Adana-Ç.M.S.K ve Mersin mt buluşması 14.05.06
Reklamlar
-
17 Mayıs 2006, 10:06
sevgili dostlar kilicbaligi ,ael320 ve bizlere verdiginiz destekden dolayi hepinize candan tesekkurlerimi sunmak bi borcdur artik ....... cok tesekkurler
iyiki varsiniz canlarim
sevgili kilicbaligi ve ael 320 abilerim bizler olmedik daha size uzanan kotu maksatli elerin ve dillerin karsisindayiz evel allah, siz hic merak etmeyin abilerimm...
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Reklamlar
-
17 Mayıs 2006, 10:23
Tuh bende oğlumun resmini birdaha koymayım buraya eleştiriliyoruz baksanıza manzarada koymuştum ama extra bıldırcın falan az gelmiş.
Neyse arkadaşlar gördüm ki çok güzel dayanışma var Allah ağzınızın tadını eksik etmesin.
Belki biraz fazla reaksiyon gosterdik ama hitab tarzı hiç hoş değildi. Mersin dönüşü sarhoş biri benzin istasyonunda bize musallat oldu ama bi soğukkanlılığımızla olayın üzerine gitmedik Allah tan bulsun belasını dedik yolumuzu değiştirdik. Tam haddini bildirmeliydik ama büyüklük bizde kalsın diye muhatap olmadık. Onun için herkesin karşısına her zaman birileri tarafından olumsuzluklar çıkabilir soğukkanlı olup olayın üzerine gitmemek gerekir.
Herkese kazasız belasız günler.
-
17 Mayıs 2006, 10:49
Süper Moderatör (BBRR)
benkaan adlı üyeden alıntı
e ben sana kaç kere yazdım yusuf abi, şu foruma bi nazar boncuğu iliştirdiye...bak gözü olan çıkıyo meydana
var abi nazar boncuğu dikkatlerden kaçmış demekki en üste çık solda en köşede
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
17 Mayıs 2006, 11:04
ana essahdandan nazar boncugumuz varmis yaaaaa
o nazar boncogunu birazdaha buyutmek mumkunmudur sevgili BBRR ??
allah nazardan saklasin hepimizi insallah canlarim
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
17 Mayıs 2006, 11:18
abi süper bir gezi olmuş ellerinize kollarınıza motorlarınıza sağlık bacım seni seviyoruz
-
17 Mayıs 2006, 13:30
-
17 Mayıs 2006, 13:51
artniyet adlı üyeden alıntı
yaw bide eleman beni getirmeyin adana ya diye laf ediyo.gelsin gelsin....ama önce bir mersin e uğrasın ona bir manzara resmi gösterelim ki unutamasın.Ordanda ÇMSK ya gecer.ama neyse gerçektende konusmaya değmez.
ağzına sağlık alpercim.gelsinde bi gezdirelim onu
bbrr abi okadar ufak nazar boncuğu kime yeter biraz daha büyük olsun.
-
17 Mayıs 2006, 14:03
ağzına sağlık alpercim.gelsinde bi gezdirelim onu
bbrr abi okadar ufak nazar boncuğu kime yeter
biraz daha büyük olsun.
durun abi ben warım burada.. hem adanalı hemde pckopat olarak.. bırakın bana ben ona manzara gösteririm..
-
17 Mayıs 2006, 14:06
pcpc cik. hadi sana iş çıktı yine... gözü olanın gözünü çıkaracan pcpckopatsınya
-
17 Mayıs 2006, 14:13
pcpc cik. hadi sana iş çıktı yine... gözü olanın gözünü çıkaracan
pcpckopatsınya
ahahaa abi ayıpsın.. görevimiz..
-
17 Mayıs 2006, 14:24
hşşşşşş kızıştırmayın arayı
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
17 Mayıs 2006, 18:16
-
17 Mayıs 2006, 19:52
-
17 Mayıs 2006, 20:30
-
17 Mayıs 2006, 20:54
-
17 Mayıs 2006, 21:09
işteeeee bu yaaa büyüksün sen abiiyine büyüklüğünü gösterdin kutlarım seni..
-
17 Mayıs 2006, 23:50
evet dostlar kısır çekişmeleri bir kenara bırakma zamanı geldi de geçti bile. hadi ne yapıyoruz hafta sonu? planlar proğramlar ne? fikirleri atın bakalım yollar bizi bekliyor uyanın artık iddaları çekişmeleri en güzel gezi dalında yapalım ne dersiniz?
-
17 Mayıs 2006, 23:54
sevgili arkadaşlar. ben sizin tanıdığınız 'etkin' .aslında ilk başta yusuf kardeşime espiri olsun diye başladığım yazı ve aynı zamanda beni tanıyacagını düşündüğünden yaptığım espiri farklı olayların gelişmesine neden oldu.öncelikle hepinizden özür dilerim.ama olayların gelişimi esnasında birbirinize gösterdiğiniz bağlılık ve saygı olayları biraz daha ileri götürmeme neden oldu.bu kadar çok kişinin yorum yapması ve tepki göstermesi çok güzel bir birliktelik örneği.mümkün oldugunca tanıdığım insanlara haksızlık yaptım çünkü onlar beni tanıdıklarından kalbimde bir kötülük olmadıgını iyi biliyorlar.yinede herkesden özellikle tanımadan kırdığım kişilerden özür dilerim. CANER
-
18 Mayıs 2006, 00:01
rıder adlı üyeden alıntı
sevgili arkadaşlar. ben sizin tanıdığınız 'etkin' .aslında ilk başta yusuf kardeşime espiri olsun diye başladığım yazı ve aynı zamanda beni tanıyacagını düşündüğünden yaptığım espiri farklı olayların gelişmesine neden oldu.öncelikle hepinizden özür dilerim.ama olayların gelişimi esnasında birbirinize gösterdiğiniz bağlılık ve saygı olayları biraz daha ileri götürmeme neden oldu.bu kadar çok kişinin yorum yapması ve tepki göstermesi çok güzel bir birliktelik örneği.mümkün oldugunca tanıdığım insanlara haksızlık yaptım çünkü onlar beni tanıdıklarından kalbimde bir kötülük olmadıgını iyi biliyorlar.yinede herkesden özellikle tanımadan kırdığım kişilerden özür dilerim. CANER
caner allah seni davul etsin emi yolda karşıma çıkma seni rüzğarımla sarhoş eder eğzoz gazımla boğarım ciddi ciddi artık araştırmaya girmiştik bir gece ewden seni meçhul kişiler alırsa hiç şaşma yada sen herşeyini değiş birader tüh başına bişey gelmese bari.allah bilir şimdi gülmekten baygınlık geçiriyorsundur
-
18 Mayıs 2006, 00:11
rıder adlı üyeden alıntı
şaka yaptığını ilk başta söyleseydin keşke. olayın çözüldüğüne sevindim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler