Biraz enduro yapalım dedik.(yamaha ybr v.s kanuni seyhan125)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çamur içinde gezmek güzeldir ama temizliği çok kötüdür çıkmıyor bi saat özendim şimdi :D
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
çamur içinde gezmek güzeldir ama temizliği çok kötüdür çıkmıyor bi saat
özendim şimdi :D
Zevkli ama bi okadarda pis iş. Yalnız böyle yerlere gitmeden önce ön çamurluğu sökmek lazım. Anında doluyo çamurluğun içi lastik kitleniyo hemen. Biraz zorlasan çamurluk patlar yani o derece doluyo.
-
-
Geçmiş olsun abi. Eminim sende zamanında bunun zevkini çıkarmışsındır. Artık bu bizde hobi gibi bişey oldu. Motorlar parıl parıl parlasın ama bi çamur görelim yallah anında dalarız.
-
-
-
Yarın ben düzlerim oraları sizin yerinize
-
Bol çamurlu eğlence olmuş ne güzel
-
07 Aralık 2014, 04:35
o lastiklerle enduroya kalkışılır mı hiç
-
07 Aralık 2014, 11:16
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bol çamurlu eğlence olmuş ne güzel
Valla güzel eğlenceli olduda bakalım temizlik işi nasıl olucak. Aslında motoru temizlemesi kolay. Bana zinciri temizlemesi çok zor geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Abi yine yağmur yağdı buraya vıcık vıcıktır şimdi oralar. Yani düzleme işi biraz zor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
o lastiklerle enduroya kalkışılır mı hiç
Benim arka lastik dişli ben biraz rahattım ama yamahanın lastikleri nylon marka orjinal lastiklerle girdi oralara. Ama kullanmasını bilene çok eğlenceli. Ama biraz da zor. Valla benin bi gidişim var motorun arkasının nereye gittiği belli değil.
-
08 Aralık 2014, 11:43
Bol çamurlu bir gezi yapmışsınız.Ben şahsen böyle bir eziyete girmezdim.
Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz.Böyle zevk aldıysanız ne mutlu size.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
08 Aralık 2014, 21:26
MCV adlı üyeden alıntı
Bol çamurlu bir gezi yapmışsınız.Ben şahsen böyle bir eziyete girmezdim.
Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz.Böyle zevk aldıysanız ne mutlu size.
Paylaşım için teşekkürler.
Zevki başka eziyeti başka. Ama motoru temizlemek zor gelmiyosa herkese tavsiye edebilirim. Tam stres atmalık. Ayrıca ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşırım bu tür gezileri.
-
12 Aralık 2014, 15:16
[IMG]url=http://hizliresim.com/RbXoyZ]
Telefondan resim yüklemeyi denedim oldumu acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Beceremedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)