kardesım sedat ellerıne saglık super olmus
kafama kaya dustu biz gelmedık mı hıc yardıma ayıp sana be knn allah razı olsunEgeKnn adlı üyeden alıntı
kardesım sedat ellerıne saglık super olmus
kafama kaya dustu biz gelmedık mı hıc yardıma ayıp sana be knn allah razı olsunEgeKnn adlı üyeden alıntı
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
geziye katılan ve katılamayan dostlarıma çok teşekkürler.tarık ellerine sağlık varol emi
ne demiş orhan veli
bizi bu havalar mahvetti
bu havalarda istifa ettim
esvaftaki memuriyetimden
aldanma ceketim aldanma
bu havalar her sene çıkartır
seni sırtımdan.
mt.izmir bekliyor tüm mt. yi izmir dört mevsim harika
ama yazın harikulade
sevgi ve saygının esirgenmediği günlere
Canım İZMİR,Kıymetli arkadaşlarım..yine çok keyifli bir gezi yaşadık yine tatlı anılar bıraktık geçmiş sandığına.. Herşey için teşekkür ederim..Sizleri çok seviyoruuuuum..
Ayrıca bizi mesajları ile onurlandıran ve tatlı sözleri ile gururlandıran arkadaşlarıma da sevgilerimi yolluyorum..sizleride çok seviyorum..
Yusuf abicimmm marmarisde uzun uzun görüşeceğiz..sen bir tanesinnn
bişey demiyorum susuyorum....
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Güzel gezi olmuş...
Güzel bi gün yaşamışsınız...Bi güne sığdırılabilecek en maksimum eğlence.Ben bostanlı parkta yakaladım grubu tesadüfenBaşka zaman bende aranızda olurum inşallah.İzmir Mt ye nazar değmesin
baska zaman deyıp gecıstırmıyelım forrap cım hadı hafta sonu sende bızımlesın dostum beklıyoruzforrap adlı üyeden alıntı
bılmeyenler ıcın lınk atıyorum saygılar sevgıler
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=13967&page=2
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
ayıp vallaha ya ben nobet tutarken sız ne guzel eglenmıssınız kıskandım vallaha ama helal olsun mıllet ızmır mt yı gorsun gorende masallah desın her sey cok guzel olmus arkadaslar bır kez daha supersınızzzzz dıyorummm
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)