Yalova Delmece Yayla Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Güzel gezmişsiniz , darısı beraber gezmemize inşaallah .
-
Allah muhabbetinizi arttirsin.
-
tam benlikmiş yaa boşuna 10 motor olmamışsınız
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Güzel gezmişsiniz , darısı beraber gezmemize inşaallah .
daha bu akşam gezdik kardeşim :D..
İnşallah daha çok yapacağız
2move adlı üyeden alıntı
Allah muhabbetinizi arttirsin.
sağolun hocam.
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
tam benlikmiş yaa boşuna 10 motor olmamışsınız
Kar olayı tamamen raslantı oldu ama güzel oldu :D
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
soa adlı üyeden alıntı
daha bu akşam gezdik kardeşim :D..
İnşallah daha çok yapacağız
Bu akşamkini ben geziden saymıyorum . Yola çıktık mı bi 300 400 km devirmek lazım anca nefes alırız
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
demek oralarda kar var,eskişehirde henüz yok,güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş,kış aylarının geldiği bu günlerde hiç kimse gezi yapmıyordu,iyi olmuş emeğine sağlık,sayende iyi bir gezi izledim,saygılar SOA.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
demek oralarda kar var,eskişehirde henüz yok,güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş,kış aylarının geldiği bu günlerde hiç kimse gezi yapmıyordu,iyi olmuş emeğine sağlık,sayende iyi bir gezi izledim,saygılar SOA.
Sağolasın mesut abi. burada da yaylada gördük karı aşağıda sahil taraflarında bir şey yok.
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
-
Geçen Hafta yaptığımız Delmece yaylası gezisini paylaşmaya çalışacağım...
İşyerinde geçirdiğim ufak bir kaza sonucu 1 hafta yattım 1 haftada koltuk değnekleri ile dolaştıktan sonra 2 hafta motosikletten uzak kaldım. Onun acısını güzel bir gezi ile çıkartmak için yola çıktık.
2 motosiklet Yalova çınarcık armutlu gemlik rotasını yapacaktık. Şans eseri Yalova'da tanıdık abilerimizle karşılaşıp onların peşine takıldık. Daha atraksiyonlu bir gezi oldu
Bugün yaptığımız rota: 280km
ben de yazın istanbul dan bisikletle gitmiştim delmaca yaylasına ordan öncede çifte şeleleye uğrayıp suya girmiştik bilseydim bende sizle gelirdim bende motorla gitmek istiyorum.
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
-
07 Aralık 2014, 22:42
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Aralık 2014, 23:21
Muhabbetiniz daim,keyfiniz bol,surusleriniz her seferinde kazasiz olsun. Masallah tayfa cok saglam,abilerin cogu tanidikmis
-
07 Aralık 2014, 23:29
aynen bende gelseydim bomba olurmuş
-
08 Aralık 2014, 10:35
orhan0911 adlı üyeden alıntı
Geçen Hafta yaptığımız Delmece yaylası gezisini paylaşmaya çalışacağım...
İşyerinde geçirdiğim ufak bir kaza sonucu 1 hafta yattım 1 haftada koltuk değnekleri ile dolaştıktan sonra 2 hafta motosikletten uzak kaldım. Onun acısını güzel bir gezi ile çıkartmak için yola çıktık.
2 motosiklet Yalova çınarcık armutlu gemlik rotasını yapacaktık. Şans eseri Yalova'da tanıdık abilerimizle karşılaşıp onların peşine takıldık. Daha atraksiyonlu bir gezi oldu
Bugün yaptığımız rota: 280km
ben de yazın istanbul dan bisikletle gitmiştim delmaca yaylasına ordan öncede çifte şeleleye uğrayıp suya girmiştik bilseydim bende sizle gelirdim bende motorla gitmek istiyorum.
istediğiniz zaman yaparız hocam buyrun gelin ama artık iyice soğur tadı kaçar..
mete_han adlı üyeden alıntı
aynen bende gelseydim bomba olurmuş
Karnımız azcık olsun doysun diye seni çağırmadık mete abi kusura bakma
-
08 Aralık 2014, 11:36
Şu kış günlerinde güzel bir gezi yapmışsınız.Motor ortak paydası sizi yolda buluşturmuş.
Karda sürüşde ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
08 Aralık 2014, 12:26
MCV adlı üyeden alıntı
Şu kış günlerinde güzel bir gezi yapmışsınız.Motor ortak paydası sizi yolda buluşturmuş.
Karda sürüşde ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.
Paylaşım için teşekkürler.
Karda sürüş zevkli ama hafif motorla ağır motor hemen yatma eğilimi gösteriyor sıkıntı oluyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)