Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Adana-Ç.M.S.K ve Mersin mt buluşması 14.05.06

REKLAM ALANI
    ZEytUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1973 LAMBORGINI
    sevgili dostlar kilicbaligi ,ael320 ve bizlere verdiginiz destekden dolayi hepinize candan tesekkurlerimi sunmak bi borcdur artik ....... cok tesekkurler

iyiki varsiniz canlarim

sevgili kilicbaligi ve ael 320 abilerim bizler olmedik daha size uzanan kotu maksatli elerin ve dillerin karsisindayiz evel allah, siz hic merak etmeyin abilerimm...
    ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
    ZEytUN KiSS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Tuh bende oğlumun resmini birdaha koymayım buraya eleştiriliyoruz baksanıza manzarada koymuştum ama extra bıldırcın falan az gelmiş.
    Neyse arkadaşlar gördüm ki çok güzel dayanışma var Allah ağzınızın tadını eksik etmesin.
    Belki biraz fazla reaksiyon gosterdik ama hitab tarzı hiç hoş değildi. Mersin dönüşü sarhoş biri benzin istasyonunda bize musallat oldu ama bi soğukkanlılığımızla olayın üzerine gitmedik Allah tan bulsun belasını dedik yolumuzu değiştirdik. Tam haddini bildirmeliydik ama büyüklük bizde kalsın diye muhatap olmadık. Onun için herkesin karşısına her zaman birileri tarafından olumsuzluklar çıkabilir soğukkanlı olup olayın üzerine gitmemek gerekir.
    Herkese kazasız belasız günler.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    e ben sana kaç kere yazdım yusuf abi, şu foruma bi nazar boncuğu iliştirdiye...bak gözü olan çıkıyo meydana
    var abi nazar boncuğu dikkatlerden kaçmış demekki en üste çık solda en köşede
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ZEytUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1973 LAMBORGINI
    ana essahdandan nazar boncugumuz varmis yaaaaa

o nazar boncogunu birazdaha buyutmek mumkunmudur sevgili BBRR ??

allah nazardan saklasin hepimizi insallah canlarim
    ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
    ZEytUN KiSS

faceinface - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    abi süper bir gezi olmuş ellerinize kollarınıza motorlarınıza sağlık bacım seni seviyoruz

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

Konu dışı mesajlar silinmiştir...!!!

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    Alıntı artniyet adlı üyeden alıntı
    yaw bide eleman beni getirmeyin adana ya diye laf ediyo.gelsin gelsin....ama önce bir mersin e uğrasın ona bir manzara resmi gösterelim ki unutamasın.Ordanda ÇMSK ya gecer.ama neyse gerçektende konusmaya değmez.
    ağzına sağlık alpercim.gelsinde bi gezdirelim onu
    bbrr abi okadar ufak nazar boncuğu kime yeter biraz daha büyük olsun.

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ağzına sağlık alpercim.gelsinde bi gezdirelim onu
    bbrr abi okadar ufak nazar boncuğu kime yeter biraz daha büyük olsun.

durun abi ben warım burada.. hem adanalı hemde pckopat olarak.. bırakın bana ben ona manzara gösteririm..
    CBR 600F Honda,

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    pcpc cik. hadi sana iş çıktı yine... gözü olanın gözünü çıkaracan pcpckopatsınya

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    pcpc cik. hadi sana iş çıktı yine... gözü olanın gözünü çıkaracan pcpckopatsınya
    ahahaa abi ayıpsın.. görevimiz..
    CBR 600F Honda,

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    hşşşşşş kızıştırmayın arayı

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    Adama kızıyonuzda. yusuf abi sende hep kendini çekmişin canım nasıl becerdiysen (ince espiri olayı)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ulan Adanalılar gibi adam...kişiliği sağlam düzgün ne kadar adam var piyasada...

benim Adanalılarla ilgili tek takıldığım nokta ağır küfretmeleri...o biraz canımı sıkar...ama bireysel hareketlerdir...özellikle Allaha kitaba küferedenleri asker ocağında çok gördüm...

heleki Yusuf abi gibi birini öp başının üstüne koy...ne kırıyon bu kalbi şeker gibi adamı değermi...

kel kafalıyı tanımam

(beni Yusuf abiye sorsun...referansım odur...inşallah espirimize kızmaz...sevgiler...)
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    paylaşım için sağolun...
    adana yaparsa helede kılıçbalığı abimde varsa eytbeeee....
    tekeriniz yorulmasın beyler beyaaa....

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Selam dostlar
    bugün nasılsınızz
    umarım herşey yolundadır

Nekadar sevenim varmış bu topicte bunu anladım.
    Herkese çok teşekkürlerrrr. Biz birbirimiz için varız.hep böyle oldu ve böylede olmaya devam edecek.
    bu site sayesinde hepimizin çok güzel arkadaşları oldu.

