maşallah iyi gezmişsiniz
paha biçilemez valla
maşallah iyi gezmişsiniz
paha biçilemez valla
Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir tabiatta kamp ta yapınca dahası kalmıyor. Tekeriniz düz bassın.
Hocam güzel gezi olmuş, kle'nin yakıt durumu v.s ??
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Maşallah çok güzel bir gezi yapmışsınız. Ama bu soğukta çadırda nasıl gecelediniz sizi soğuk olmadı mı? Merak ettim doğrusu.
sağolun, hava 8 dereceydi, o kadar soğuk değildi yani, bi de uyku tulumu mutlaka olması lazım , yoksa donarsınız, uyku tulumu+battaniye bayağı iş görüyor, tabi bu arada mat da çok önemli, yerden gelen soğuğu tamamiyle kesiyor, yoksa alta ne kadar kalın bişeyler serilirse serilsin üşürsünüz
Harika bir mekanda harika bir gezi/kamp yapmışsınız Yusuf'çum.
Fotografların güzelliği de cabası.
Ellerinize sağlık.
Bu güzelliklere bizleri de ortak ettiğiniz için teşekkürler.
kardeş,yine muhteşem bir birliktelik ve fotolar.abantı defalarca gördüm ama yedigölleri hiç görmedim ama yolunun çok bozuk olduğunu çok kere okumuştum.gördüm ki yapım çalışmaları var.hadi hayırlısı belki bizde böyle bir sonbahar da gider görürüz.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
çok güzel bir gezi olmuş yedi göllerin yolunun çok kötü olduğunu duymuştum ama pekte öyle görünmüyor.peki bu gezinizin yakıt maliyeti ne oldu?
Güven abi sizin kamplar-geziler kadar olmasa da idare ediyoruz işte, çok sağolun güzel yorumunuz için
Aleykümselam Bora abi, çok teşekkür ederim, yedigöller sonbaharda kesinlikle gidilmesi gereken yerlerden bence. İnşallah fırsatınız olur. yolu sanki yapılmış, düzlenmiş gibi, bazı yerler çukur ve çakıllık, ama motorlara asfalt gibi
sağolun,yolu yukarıda tarif ettiğim gibi,
yakıt olarak hesaplamadım ama ortalama 350 km felan yapmışımdır, km de 22 kuruştan yaklaşık 80 lira felan yakmıştır, diğer arkadaşlar tabi daha uzaktan geldi , onlar daha fazla yakmıştır
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Bravo size, çok güzel bir kamp olmuş. Memleketim diye demiyorum ama Bolu güzel bir ilimiz . Özellikle sonbahar ve kış ayları... KLE ler de harika görünüyor bu arada . Elinize gazınıza sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler.
o fotoğraflar nedir yahu. vallahi canım çekti çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. içimden oraya gitmek geldi düşünüyordum aslında ama artık kesinlikle listeme aldım sayenizde. etkileyici manzara fotoğraflarınız için teşekkürler
Tekerine sağlık...
üç silahşörler olmuş,saat 2 de yola çıkmakta geç olmuş,ama renkleri yakalamışsınız yinede
O motorlarla çamura iyiki girmemişsiniz
sağolun, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Adaş Yedigöller'e ertesi gün gittik, birinci gün direk Abant'a gittik, akşam vardık zaten Abant'a. Bizim motorlar çamur için değil pek
Yusuf Hocam süpersiniz
kareler 10Numara keyifle izledim ellerine saglik
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Ne bezin YAKMISSINIZ DIR beeee...3 kle allah allah istasyon sahibi zenginlesti.
YASASIN v STROM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)