senedir aynı salak program devam
boynuz kulağı geçer demişler daha ilk videodan bizleri solladın
hadi bakalım devamını bekliyoruz
Estafurllah Yeni açılar yeni konseptler arayış içersindeyim yerli ve yabancı gopro çekimlerini izliyorum umarım geliştiririz
Tabi bunlar içinde full aksesuar gerekiyor farklı açılarda görüntü elde etmek için bakalım sipariş verdim ne zaman gelecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
vayy kardeşime bak
gezi ve video kalitesi çok güzel, çok beğendim. speed_dream abim kadar pek anlamam ama bayağı başarılı olmuş. belli çok uğraşmışsın düzenlemeyle ama ortaya güzel bişi çıkmış tebrik ederim
Sagolasın çok çok teşekkür ederim. Moto 23'den de güzel çalışmalar beklıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
taglis adlı üyeden alıntı
Sezonun sakinliğinden dolayı tam da sevdiğim sakin yollar... Her ne kadar tehlikeli olsa da keyifli buluyorum.
Paylaşım için teşekkür ederim , emeğinize sağlık.
Nice keyifli videolarınızı paylaşmanız temennisiyle, kazasız sürüşler.
Cok sagolun tesekkurler yazin kalabalik ve adim adim insan iken heryer kışin ortasinda gitmek cok daha keyifliydi.
Yazin dumduz gececegim yollarda kışin foto cekildim cunku heryer yesillik
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
-
31 Aralık 2014, 10:05
Çok güzel gezi tebrikler.
-
31 Aralık 2014, 10:33
böyle kalitede bir motorum olsa
1020 km lik yolculuğu internette paylaşmam
eşe dosta sessizce fısıldarım
-
31 Aralık 2014, 13:01
İzmir İl Temsilcisi
vader adlı üyeden alıntı
Enfes, müzik kullanımı da harika, tebrik ederim.
Baharda inşallah ben de bi Çanakkale yapacağım.
Saygılarımla.
Kesinlikle öneririm çanakkale her motorcucunun gitmesi gereken bir rota. Mutlaka gidin tadına doyamıyacak ve tekrar gitmek isteyeceksiniz
Yorumunuz için teşekkürler.
-
31 Aralık 2014, 13:02
Cem eline sağlık. imrendim ne yalan söyleyeyim. evli ve çocuklu olunca bakıp bakıp iç geçiriyor insan.
-
31 Aralık 2014, 18:13
İzmir İl Temsilcisi
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Çanakkale gezini tebrik ederim. Bence insan dünyayı da dolaşsa, Çanakkale'ye gitmeden bir şeyler hep eksik kalacaktır... Hatırlattığın için teşekkürler ...
Kesınlıkle katılıyorum Çanakkale gidilmesi gereken bi yer gezerken duygulanıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
fotoğrafları gördüm, güzel gezi olmuş tekerine sağlık cemcim
videoyu da eve gidince izlicem.
Sagolasın halil teşekkür ederim dostum
-
31 Aralık 2014, 20:21
Gezi de video da gerçekten çok iyi olmuş cem dostum
Yoğunluktan gidemiyorum ne zamandır şehitler cenneti Çanakkale'ye,en sevdiğim rotalardan biridir,gezmiş kadar oldum emeğine sağlık..
-
31 Aralık 2014, 20:35
emeğinize sağlık kısa bir tur attık.
-
İzmir İl Temsilcisi
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi tebrikler.
Sagolun hocam teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
böyle kalitede bir motorum olsa
1020 km lik yolculuğu internette paylaşmam
eşe dosta sessizce fısıldarım
Estafurullah kardeşim allah sana daha iyilerini nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
easy81 adlı üyeden alıntı
Cem eline sağlık. imrendim ne yalan söyleyeyim. evli ve çocuklu olunca bakıp bakıp iç geçiriyor insan.
Sagolun cok tesekkurler sizede nasip olur umarim uzun yol
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
CrosseR adlı üyeden alıntı
Gezi de video da gerçekten çok iyi olmuş cem dostum
Yoğunluktan gidemiyorum ne zamandır şehitler cenneti Çanakkale'ye,en sevdiğim rotalardan biridir,gezmiş kadar oldum emeğine sağlık..
Teşekkür ederim dostum Bende fırsatını bulup küçük bi kaçamak yaptım birdakıne Eceabat adasına çadır kuracagım her zaman söylüyorum tadı damagımda kaldı
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim dostum
Bende fırsatını bulup küçük bi kaçamak yaptım birdakıne Eceabat adasına çadır kuracagım her zaman söylüyorum tadı damagımda kaldı
Yalnız şu 1020 km bana biraz şaibeli geldi
Sanki böyle eve yaklaşınca 990da falan kalcakmışta ''1000km lik gezi yaptim aga'' demek için son anda bi yolu uzatmalar,hani bi arka caddeden gitmeler falan gibi bi km olmuş
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Bünyemin imkan verdiği sürece izledim hareketli kamera görüntülerini maalesef izleyemiyorum,sonra şaftım kayıyor
Yalnız gezmenin avantajını doyasıya yaşamış gibisin
-
İzmir İl Temsilcisi
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Bünyemin imkan verdiği sürece izledim
hareketli kamera görüntülerini maalesef izleyemiyorum,sonra şaftım kayıyor
Yalnız gezmenin avantajını doyasıya yaşamış gibisin
Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)