Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Adana-Ç.M.S.K ve Mersin mt buluşması 14.05.06

REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Hadi bende biraz huzur bozayım.Siz motorcumusunuz huleynnnnnn Benim bugüne bugün 8 tane mesajım var bu sitede laynnnnn. hırrrrr keserim,parçalarım,azcık kazmayım,dağıtırım huleynnnnn...Daha yeni üye oldum laynnn ben bu siteyeeeee ama benim sitem burasıııı kimse karışamaz leynnnn,istediğime kel derim istediğime başka şeyler derim.hırrrrrr sinirlendirmeyin beni

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KG 082 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Drag Star 650
    Alıntı nightwatcher adlı üyeden alıntı
    Etkin;
    Sen ne Adem abi ne de Yusuf abi kadar bu konuda tecrübeli ve söz sahibi olamazsın. sadece suni bi gündemsin. geçer gidersin. hatasını anladı falan diye yorum yapma ortada bir hata yok. hepimiz haddimizi bilelim.

Eğer Adana'ya geleceksen de giriş belli çıkış da Kuzey Kavşağından çık Süleyman Demirel e gel Ç.M.S.K. orada gel orda herkesin yüzüne eleştirini yap. Adem abiye Kel KAFALI de Yusuf abiye sen de cevabını aldın oturdun de.

Biz buradayız huzur bozan bi kişiliğin var.
    Sevgili kardeşim çok iyi tarif etmişsin gelsinde İNSANLIĞIN nasıl bir şey olduğunu görsün.

jasmine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    Alıntı etkin adlı üyeden alıntı
    kalkıp adana'ya getirtmeyin beni.ben kılıçbalıgına dürüstce eleştiride bulundum.
    o hatasını farkettiki cevap vermiyor ama ben sizin bu kadar saldırgan davranışlarınıza anlam veremiyorum.küçücük eleştiri sizi bu kadar zorba ve hakaret dolu bir yaşama itiyorsa biraz kendinizi sorgulamalısınız bence.kuvva senden özür dilerim.
    Ne demek hatasını anladı be bunu anlamaktan yoksunsan ve eleştirinin ne olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun daha ne diyim sana,kılıçbalığı kendi saygınlığından olgunluğundan alttan alıyor bi hata varsa alası sende hadi kalk git bakalım Adana ya sıkıyosa ve erkek adamım diyosan git de görelim erkek adam söylemez yapar.sen git bende arkandan gelmezsem ne olayım kılıçbalığına tek laf eden karşısında beni bulur vekaleti bendedir.acaba benim karşımda da durabilir misin?
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    etkin kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13982

site yönetimine duyarlılığından dolayı teşkkür ederiz.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    kılıç abi bugün iş için mersinde. pazar günki gezide tarım fuarında işi olduğunu ve mersine geleceğini söylemişti bana... hatasını anladı falan olayı değil duyrulur

ZEytUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1973 LAMBORGINI
    aboooo gercektende uyeligi iptal olmus cocugun yaaaa

gerci cocuk saygisini kaybetmis uye olmasininda anlami kalmamis ki canimmmmm

neyse bende etkin efendiye yonelik yazilarimda ortami gerdiysem huzurunuzu bozduysam ozur dilerim affedin lutfen canlarim tutamadim kendimi abilerime laf atinca cocuk

hep sevgiyle saygiyla dayanismayla olalim ne olur, hakir gormeyelim birbirimizi, elestirelim ama incitmeyelim uzmeyelim hep svelim birbirimizi....
    destek olalim tipki kardes gibi "nas1l kafa tuttu ama jasmine... helal sana.... "

eminimki bu tutku devam ettigi sürece icimizde uzakda olsak birbirimizden hep yureklerimiz bir atacaktir

bu gunluk sevgiyle kalin canlarim
    ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
    ZEytUN KiSS

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı jasmine adlı üyeden alıntı
    Ne demek hatasını anladı be bunu anlamaktan yoksunsan ve eleştirinin ne olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun daha ne diyim sana,kılıçbalığı kendi saygınlığından olgunluğundan alttan alıyor bi hata varsa alası sende hadi kalk git bakalım Adana ya sıkıyosa ve erkek adamım diyosan git de görelim erkek adam söylemez yapar.sen git bende arkandan gelmezsem ne olayım kılıçbalığına tek laf eden karşısında beni bulur vekaleti bendedir.acaba benim karşımda da durabilir misin?
    oy kurban olurum seni yaradana allahım sana ne kadar güçlü bir yürek vermiş sen ve senin gibi dostları olan insanların sırtı yere gelirmi hiç eline diline sağlık tanrı seni korusun!

Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    ii benim laf söylememe gerek kalmamış.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Selam dostlar
    Bugün mersindeydim işim için.Mersinli arkadaşlardan özür diliyorum onları arayamadığım için.
    çok yoğundum ve bu topicte olup bitenler için beni arayan dostlarıma tlf cevap vermekten,ben yokken bile benim adıma bu topic e yapılan saygısızlıkları savunan herkese çok teşekkürler
    jasmine beni aramıştı vekalet sende dedim

Ve şunu anladım
    evet ben hatalıyım hatamı anladım birilerinin dediği gibi

Hatam ne yalnız biliyomusunuz.Kendini bilmez birine cevap vermekle ben hatalıyım
    muhataba almamam gerekirdi ama yaptık bir hata ve anladım hatamı.

Sevgili dostlar burada amacımız kendimizi medyatik etmek degil.hani demiştim ya "saygı duyulmaz duydururlur" insanalara davaranışlarından dolayı saygı duyulur dimi.ben kendimce bunu saglamaya çalışıyorum .tabiki sevenim kadar sevmeyenlerde olacak ama çok önemli degil.herkesin kendi düşüncesidir sevmeyebilir

hepinizi çok seviyorum ve bugün hiç burda olamadım inanın herkesi çok özlemişim ya
    bagımlılık yapıyorrrr
    Hoşçakalaın dostlar.
    umarım o arkadaş ta asıl hatanın kimde olduğunu anlamış ve düzene girmeye çalışıyodur
    kendinize ii bakın byeee
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
    Selam dostlar
    Bugün mersindeydim işim için.Mersinli arkadaşlardan özür diliyorum onları arayamadığım için.
    çok yoğundum ve bu topicte olup bitenler için beni arayan dostlarıma tlf cevap vermekten,ben yokken bile benim adıma bu topic e yapılan saygısızlıkları savunan herkese çok teşekkürler
    jasmine beni aramıştı vekalet sende dedim

Ve şunu anladım
    evet ben hatalıyım hatamı anladım birilerinin dediği gibi

Hatam ne yalnız biliyomusunuz.Kendini bilmez birine cevap vermekle ben hatalıyım
    muhataba almamam gerekirdi ama yaptık bir hata ve anladım hatamı.

Sevgili dostlar burada amacımız kendimizi medyatik etmek degil.hani demiştim ya "saygı duyulmaz duydururlur" insanalara davaranışlarından dolayı saygı duyulur dimi.ben kendimce bunu saglamaya çalışıyorum .tabiki sevenim kadar sevmeyenlerde olacak ama çok önemli degil.herkesin kendi düşüncesidir sevmeyebilir

hepinizi çok seviyorum ve bugün hiç burda olamadım inanın herkesi çok özlemişim ya
    bagımlılık yapıyorrrr
    Hoşçakalaın dostlar.
    umarım o arkadaş ta asıl hatanın kimde olduğunu anlamış ve düzene girmeye çalışıyodur
    kendinize ii bakın byeee

babaaaaa... BÜYÜKSÜN...
    CBR 600F Honda,

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Süper bi gezi daha (gene kaçırdık )
    ael320 gerçekten racing performansLı bi chopper aLacaksan tek seçenek var: Honda Shadow 750 Magna;750 cc 4 silindir 87 hp
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    Eeeee millettt bu hafta nereye gidelim MANZARA RESMİ çekmeye heheh
    hadi plan yapalım
    Mersin dahil buna çok sevdim ordaki arkadaşlarımı
    ekistıra gezi yapalım
    ama onlarında katılabilicegi bir yer olsun malum onlar geri dönecekler

