Konya MT Beyşehir Gölü gezisi (fotoğraflarla)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Pazarın keyfini çıakarmışsınız ) bizde sizden geri kalmadık dostum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Pazarın keyfini çıakarmışsınız
) bizde sizden geri kalmadık dostum
resimlerinizi gördüm. hepimiz için muhteşem bir pazar günüydü. devamının gelmesi dileğiyle.
abcdef adlı üyeden alıntı
ÇALINAN MOTORUM BULUNDUUUUUUUUU!!!!!!
geçmiş olsun arkadaşım. çok sevindim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
biraderim ciddi söylüyorum gezi çok manyak güzel olmuş, hatta konya mt nin en güzel gezisi diyebilirim, muhteşem bir ortam, hani sana derdim ya olum konya ne öyle sırf ova ne ağaç var ne yeşillik diye, herkesin huzurunda bu sözlerimi geri alıyorum, konyada yeşillikte varmış, manzarada, bu arada yeni makinende iyi çekmiş hakkını yememek lazım, teşekkürler paylaşım için, sevgiler konya mt'ye
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
gcc_ondr adlı üyeden alıntı
biraderim ciddi söylüyorum gezi çok manyak güzel olmuş, hatta konya mt nin en güzel gezisi diyebilirim, muhteşem bir ortam, hani sana derdim ya olum konya ne öyle sırf ova ne ağaç var ne yeşillik diye, herkesin huzurunda bu sözlerimi geri alıyorum, konyada yeşillikte varmış, manzarada, bu arada yeni makinende iyi çekmiş hakkını yememek lazım, teşekkürler paylaşım için, sevgiler konya mt'ye
teşekkürler biraderim sen gelince ilk hedefimiz yine beyşehir olacak. fotoğraf makinemi sadece geziler için aldım zaten. daha çok foto çekecem inşallah.
-
sayenizde bende gelmiş görmüş gibi oldum çok güzel yerler insan yurduna yeniden aşık oluyor
-
sonradan gelsem de ve çok yorulmuş olsam da buna deydi.harika bir geziydi.
-
güzel gezmişsiniz tekerlerinize sağlık.
abcdef motorunun bulunduğuna sevindim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Dostlar tebrikler , gusel bir gezi ve tabiki mangal zevki . Tadini cikarmissiniz,
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Hepinize slm bizlerde oraları gördük gezdik hepinize çok teşekürler lastiklerinize sağlık,ama bizde sizden geri kalmadık yani.........
-
-
fazıl abi resimler için sağol. yavaş gittik ama güzel bi gezi oldu biraraya geldiğimizde daha bizim dönüş maceramızı anlatcam
-
Paylaşım için teşekkürler...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
sayenizde bizlerde görmediğimiz yerleri görüyor ve sizlerin adınada mutlu oluyoruz ağzınızın tadı bozulmasın resimlerde harika kazasız ve keyfli sürüşler dilerim, teşekkürler.
mt. izmir adına sevgi ve selamlar.
-
kuvva adlı üyeden alıntı
sayenizde bizlerde görmediğimiz yerleri görüyor ve sizlerin adınada mutlu oluyoruz ağzınızın tadı bozulmasın resimlerde harika kazasız ve keyfli sürüşler dilerim, teşekkürler.
mt. izmir adına sevgi ve selamlar.
teşekkürler kuvva. ben de az önce sizin fotolarınıza baktım. siz de durmamışınız. ağzımızın tadı bozulmasın.
-
Konyalı motorcular sanırım hazıran ayı basında konyada olacagım bır kac gun ıcın bır aksam cayınızı ıcmek ısterım..
selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
TRADER adlı üyeden alıntı
Konyalı motorcular sanırım hazıran ayı basında konyada olacagım bır kac gun ıcın bır aksam cayınızı ıcmek ısterım..
selamlar
bekleriz TRADER. çay ve motor sohbeti gibisi yoktur.
Konyaya gelince haber verirsiniz.
-
ınsallah hocam bır netlık kazansın durum sıze bılgı verırım
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
bir dahaki geziye antalyaya bilem gideriz artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler