benım heryerım agrıor vede bana kımse helal olsun demıeck mı ben o yolları yaamaha fazerle tamamladım
benım heryerım agrıor vede bana kımse helal olsun demıeck mı ben o yolları yaamaha fazerle tamamladım
efendim gunaydınlar,fazer600 adlı üyeden alıntı
yapılan oylamalar sonucu "üstün dayanıklılık ödülünü"
parkuru tamamlayabildigi icin sn.Mustafa FZ6-Fazer ciftine veriyoruz.
tebrikler
asfalt, toprak ve motor ağğğğladı beee
Arkadaşlar gezi güzel olmuş olmasınanada, yalnız bir eksiğiniz var oda ben. Benide alsaydınız yanınıza ne kaybolma yaşardınız nede tekrar geri dönerken anyı yolu kulanmak zorunda kalırdınız. şimdilik hoşçakalın geziniz bol olsun.
arkadaslar buyrun bunlarda Altan'ın makinadan cekilen fotolar.
yol boyunce sayisiz tepeler, vadiler gorduk. herbiri birbirinden guzeldi.
selaleye geldigimizde kayaların icinden fıskıran sular insanı hayretler icerisinde bırakıyor.
suyun debisine dikkat edin
herkes bir fotograf cekme derdinde
yemyesil tepeler yolları susluyordu
gun batımı yaklasırken daglara golge dusmeye baslıyor
agacların altınde karsı tepede bir yol.
devam edecek
buyruuuuuuunnnnnnnnn
arazi parkurunda ilerlerken bir ara arazi yolundan cıkıp dere gecisi denemesi yapmıstık,
GS'de ben; Husaberg'de Basar'i gorebilirsiniz
bide Mesut'un selale fotolarında ki sanatsal yaklasımı
arkadaşlar çok teşekkürler gerçekten sayenizde görmediğimiz yerleri görüyoruz,
ellerinize,ayaklarınıza ve motorlarınıza sağlık.
mt.izmir den sevgiler.
hepinize yapıcı yorumlarınızdan dolayi tesekkur ederim. gelecekte de bu yaklasımın devam etmesini dilerim...
bu arada az once yatmaya hazirlanırken aklıma komik bir olay geldi
hatırlıyormusunuz traktorleri gectikten sonra ki yol ayrimlarından birine geldigimizde "kapuzbası selalesi" yazan tabela yerdeydi.
aramıza ramzey200'ü ile katilan Mustafa dediki
"su sesi bu taraftan geliyor, o yuzden bu tarafa gidelim. selale yakınlarda sesini duyabiliyorum !!!"
biz Mustafa'yı dinledik ve o tarafa gittik.
Mustafa dogru soylemisti, selale o taraftaydi.
fakat bir sorun vardı. sesini duymasının mumkun olmayacagı kadar uzaktaydi.
tahmin ediyorum susuzluk ve aclıktan mustafa her sesi selale sesine benzetmeye baslamıstı. iste bukadar yorucu bir geziydi.
herseye ragmen dogru yolu gosterdigi icin tesekkuru kendisine bir borc bilirim
(aksi taktirde kim bilir nerden cikardik)
ya ekip olarak sizi kutluyorum ve mustiyi de, güzel yerler yollar sizin için manzara bizim için gerçekten nefis yerler yüreğinize ve tekerinize sağlık
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Süper bi gezi oLmus.Bizim motorLar oraya biraz zor! girer o yüzden burdan bakmakLa yetinecegiz
Born To Be wild,Live to Ride...
saol, tesekkur ederim. selale gercekten de gormeye degerdi.JaNTi adlı üyeden alıntı
oraya gitmek icin 2 yol var. biri bizim gittigimiz kestirme (!) yol,
digeri ise Adana-Pozantı-Camardı-Yahyalı-Kapuzbası yolu. eger bu yolu kullanırsanız chopper, supersport her turlu motorla gidebilirsiniz. burası asfalt
arzu edenler olursa yolu daha detayli tarif edebilirim
Pozantı sonrası bu haritada gozukmekte
sizlere yoliçin üçüncü bir yol alternatifi kozan mansurlu yolundan gidebilirsiniz aladağ üzerinde giden yola göre daha iyibir yol fakat aladağ yolundan 35 km daha uzun geziniz bol olsun dileğiyle hoşca kalın.
bir başka bizim memleket bea
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Super gezi olmus . Bizim Dikilideki selale bunun yavrusu herhalde
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Süper bir gezi...
geziniz çok güzel olmuş motorlarınıza sağlık..ama bir hafta sonraki dağılcak gezisi tam anlamıyla muhteşem olmuş izleyin kararınızı siz verin..iyi geziler
ADANA'DA önümüzdeki pazar (28 MAYIS'TA) Zorkun Yaylası'na gezi var . Parkur tüm motor tiplerine uygun . Rekor düzeyde katılım bekleniyor . Buluşma yerimiz : Saat 9:30 da Süleyman Demirel Bulvarında Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Adanadaki ve çevre illerdeki tüm arkadaşları bekleriz .
Bilgi ve ulaşım için beni arayabilirsiniz:0 532 607 81 76
Öncelikle bu zorlu yolu büyük bir özveri ve sabırla katedip o doğa hariklarına ulaştığınız için sizleri kutluyorum arkadaşlar..
İşin soru kısmına gelince ; biz Antakya da üniversite öğrencisi dört arkadaşız.. ve bu yolu Adana üzeri en kestirme yoldan otomobil vasıtasıyla gitmek istiyoruz.. otobüs ve minibülslerle nereye kadar uşalşırız gittiğiniz güzergah kilometresine yakın bir şekilde.. ve hatlı otobüs ve minibülserin kalmadığı yerde otostop imkanı var mı ? orda kalmayı düşünmediğimizden en kısa şekilde bu yöntemle nasıl gidip gelebiliriz.. konuyu açan arkadaş başta olmak üzeri bilgilerini bekliyoruz arkadaşlar...
şimdiden teşekkürler
güzel gezi yapmışsınız yüzrginize saglık...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Paylaşım için teşekkürler.
Kapuzbaşı'na Kayseri tarafından gidiş artık daha zahmetsiz. Yollar asfalt oldu. Toz toprak içinde gitmekten kurtulundu.
İmkanı olanların Kapuzbaşı'na gitmelerini tavsiye ederim. Çok güzel bir yer Kapuzbaşı.
Daha güzel oturum alanları oluşturulduğunda daha uğrak bir yer olacaktır.
Biz de bu vesile ile konuyu görmüş olduk.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
emeğinize ve yüreğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş kazasız belasız nice gezilere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)