Bolu Abant - Yedigöller Kampımız ve Gezimiz
Reklamlar
-
3 KLE ci ( Ben-Gökhan(Bursa), Alper(istanbul) ) Abant ve Yedigöllerin sonbahar güzelliklerini yaşamak için düştük yollara
Cumartesi günü Abant'ta kamp yaptık, pazar günü de Yedigöllere gittik
Kampımız çok güzel ve eğlenceli oldu, iyi de gezdik, güzel fotoğraflar çektik
Buyrun içeri
Hendekte buluşuyoruz, normalde 10da hareket edecektik, ALper İstanbulda uyuyup kalınca saat 13 gibi ancak buluşup alışveriş felan saat iki civarı hareket ediyoruz
bizim canavarcıklar, her yola gider mübarekler
iyi yükledik motorları, herşey tamam, çok heyecanlanıyoruz şimdiden
Gitme vakti geldi, Abant bizi çağırıyor, biri bizi durdurmasın, hatta kimse durdurmasın
Bolu dağına tırmanmadan bir mola, benzin felan alıp çay içiyoruz
Abant'a geldik, akşam olmak üzere
Meşhur olmaya çalışan T pozu Herkes böyle bir pozu çekmeli bence, değişik oluyor, hemi de Alper'e gönderirseniz yayınlıyor, duyurulur
Kamp alanına az kaldı, gölü turluyoruz
Kamp alanına vardık, vardık ama kamp alanı demeye bin şahit, su yok, elektirik yok, hiç bi hizmet yok, sanırım sezonu kapattılar
şu karşıdaki çardağın içerisine kuracaz çadırları, hem hayvanlardan korunmuş oluruz, ki öyle oldu, anlatacam birazdan
bizim katırlar halinden memnun, otlanıyolar oralarda
işte çadırlarımız ve biz
Bu da Alperin sotesi, bi de yanında ızgara tavuk ve köfte , turşu bile aldık da unutmuşuz yemeyi
kamp ateşimiz, yakmak için akla karayı seçiyoruz, gökhan bayağı uğraştı, kolları tutmuyodu en son yelpaze yapa yapa
Bu da ışık oyunları ile T pozu fotoşok yoktur 40 -50 saniye pozladık, led lamba ile çizdik , olay bu
istediğiniz tasarımda fotoğraflar çekebilirsiniz, hayal dünyası işte çakmakla yaptım bunu da
nasıl olmuş isimler ama benim ismim yok :(
İşte bu da güzel oldu, nasıl olmuş sizce , daha birçok farklı şeyler yapılabilir
Bu fotoğraflardan sonra artık vakit bayağı ilerliyor, uyku vakti, uyuyacaz ama hiç rahat edemiyoruz, sağa dön sola dön, olmuyor, neyse bi şekilde uyuyoruz,zırt pırt uyanıyoruz, neyse sonra tekrar uyku derken bu sefer de gece köpekler geliyor, hav hav hav, hiç uyutmuyolar, Allahtan etrafımız çevrili, neyse sonra susuyolar, sonra bi ara yine gelip bu sefer de etrafa köpekler yesin diye attığımız kemikleri yiyolar şapur şupur takur tukur, bi yandan hırlıyolar felan, tabi biz çadırlardan çıkmıyoruz , korku başa bela gerçi çok da korkmuyoruz ama şimdi soğukta kim kalkıp uykusunu bölüp köpekleri kovalayacak
neyse bi şekilde sabah oluyor, ama uykumuzu almışız, evde 40 saatte yatsam uykumu alamıyorum. sabahtan manzaralar
Gözler buğulu
Sabah menemen ve patates kızartması var menümüzde
sabah sabah şu manzara ve temiz hava insanı öyle bir rahatlatıyorki tarif edemem, yaşamak lazım
Gökhan: Al ekmek ye
Alper : Beni ekmekle kandırabileceğini mi düşünüyorsun ............. der gibi adeta
Bu da sabah karnını bi türlü doyuramadığımız kamp köpeğimiz
Gider ayak Abant fotoğrafı çekmezsek olmaz
Nereye gidiyoruz, tabi ki Yedigöller bekle bizi Yedigöller
Az kaldı, manzaralar acayip güzelleşiyor, yol harika
Alperin çok güzel fotoğraflarını çekiyorum
ah şu sonbahar renkleri beni bitiriyor
Motorları en aşağıdaki iki göl arasına parkediyoruz, biraz gezeceğiz
Bu manzaralarda saatlerce kalıp fotoğraf çeksek yeridir, fazla zamanımız yok , alelacele biraz turlayıp fotoğraflar çekip akşam olmadan gitmemiz lazım
Alper de güzel fotoğraflar yakaladı, sonbahar yaprakları düşüşürkene onları yakalamaya çalışan Gökhan
Bu fotoğraf pozitif yönde 90 derece mi dönmüş bana mı öyle gözüküyo
Etrafı keşfederkene
Bu fotoğraf da hoşuma gitti, ama taksi kırmızı olsaydı daha bi süper olurdu, ah bi de orada kırmızı şemsiyeli birisi olsa daha daha süper olurud
Alper çok güzel bir fotoğraf yakalamış
Bu da fena sayılmaz
Burada biraz oturup mubhabbet edip aystilerimizi içip yola çıkma zamanının geldiğini ...... bu cümleyi nasıl bağlayacam ben ya, güzel bi cümle kurayım dedim, elime koluma dolaştırdım
canavarcıklarımızla son bir poz ve yedigöllere elveda demenin vakti, noluyor bana ya, sonbaharımsı hüzünlü hüzünlü cümleler kurmaya başladım , sonbahar işte, insanın ruhunu etkiliyor, birşeyler demeye çalışıyor bize sanki.....
