Sonbaharda İstanbul-Antalya Yolculuğu (Bol Çadırlı) (2500 KM)
Reklamlar
-
31 Aralık 2014, 14:57
millet ne diyo, amerikaya gittik ingiltereye gittik hollandaya uğradık almanya üzerinden geçtik bulgaristan da dolaştık, şurda selfie çektik burda check-in yaptık,çok güzeliz çok entellektüeliz.. bunların hepsi boş. bunlar memleketimizi gezmemiş dolaşmamış insanlar. şu fotoğraflara tekrar bir bakarmısınız
Reklamlar
-
31 Aralık 2014, 16:02
hakanens adlı üyeden alıntı
Ustam sana da karışan birileri yok mu böyle gezilerde? Mesela anne baba ya da eş gibi.
-Oğlum motorla gidilmez o kadar yol,
-Oğlum bozulur ıssız yollarda kalırsın,
-Oğlum manyakmısın otobüs varken teee oralara motorla gidilirmi, delirdinmi allah aşkına,
-Oğlum rüzgarı ala ala zatüre olursun,
-Oğlum geçen bak motorcuları öldürdüler oralarda.Sakın,
-Oğlum millet araba kullanıyor sen motorla gidecem diyosun büyü artık.
-Oğlum çocuğun var bizi düşünmüyon bari onu düşün
gibi..
güzel soru
usta öncelikle bekarım, evli olsam yine gitmek için elimden geleni yapar olmadı beraber giderdim. tabii onun güvenliğini sağlamak için bu kadar keyif alamazdım.
babam onca yolu gidip görsen ne olacak şeklinde yaklaştı hep, içini bilemem. ben gittikten sonra millete anlatıyormuş ama hep
annem, en büyük manevi destekçim diyebilirim. planlarımı ilk ona anlatırım ve dikkatlice dinler beni. anne yüreği korksa da allaha emanet edip güzelce uğurluyor yola çıkarken. gezgin ruhlu bir kadın, aynı ona çekmişim. motorcuların öldürüldüğü zamanlar ben de kırımda çadırda kalıyordum, skypetan konuştuk endişesini hiç belli etmedi.
diğer ithamlara gelirsek, aslında çevremde o düşüncede insan pek yok. ya beni tanıdıkları için ya da o söylemlerin yersiz olacağını bildikleri için söylemezler. anca yolda karşılaştığım insanlardan duyuyorum böylelerini
bakalım, ilerde çoluk çocuklu bir hayata karışırsam onu da peşime takarım
scooboy adlı üyeden alıntı
Müthiş güzel fotoğraflar. Teşekkürler sabah sabah iyi geldi...
teşekkürler
DKN adlı üyeden alıntı
millet ne diyo, amerikaya gittik ingiltereye gittik hollandaya uğradık almanya üzerinden geçtik bulgaristan da dolaştık, şurda selfie çektik burda check-in yaptık,çok güzeliz çok entellektüeliz.. bunların hepsi boş. bunlar memleketimizi gezmemiş dolaşmamış insanlar. şu fotoğraflara tekrar bir bakarmısınız
öyle diyenler ne kadar sığ di mi, tamamen özentilik. gerçi gezdikleri yerlere baktığında bu insanlarda ülkemizdeki doğal güzellikeri gezecek mantalite olmadığını da anlayabiliriz. birlerce kilomete gidip demir yığını ya da sehirde gezmeyi severler. milyonlarca insanın pozunu verdiği yerlerde fotoğraf çekilmeyi isterler...
-
CBF 1000 den sonra 150 lik bir motor kullanmanın sebebi nedir?
-
iynem adlı üyeden alıntı
CBF 1000 den sonra 150 lik bir motor kullanmanın sebebi nedir?
Motorları cc açısından değerlendirmediğim için olabilir. Direkt iki teker gözüyle bakıyorum. Bu motor ekonomik ve CBF1000'den çok hafif. Merak ettiğim yerlere girmem çok daha kolay.
-
çok çok beğendim elinize sağlık
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
çok çok beğendim elinize sağlık
teşekkürler
-
harika, ellerinize sağlık.
-
teodor adlı üyeden alıntı
harika, ellerinize sağlık.
teşekkür ederim
-
Memleket güzel olunca fotoğraflar da çok güzel haliyle.
-
Fotoğraflar süper, elinize sağlık, gittiğiniz yerler de süper, süper üzerinden süper veriyorum bu geziye
-
EserEser adlı üyeden alıntı
Memleket güzel olunca fotoğraflar da çok güzel haliyle.
