Muthis paylasim icin tesekkurler..
Simdi en az bi 3-4 ay var en kotu .. hakirliklara rotaları çıkartmaya başlamak lazim
Muthis paylasim icin tesekkurler..
Simdi en az bi 3-4 ay var en kotu .. hakirliklara rotaları çıkartmaya başlamak lazim
süper bayıldım.. resimlerde anlatımda güzel...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Maşallah ...
Mersindeyim ybr 125 var ama bu yaz deniz sezonunu açamadım bile. İş yoğunluğundan dolayı gelecek yıl muhakkak her 2-3 haftada bir kendimi silifkeye atıcam.
Bu arada silifkede yada kız kalesinin oralarda denize girdinmi antalyaya kıyasla beraklık nasıldı ve deniz suyu soğukmuydu.
İmrendim ya harika gezmişsin.
Hocam ben Kuşadası'nda yaşıyorum,denize en kötü yerde girmişsin aslında çok güzel yerler vardı.fotoğraflar çok güzel bu arada...
Ben mersinde denize girmedim ama gözlemlediğim kadarıyla pekte temiz değildi , adanadaysan hafta sonu yapacağın keşif gezileriyle güzel yerler bulabilirsin ama...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Evet benim kuşadasında denize girdiğim yer merkez noktasında bir yerdi ama su bulanıklığı değildi benim şikayetim açıklarda yüzmeme rağmem su pisti tabiki daha güzel denize girilecek yerleri vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
3-4 ay aslında güzel tarafından bakarsan yapıcağın gezilere finansal açıdan sermaye çıkarmak için güzelde bir zaman saten devamlı google maps de veya earthde harita çizimiyapıyoruz 2 tane tur rotam hazır olmasına rağmen...
Bu arada tekrar tekrar teşekkür ederim
Tekerine sağlık harika bir macera..
200cc için yakıt çok fazla 3.9 litre...
Bende Beverly 500 varken ( Cruiser 3.5 - 3.8 lt yakıyordu )
Motoruna bir baktır derim..
Gerçi cc arttıkça yakıt düşedebiliyor bakınız Nc700 tüketim 3.1 litre/100km.
5200km de 750tl yakmıştım bende geçen sene Nc700x ile TR turunda...
Çok güzel gezi olmuş tebrik ederim.
Konaklama yeme içme vs dahil 400 liraya 15 gün geçirebilmek başlı başına aynı bir başarı.
Yok motorumun yakıt tüketimi normal
Piaggio *8 200 modeli 2005 model olup karbitörlü bir motora sahiptir sakin kullanımda yani 80km hızlarda 3,7 - 3,6 yakıt tüketimi vardır , benim hız ortalamam biraz yüksek olduğu için biraz fazla yakıt tüketimi olmuştur ama kesinlikle şikayetim olmadı verdiği uzun yol konforu herşeye değiyodu
Mesela abimde scarbeo 200 var ve yakıt tüketimi 3.1 - 3,2 olmasına rağmen piaggio nun uzun yol konforunu asla vermiyo onun için fazla da yakıt tüketimine takılmıyorum
Çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş.
Ellerinize sağlık.
çadır kurduktan sonra ateş sucuk yapılmamış eksi
Harika bir gezi olmuş,rota müthiş,fotolar çok güzel özetliyor herşeyi...
Emeğinize sağlık...
Büyük bir keyifle okudum, tekerinize sağlık. Hep özeniyorum ben de böyle uzun gezilere. Nasip olur inşallah bu sene Maaliyet olarak da gayet uygun 4000km için. Kaç günde tamamladınız geziyi ?
Hay allah, yazmışsınız zaten konunun altına, gözümden kaçmış. Kusura bakmayın.
helal olsun........
Sadece ortak nokta olarak motosiklet yeter. Olay budur.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
İzmiri görünce duygulandım.
Gezi harika olmuş tebrik ederim
Motosikletten hep konuşuruz da
çadır olayını merak ettim memnun kaldın mı yoksa yurt içi gezilerde ucuz apartlar daha mı mantıklı olur bu tip sahil şeridi gezilerinde?
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
valla ne yalan söyleyeyim ben cesaret edemezdim güzel gezi olmuş ama tek olmasa daha iyi olurmuştu
Öncelikle teşekkür ederim
Yaz sezonunda bütün yazlık yerlerdeki işletmeler fiyatlarını 2 ye hatta yeri gedimi 3 katlıyolar bu nedenle bana göre apart veya pansiyon pekte mantıklı değil .Çadırını map ını uyku tulumunu ise bir kere alırsın ve belkide bir daha hiç yatma yerine para vermezsin(Campingde kalmazsan)...
İşin gerçeği yolun ve denizin yorgunluğundan emin ol hiç rahatlık aramadan uyursun, kısacası baya rahattı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
uzun yolculukları bilerek tek gitmeyi tercih ediyorum , çünkü hiç bir zaman yanınızdaki insanla kafa dengi olamazsınız elbet bir yerde zevkler renkler değişiklik gösteriyo..
Kısa turlar veya hafta sonu kaçamakları için sözüm tabiki ayrı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)