Bizi izlediğiniz için teşekkürler, görüşmek üzere, esen kalın efendim
Reklamlar
-
çok iyi fotoğraflara bakarken oradaymış gibi hissettim.. bu hafta sonu biz de düşünüyoruz eşimle inşallah hava yağışlı olmaz..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
güzel etkinlik olmuş tekerinize sağlık..
-
harung adlı üyeden alıntı
çok iyi fotoğraflara bakarken oradaymış gibi hissettim.. bu hafta sonu biz de düşünüyoruz eşimle inşallah hava yağışlı olmaz..
Bu hafta sonu yağış gösteriyor,hatta pazar günü kar yağışı gösteriyor, bu yüzden daha güzel olabilir, belki ben de giderim eşimle pazar günü, bakacaz artık
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
gezi on numara fotolar dehşet.imrendim gerçekten.içimi cızlattın yusuf
-
Çok güzel maşallah. Paylaşım için teşekkürler.
Yedigöller'in yollar düzeltilmiş galiba.
-
Harikasiniz gençler. Gördükçe imreniyorum :(
-
Herkese teşekkürler
duman1616 adlı üyeden alıntı
yıne yapalım yusuf aydın
Gökhan sen misin
eçkideyi adlı üyeden alıntı
gezi on numara fotolar dehşet.imrendim gerçekten.içimi cızlattın yusuf
sağol Olcay abi, için cızlamasın abi, gel gezelim burada sen de orada gez sonbaharı şimdi rize yaylalarında renk cümbüşü ve bembayaz bir örtü vardır üzerinde, atla GS e bas gaza çocukları da arka çantaya at, tamamdur bu iş
asm adlı üyeden alıntı
Çok güzel maşallah. Paylaşım için teşekkürler.
Yedigöller'in yollar düzeltilmiş galiba.
herkes çok kötü çok kötü diyolardı , valla bize asfalt gibi geldi demek ki yaptılar, ama birkaç yerinden foto aldık, hertarafı öyle değildi, çukurlar çakıllar da vardı
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
Böyle yaşayan insan ölümü arkadaş, ne gezi ama, valla helal olsun, bu mevsimde gezilebilecek en güzel yer orası, helal be yusuf yaptın yine yapacağını, emeğine sağlık kardeşim, yanındaki arkadaşlara selam olsun,onlarda çok renk katmış bu guzel geziye,saygılar.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Böyle yaşayan insan ölümü arkadaş, ne gezi ama, valla helal olsun, bu mevsimde gezilebilecek en güzel yer orası, helal be yusuf yaptın yine yapacağını, emeğine sağlık kardeşim, yanındaki arkadaşlara selam olsun,onlarda çok renk katmış bu guzel geziye,saygılar.
Böyle yaşayan daha güzellerine kavuşmak için ölür hocam Evet en iyi zamanda gittik, en güzel zamanı, arkadaşlar sayesinde çok renkli bir gezi oldu, eğlendik, sağolun hocam
-
fotoğraflar çok güzel. Bende ne zamandır gitmek istiyorum kar kış abant yaptık ama yedigöller yapamadık artık istanbula gelene kadar aralık ayı olur kış gelir titreriz
Maşallah motorlar da eyceymiş bizim ufaklıkla takip edemezdim
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
fotoğraflar çok güzel. Bende ne zamandır gitmek istiyorum kar kış abant yaptık ama yedigöller yapamadık artık istanbula gelene kadar aralık ayı olur kış gelir titreriz
Maşallah motorlar da eyceymiş bizim ufaklıkla takip edemezdim
sağolun, bence Abnat'tan ziyade yedigöllerin görülmesi lazım, mutlaka gidin bence , ama sonbaharda ve hava güneşliyken gidin
Bu arada ben gidebilirsem kışın da gitmeyi düşünüyorum
-
Güzel fotoğraflar çekmişsiniz ve fotoğraflardan anlaşıldığına göre Motorlarınız gibi sizde iyi uyumlu üç kafadar olmalısınız nice geziler ve daha güzel fotoğraflar bekliyoruz her şey gönlünüce olsun Not youtube motokurt yazıp tıklarsanız beğeneceğinizi sandığım fotoğraflardan oluşan video mu seyredersiniz hoşçakalın
-
-
sağolun teşekkürler
motokurt adlı üyeden alıntı
Güzel fotoğraflar çekmişsiniz ve fotoğraflardan anlaşıldığına göre Motorlarınız gibi sizde iyi uyumlu üç kafadar olmalısınız nice geziler ve daha güzel fotoğraflar bekliyoruz her şey gönlünüce olsun Not youtube motokurt yazıp tıklarsanız beğeneceğinizi sandığım fotoğraflardan oluşan video mu seyredersiniz hoşçakalın
eveti kafadar sayılırız uyumluyduk çok şükür, KLEler bizi uyumlu yapıyo bir iki videonuzu seyrettim, güzel geziyorsunuz sizde, fotoğrafları beğendim zaten, videoyu da güzel düzenlemişsiniz, teşekkürler
-
çok güzel bi gezi olmuş beğendim,darısı bizlere..
-
Fotoğraflar süper.Sonbahar renkleriyle dolu.Güzel bir gezi yapmışsınız.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)