ewwwwet hafta sonuna bir şeyler şekilleniyoooor ilğililerin dikkatine
ewwwwet hafta sonuna bir şeyler şekilleniyoooor ilğililerin dikkatine
Bir deLi kuyuya bi taş attı kırk akıLLı çıkaramadı hesabı oLdu Caner heLaL oLsun abi
Born To Be wild,Live to Ride...
arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı çok güzel insanlarsınız. yusufun zorlaması ile bu siteye girdim ama çok keyifli iyi insanlar oldugunu fark ettim.adem baba sabah erkenden istanbula kaçıyorum 5 gün fuardayım pazartesi biralar benden
iiii ben biraları şimdiden içerim gelince ödersin yolun açık ola "etkin " efendi
canerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu heabı kötü ödicen sennnnnnnnnnnnnnnnnn
bittin kardeş sen bitinnnnnnnnn
ya dostum bizi ne strese soktun biliyosun dimi
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
sıra ondaki hehehehe işi zor hapı yuttu bence
yalnız bir buluşmaya 144 cevap yazılmaz ki canım. yusuf abi ,sen şu nazar boncugunu az biraz daha büyült bence. sevgiler
Ben sizi seviyorummm
ama ben yokum artık yazmıcam byeeeeeee
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
adem abi sen naaptın ya?_? bi dakka yanlış görmüyorum dimi?_? motosikleti bölümünde "honda 1000 RR 06 rodaja başladık km 1 hız 300" yazıyo.. abi helal sana.. kim tutar seni..
CBR 600F Honda,
valla bende savcılık falan filan devreye sokup ip'den adamı bulacaktım ki caner bey teşrif ettiler. Neyse yusuf abi icabına bakar
Bu arada Adem abi haftasonuna ne şekkillenyor abi? Nedir güzergah? kesin aklında birşey var abi senin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
rıder artık sana bişey demiyom görüşürüz elbet
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Sadece birayla kurtulabileceğinimi sandın daha dur sana neler yapacağız hele bir şu fuar bitsin Adana'ya dön biz biliyoruz sana yapacağımızı artık Adem abinin gazında mı boğulursun kros lastiklerin altında vucuduna imzamı atarlar vn lerin eksozlarıyla kulağının zarını patlatırlar bilemiyoruz yani öpüyoruz seni Caner kendine iyi bak sağsalim git ve dön sen bize lazımsın...rıder adlı üyeden alıntı
Ama iyi kalaylandın bu arada herkes ne varsa rahmet okudu yani.Herhalde kulakların değil heryerin çınlamıştır.
Benim zorlaamamla girdin ama benim gözümü oydun.sen bence ist yerleş dostum buaralara dönme sakın.başına neler gelecek hiç bilmek istemezsin valla neyse kendine ii bakrıder adlı üyeden alıntı
abi hayırdır....kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
selam yok bişey dostum ya neolabilir. yorgundum artık yazmıcam dedimBBRR adlı üyeden alıntı
burdayım burdayım
Arkadaşlar Hepinize Ne Mutlu Harika Bir Gezi Olmuş Bu Arada Hastaneden Uğur Hocamizla Birlikte Tüm Motoseverlerin Gençlik Ve Spor Bayramini Da Kutluyoruz Darisi Diğer Gezilere Olsun.
yaw arklar muhtesem bi gezi olmus hakkaten insan orda olmalıyım dio..bu arada ben mersinliyim ve istanbulda yasıorum cocukluumdan beri ama fena icim gitti ..nese gelince oralara hepinisi görcem inş. saygılar..
hasan cığım topic açıyoz birazdan sende katılırsın umarımMakine adlı üyeden alıntı
aynnen öyle kardeşim km 150 oldu bilem yarın rodajı bitiririm bu gün işim vardıdaPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)