Dl650 V-strom - Sj4000 wifi - Gölyazı Gezim BURSA
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
hocam eldivenlerin markası, modelini alabilir miyim??
-
hocam video yu hangi programla editlediniz?
-
Güzel gezi olmuş , hoca. Bursa da götürüyorsunuz sanırım motovloglar bu ara çoğaldı ve hepsi şehirlerini güzel temsil ediyor hepsini ayrı ayrı izliyorum dizinde vaktiniz ve hevesiniz varsa Bursayı gezip aynı zamanda motovlog yapabilirsiniz yada gezerken konuşursanız daha güzel olur.
-
arican adlı üyeden alıntı
Güzel gezi tebrikler.
Teşekkür ediyorum.
Mvl adlı üyeden alıntı
hocam eldivenlerin markası, modelini alabilir miyim??
Bering tx09
aranel adlı üyeden alıntı
hocam video yu hangi programla editlediniz?
Movie maker kullandım çok çok profesyonel değilseniz gayet yeterli bir program bence.
Scarty adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş , hoca. Bursa da götürüyorsunuz sanırım motovloglar bu ara çoğaldı ve hepsi şehirlerini güzel temsil ediyor hepsini ayrı ayrı izliyorum dizinde vaktiniz ve hevesiniz varsa Bursayı gezip aynı zamanda motovlog yapabilirsiniz yada gezerken konuşursanız daha güzel olur.
Teşekkür ediyorum.
Aslında bir zamanlar düşünmüştüm. Fakat 7 dakikalık bir videoyu 5 saatten fazla bekleyerek yükleyebildim, o yüzden vazgeçtim.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Doğrudur hocam firmalar tam hak sağlamıyor bu ara motovlogcularda yüklerken sıkıntı yaşıyormuş.Bursa yıda tanıtan çıkar olmadı ehliyetimi ve motorumu alınca ben yaparım.
-
Güzel bir gezi olmuş. Resim ve video kalitesi gayet yeterli bence. Kamerayı nerden temin ettiniz birde wifi özelliği neye yarıyor.
-
Ben movie maker'a sokunca görüntü tam bir çamur oluyor sanki tost makinesiyle çekmiş gibi. Movie maker hangi sürümü kullanıyorsunuz?
-
27 Aralık 2014, 13:23
-
27 Aralık 2014, 15:03
Scarty adlı üyeden alıntı
Doğrudur hocam firmalar tam hak sağlamıyor bu ara motovlogcularda yüklerken sıkıntı yaşıyormuş.Bursa yıda tanıtan çıkar
olmadı ehliyetimi ve motorumu alınca ben yaparım.
Umarım başarılı olursunuz
kkarabidan adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. Resim ve video kalitesi gayet yeterli bence. Kamerayı nerden temin ettiniz birde wifi özelliği neye yarıyor.
Ben sahibinden.com dan aldım.Wifi özelliği telefona bağladığınızda size nereyi çektiğini göstermeye yarıyor. Görüntüyü telefona da veriyor yani. İsterseniz telefondan da çekimi başlatabiliyorsunuz veya resim çekebiliyorsunuz.
aranel adlı üyeden alıntı
Ben movie maker'a sokunca görüntü tam bir çamur oluyor sanki tost makinesiyle çekmiş gibi. Movie maker hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Düzenlerken çamurmuş gibi gözüküyor. Fakat 2 işlemde düzeliyor. Proje kısmında geniş ekranı seçin. Ve kaydederkende Filmi kaydet seçeniğinden Yüksek tanımlı ekran için seçeniğini seçin. Video hd olarak yükleniyor. Görüntü düzeliyor yani.
contramuro adlı üyeden alıntı
Gayet başarılı..
Teşekkür ediyorum, acemiyim henüz umarım ilerde daha başarılı videolarla karşınızda olurum.
-
28 Aralık 2014, 11:26
GÜZEL GEZİ
v strom turkiye clubune Beklerim ...
-
28 Aralık 2014, 16:33
HELLAS adlı üyeden alıntı
GÜZEL GEZİ
v strom turkiye clubune Beklerim ...
Oradada aynı nickle üyeliğim mevcut
Teşekkür ederim.
-
28 Aralık 2014, 16:44
İzmir İl Temsilcisi
-
28 Aralık 2014, 16:53
CEM. adlı üyeden alıntı
Berkut eline saglık çok güzel olmuş tekrardan
Bende Editledim kendi gezimi bakalım aksilik olmazsa bugun yayınlarım
Bursaya gelelimde gezdir bizi.
Teşekkür ederim Cem abi.
Kaydederken yüksek çözünürlüklü ekran için seçeneğini seçtin değil mi ? Hd kaydetmesi için. Eğer normal kaydettiysen bozuyor çünkü kaliteyi.
Kaybola kaybola gezeriz abi yeterki gel sen
-
28 Aralık 2014, 16:54
İzmir İl Temsilcisi
beko12345 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim Cem abi.
Kaydederken yüksek çözünürlüklü ekran için seçeneğini seçtin değil mi ? Hd kaydetmesi için.
Kaybola kaybola gezeriz abi yeterki gel sen
Yaptım bişilerde bakalım Uludaga gitme hevesim var hala yazın denk getirelimde çadır kuralım orada
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
-
28 Aralık 2014, 16:59
CEM. adlı üyeden alıntı
Yaptım bişilerde bakalım
Uludaga gitme hevesim var hala yazın denk getirelimde çadır kuralım orada
Bencede abi gelicekseniz yazın gelin daha iyi rahat rahat üşümeden gezeriz. Hiç çadırda kalmadım , bir denerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)