Aslında etkin nicli arkadaşımıza teşekkür etmek lazım.
    bir şeyin ortaya çıkmasını sagladı.

Benim herzaman savunduğum ve inandığım birşeydi zaten bu

"her kötülüğü kötülük olarak düşünmeyeceksin vardır ondada bir hayır"

Bize böyle bir durumda nasıl birbirimize kenetlenecegimizi,herzaman kakara kikiri degilde birimizin başına bir durum geldiğinde hep beraber olabilecegimizi,ve öyle saglam dostluklarımız oluşmuşki bunu net olarak ortaya çıkmasına sebep oldu

Etkin kardeşim
    İnanıyorum seninde kalbinde samimiyet var. sen de samimi ve iyi bir insansın.
    nedenmi benim inandığım motorcu ruhu olan insanlarda bu vardır zaten
    seni tanımıyorum ama tanışmak isterdim.belki kendince espiri yaptın ve ya başka birşey ama ne olduğunu tam çözemedim.çok önemli degil aslında ama benimle tanışmak istersen .bir arkadaşımında dediği gibi süleyman demirel bulvarı üzerinde ki kulübümüze buyur gel
    Adım yusuf ve nik imi söylememe gerek yok sanırım nezaman istersen gel kardeşim bizim kapımız herkese açık.eger olanlardan sen de üzüntü duydunda gelmek istemezsen yeni biri gibi gel kendini etkin olarakta tanıtma kapımız ,kalbimiz sevgimiz herzaman var herzaman açık.Gelki burdaki insanların nekadar samimi olduklarını kendi gözünle gör
    kendinize iyi bakın ve bu topic e yazan herkese binlerce teşekkürler hepinizi seviyorum
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

wild1600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamahaxvs1600
    işteeeee bu yaaa büyüksün sen abiiyine büyüklüğünü gösterdin kutlarım seni..

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    evet dostlar kısır çekişmeleri bir kenara bırakma zamanı geldi de geçti bile. hadi ne yapıyoruz hafta sonu? planlar proğramlar ne? fikirleri atın bakalım yollar bizi bekliyor uyanın artık iddaları çekişmeleri en güzel gezi dalında yapalım ne dersiniz?

sevgili arkadaşlar. ben sizin tanıdığınız 'etkin' .aslında ilk başta yusuf kardeşime espiri olsun diye başladığım yazı ve aynı zamanda beni tanıyacagını düşündüğünden yaptığım espiri farklı olayların gelişmesine neden oldu.öncelikle hepinizden özür dilerim.ama olayların gelişimi esnasında birbirinize gösterdiğiniz bağlılık ve saygı olayları biraz daha ileri götürmeme neden oldu.bu kadar çok kişinin yorum yapması ve tepki göstermesi çok güzel bir birliktelik örneği.mümkün oldugunca tanıdığım insanlara haksızlık yaptım çünkü onlar beni tanıdıklarından kalbimde bir kötülük olmadıgını iyi biliyorlar.yinede herkesden özellikle tanımadan kırdığım kişilerden özür dilerim. CANER

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı rıder adlı üyeden alıntı
    sevgili arkadaşlar. ben sizin tanıdığınız 'etkin' .aslında ilk başta yusuf kardeşime espiri olsun diye başladığım yazı ve aynı zamanda beni tanıyacagını düşündüğünden yaptığım espiri farklı olayların gelişmesine neden oldu.öncelikle hepinizden özür dilerim.ama olayların gelişimi esnasında birbirinize gösterdiğiniz bağlılık ve saygı olayları biraz daha ileri götürmeme neden oldu.bu kadar çok kişinin yorum yapması ve tepki göstermesi çok güzel bir birliktelik örneği.mümkün oldugunca tanıdığım insanlara haksızlık yaptım çünkü onlar beni tanıdıklarından kalbimde bir kötülük olmadıgını iyi biliyorlar.yinede herkesden özellikle tanımadan kırdığım kişilerden özür dilerim. CANER
    caner allah seni davul etsin emi yolda karşıma çıkma seni rüzğarımla sarhoş eder eğzoz gazımla boğarım ciddi ciddi artık araştırmaya girmiştik bir gece ewden seni meçhul kişiler alırsa hiç şaşma yada sen herşeyini değiş birader tüh başına bişey gelmese bari.allah bilir şimdi gülmekten baygınlık geçiriyorsundur

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı rıder adlı üyeden alıntı
    şaka yaptığını ilk başta söyleseydin keşke. olayın çözüldüğüne sevindim
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler