bakalım antalyada kimler yolda kalacakOzi adlı üyeden alıntı
bakalım antalyada kimler yolda kalacakOzi adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ne zaman gidiyoruz Antalya'ya ben hazırım
47,5 km hızla tır sollayanlar düşünsün
Free Motorcycle Team
ylmzzz adlı üyeden alıntısanki kafama taş geldi ayrıca tırı sollarken hiçbir art niyetim yoktu maksat adrenalin olsun tırcı gaza bassada, münübüscü sıkıştırsada benim motor gaz yemesede sonuçta solladım amacıma ulaştım biraz zor oldu ama olsun be atın ölümü arpadan olsun misalichocolateman adlı üyeden alıntı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
güzel gezi abi.. devamını bekleriz..
CBR 600F Honda,
devamını bekleyin tabi. bu hafta yani 28 mayıs pazar günü de gezimiz var.PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
ne meraklılarmış geziye
loooww bu hafta en kıyaaa olcak bence ama bensiz deli gibi çalışacam ben inşaatta
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
walla resımlerıne bktım cok guselmıs ortamda super balık cay flan :D .insanın konyada olası geldı
ben seni tanıyorum msn den ama foruma bi tanışma başlığı aç bence neyse teşekkürler.xray adlı üyeden alıntı
yaw msn de olmasa işimiz zor hani ya gecen gun bana lınkte bu resımlerı gondermıstınde bı bakaım flan dedım ıste
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
Aferin çocuklar yaşayın yaşatın
güzel gezi
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
arkadaşlar altınapadan köprünün üstünden ve beyşehirden güzel fotoğraflar çekmişsiniz motorlarda ada motordan yapılma:d apa barajına bizde her pazar gideriz ztn ama sizin motorlar dengeli değil 250liğin yanına 125lik iyi gitmemiş:D herkese ii günler Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.....
gusel bır gezı olmuşş fotograflarda bam başka tebrıkler dewamını beklerıs..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)