çok güzel tespit
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar süper, elinize sağlık, gittiğiniz yerler de süper, süper üzerinden süper veriyorum bu geziye
yorum da süper eyvallah
-
antalyali oldugum halde buralar neresi oldum bi an. bir sonraki gelisimde kampa senle cikiyorum
-
google maps üzerinden bu rotayı gösteren bir link foto vs var mı, hakkaten çok çok güzel. Yoksa da geniş bir zamanında yapıp bizimle paylaşma şansın var mı (çok dua alırsın valla Bir de xmax-250 ile girilir mi o gittiğin koylara?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
40yapar adlı üyeden alıntı
google maps üzerinden bu rotayı gösteren bir link foto vs var mı, hakkaten çok çok güzel. Yoksa da geniş bir zamanında yapıp bizimle paylaşma şansın var mı (çok dua alırsın valla
Sorunun bu kısmını kendi sitenden hallettim. Ama "Bir de xmax-250 ile girilir mi o gittiğin koylara?" kısmı için yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
-
Bu yolculukta Boxer'ın sorun çıkardığı anlar oldu mu? Uzun yolda hararet vs gibi herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
-
Boxer farkı.
-
http://lh3.ggpht.com/-FiTzgqjxYvg/VJF20ZL0JkI/AAAAAAAADVk/KGI0QC3po0M/w920-o/IMG_7359%252520kopya.jpg
koyduğun fotoğraflardan birinin linki bu. burası neresi? çok merak diyorum bi kaç kişi daha gitmiş buraya. benim de ege turu planım var ve merak ediyorum
-
Hocam meslek ne bilmiyorum ama fotoğrafa karşı ciddi bir yeteneğin olduğu kesin bence değerlendirmelisin. İmrendim valla Rabbim tekerine taş değdirmesin.
-
kaansahbaz adlı üyeden alıntı
antalyali oldugum halde buralar neresi oldum bi an. bir sonraki gelisimde kampa senle cikiyorum
bi çok antalyalı da aynı şekilde bu cennetlerden habersiz
40yapar adlı üyeden alıntı
google maps üzerinden bu rotayı gösteren bir link foto vs var mı, hakkaten çok çok güzel. Yoksa da geniş bir zamanında yapıp bizimle paylaşma şansın var mı (çok dua alırsın valla
Bir de xmax-250 ile girilir mi o gittiğin koylara?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Sorunun bu kısmını kendi sitenden hallettim. Ama "Bir de xmax-250 ile girilir mi o gittiğin koylara?" kısmı için yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
daha detaylı bi güzergah görseli hazırlamıştım, linkini paylaşırım. xmax de gider, sorun olmaz
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Bu yolculukta Boxer'ın sorun çıkardığı anlar oldu mu? Uzun yolda hararet vs gibi herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
motor bloğundan biraz yağ sızdırdı, muhtemelen contasında sorun oldu. onun dışında yorucuydu teknik olarak bir sıkıntı yaşatmadı sağ olsun
enescanatar adlı üyeden alıntı
http://lh3.ggpht.com/-FiTzgqjxYvg/VJF20ZL0JkI/AAAAAAAADVk/KGI0QC3po0M/w920-o/IMG_7359%252520kopya.jpg
koyduğun fotoğraflardan birinin linki bu. burası neresi? çok merak diyorum bi kaç kişi daha gitmiş buraya. benim de ege turu planım var ve merak ediyorum
burası patara'da kum tepeleri hocam. enfes bir yerdir
bboy_iced adlı üyeden alıntı
Hocam meslek ne bilmiyorum ama fotoğrafa karşı ciddi bir yeteneğin olduğu kesin bence değerlendirmelisin. İmrendim valla Rabbim tekerine taş değdirmesin.
fotoğraf işlerini severek yapıyorum, meslek olarak pek ilerletemedim ama ileride olabilir. teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
güzergah ve konaklama için şöyle birşey hazırladım. umarım rota çizerken işinize yarar
www.motorumla.net/antalyada-kamp-yapilacak-yerler/
-
geç olsa da yazdım bişeyler yolculuk hakkında. okumak isteyenler için link:
/www.motorumla.net/antalyanin-buyulu-koylarinda-3-hafta-2500-km/
-
Sevgili inzell,
Eklediğin Yazı da süper olmuş. Madem bu kadar patika seviyorsun acilen bir çift Sava MC32 alman şart gibi görünüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)