hadi bakalımmm saksıyı kurcalayın birazda bir yer bulalımm
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

wild1600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamahaxvs1600
    SELAM..Motor camiasının güzel insanları..Öncelikle gezilerimiz ve arkadaş ortamımz mükemmel buna diyecek söz yoktur bence..Ben pek siteye girmiyor ve yorum da yapmıyorum..ama bugün dayanamadım ve bi yorumda ben yapayım dedim..benim bu lafımıkımse katıyen yanlış anlamasın lütfen..etkın arkadasımızı da tanımıyorum, sanırım konu incir çekırdeğini doldurmayacak cinsten(okuduğum kadarıyla) bence cok büyütmüşsünüz. bastan sona kadar çok sayıda eleştırı war.bu kişi hata yapmış olabilir ve bu kişi grubumuzdan sevdiğimiz bir kişi de olabilirdi veya eleştırı yapan arkadaslarımızdan biri de olabilirdi..ya etkının lafını gayıla almayacak ve bu kadar da kızmayacaktınız. affedilmeyecek bir suç değil yaptığı herkes hata yapabilir.bence bukadar kızmayın..motorcu dostlarım affedici olun.allah effedicikullarını sever..hepiize saygılar..

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Etkin hata yapmamış aiLesi hata yapmıs
    arkadasın niyeti üzüm yemek degil bagcıyı dövmekmiş zaten,biz sorunu kendi aramızda çözdük.o şimdi yanlızlık denizinde sonsuzluga dogru kulaç atıyor
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    Alıntı wild1600 adlı üyeden alıntı
    SELAM..Motor camiasının güzel insanları..Öncelikle gezilerimiz ve arkadaş ortamımz mükemmel buna diyecek söz yoktur bence..Ben pek siteye girmiyor ve yorum da yapmıyorum..ama bugün dayanamadım ve bi yorumda ben yapayım dedim..benim bu lafımıkımse katıyen yanlış anlamasın lütfen..etkın arkadasımızı da tanımıyorum, sanırım konu incir çekırdeğini doldurmayacak cinsten(okuduğum kadarıyla) bence cok büyütmüşsünüz. bastan sona kadar çok sayıda eleştırı war.bu kişi hata yapmış olabilir ve bu kişi grubumuzdan sevdiğimiz bir kişi de olabilirdi veya eleştırı yapan arkadaslarımızdan biri de olabilirdi..ya etkının lafını gayıla almayacak ve bu kadar da kızmayacaktınız. affedilmeyecek bir suç değil yaptığı herkes hata yapabilir.bence bukadar kızmayın..motorcu dostlarım affedici olun.allah effedicikullarını sever..hepiize saygılar..
    Dostum haklısın belki ama o arkadaşımızın
    "özrü kabahatından büyük" oldu yalnız

wild1600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamahaxvs1600
    bu pazar narlıkuyu olabilir. sabah erken cıkarsak önce yörük çadırlarında kahvaltı ,sonra öğlen denız ürünleri isteyen denıze girer,isteyen manzara seyreder .manzaralar süper bence..

Motosikleti
    Alıntı jasmine adlı üyeden alıntı
    Janem teşekkürler
    sen rahat ol burdaki dostlarım hep yanımda ben yalnız degilim sen rahat ollll

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    beyler bu şahıs sizi tanıyan biri...Adana MT topiğinede salça olduğuna göre art niyet var...antipatik şeyler yazmış...şimdi okudum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    e ben sana kaç kere yazdım yusuf abi, şu foruma bi nazar boncuğu iliştirdiye...bak gözü olan çıkıyo meydana

artniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw bide eleman beni getirmeyin adana ya diye laf ediyo.gelsin gelsin....ama önce bir mersin e uğrasın ona bir manzara resmi gösterelim ki unutamasın.Ordanda ÇMSK ya gecer.ama neyse gerçektende konusmaya değmez.
    mersin,cruiser,avukat,27

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler