Arkadaş yeter artık ama once insanlara hitab etmesini oğren kendini küçük düşürme şu saygıdeğer sitede.
Arkadaş yeter artık ama once insanlara hitab etmesini oğren kendini küçük düşürme şu saygıdeğer sitede.
bana bak etkin efendi sansini zorluyosun bence senin konularin icine girme dedigin olaylar benim sevdigim abilerim ile ilgili, o insamlarla ayni masada yeyip icmisligim var benim dis kapinin mandaliiiiiii sen kim oluyosunda benim dostlarim hakkinda bole ileri geri konusuyosun gozum b1 de hele
ayrica bence sen ETIKkelimesinin anlamini bilsen onca adam olur yakisan bi sekilde elestirirsin ondan sonra bu kadar insana delikanlilik taslarsin tamammi
" uslubumdan dolayi diger arkadaslarimdan ozur dilerim ama bu arkadas ice cizgiden cikti"
artik sana daha fazla cevap yazmayacam etkin efendiii bu kadar yazan haksiz sen haklisin bilader sana hayatta basarilar dilerim !!!
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
değerli etkin,
hitablarından anladım ki bahsettiğin kişileri tanımıyorsun eğer tanımış olsaydın böyle ifadelerde bulunmaz ve tanıdığında çok mahçup olmazdın ve anladığım kadarıyle sende içten ve candan birisin ama çok samimi dostun dahi olsa bu kelimeler o dostunu üzer işte burada en zor şey ve ayrıca en onurlusu ve kişiyi yücelten özür dilemektir bu yüceliği göstereceğinden eminim, ayrıca yalakalık kelimesinin gerçekte ne anlama geldiğini biliyorsan lütfen açıkla sevgi ve saygıyla gözlerinden öperim.
baba buyuksun demkten baska bise kalmadi artikk yuce insan sevgili dostumkuvva adlı üyeden alıntı
"resim sevenlere ithaf edilmistir"
ZEytUN KiSS
Arkadaşlar tartışmayı kapatsak iyi olur bence burası tartışma yeri değil güzellikleri paylaşım yeri herkes te kendini bilirse tatsızlık olmaz sanırım.
Herkese bol güneşli tabiatla içiçe kazasız belasız günler.
Ya arkadaşlar neden bu etkin denen neydiğibelirsiz (burada kimse yanlış anlamasın kim olduğu bilinmeyen demek istedim hemde birşey daha açıklayayımda normalde özel isimlerin baş harfi büyük yazılır ama ben küçük yazdım) canlıya cevap veriyorsunuz bırakın kendi halinde ne yaparsa yapsın.Tabiki bu mesajıda siteye ve siteye gönül vermiş arkadaşlara söylüyorum.(Bu arada bu hafta çektiğim resimlerde çok güzel manzara resimleri vardı ama birdahaki haftaya yapıştırırım) Herkese selam
bize en son işine bak sanane diyen kişiyle tartışmamızın sonucunda bi eleman siteden atılmıştı.etkin adlı üyeden alıntı
delikanlı gibi gezi nasıl oluyor sen yap da geziyi göster bakalım.
hem biz öğreniriz nasıl gezi yapılırmış. hem de diğer gezegenleri öğrenmiş oluruz sayende
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
KG 082 manzara resmi olmazsa bende elestiririm bak..
ona gore iyi sec bak resimleri
baska gezegendenmiymis yaaa hele bende niye anlamiyo dilimizi diyodum tuuuhhhhhhhh
ZEytUN KiSS
tamam kardeşim haklısın sen, kabullenmesini bilmeyen insana neden bişey anlatmaya çalışıyoruz ki biz, tamam sensin...(burda uslüp eksi olabilir ama, napayım)etkin adlı üyeden alıntı
benim geçmiş yazılarımda üslubumda etik dışı ne var arkadaşlar cevaplarsınız sevinirim ki eğer varsa hepinizden özür dilerim etkin sende dahil, ama uslubumda bir yanlışlık varsa diyorum...
bu arada demişsinki sana ne oluyor, bu sitede ben herkesi bir dost bilirim ve herkesle bişeyler paylaşırım, sonuçta aynı sevdadan dolayı hepimiz burda bulunuyoruz, motor sevdası ve tüm motor sevdalısı insanlar benim kardeşimdir, abimdir, ablamdır dedim ya sevdamız ortak bizim, birde bak bakalım alınmış mı alınmamış mı iyicene...
saygılar sunarım tüm mt ailesine(işte bu nedenle konuşurum)
ve bitti başka bişey demiyeceğim...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
önderim biraderim, senin tanıyan tanır. biz bir aileyiz mt olarak. bu aileyi tanımayanlar bu kadar iddialı konuşuyorlar ben buna kızıyorum. senin üslubunda yanlışlık yok.gcc_ondr adlı üyeden alıntı
bu kadar kişi haksız da sadece etkin mi haklı. herşey ortada. arkadaşların gezi başlığını b.. ettik ben ona yanıyorum
kalkıp adana'ya getirtmeyin beni.ben kılıçbalıgına dürüstce eleştiride bulundum.
o hatasını farkettiki cevap vermiyor ama ben sizin bu kadar saldırgan davranışlarınıza anlam veremiyorum.küçücük eleştiri sizi bu kadar zorba ve hakaret dolu bir yaşama itiyorsa biraz kendinizi sorgulamalısınız bence.kuvva senden özür dilerim.
ula etikmisin etkinmisin her ne isen biraderim;beğenmiyorsan kalkar başka siteye gidersin.Buradaki saydılı insanları senin gibi seviyesiz bir insanla muhabbet ettirmeye,aynı zamanda senin seveceğin şekilde fotoğraf koymaya da kimseyi zorlayamazsın.Sen kimsin,nesin,kimin fesisin_?Hangi hakla ve cüretle bu güzel topluluğa bok atmaya çalışyorsun?Beğenmiyorsan defolur gidersin kardeşim.
kardeşlerim can dostlarım,tutkunluğunuz birbirinize sevdanız sayğınız bağlılığınız inanın gözlerimi yaşarttı demekki artık bizde tek vucut olabiliyoruz buna sebeb olan (etkin) kişiye teşekkür etmek artık boynumun borcu oldu sayesinde birlik ve beraberliğimizi herkes görsün selamlar saygılar.ylmzzz adlı üyeden alıntı
haklısın kanka. eleman tanışma başlığı bile açmamış. sitede bu olaylar çok oluyor.crazy_devil adlı üyeden alıntı
kılıçbalığı gibi herkesin sevdiği bir şahıs saygısından birşey yazmamıştır.
eleştiri nedeninde haklı bi yan göremiyoruz.
bir kişi bu kadar kişinin huzurunu bozuyor. abilerimizde saygılarından birşey yazmıyor. elemen gelmiş hatasını anlamış filan diyor.
kılıçbalığı ile telefonda görüştüm ve onun ifadesidir: etkin in fotolar için yaptığı eleştiriye değildir tepkim insanlara hitap ediş uslubu çok kaba ve üzücü bütün mesele burdan kaynaklanıyor mesela kılıçmısın balıkmısın:kel kafa:isimleriniz pek hoşuma gitmedi :kalkıp gelmeyim gibi şeyler yoksa gezi fotoğraf eleştirileri proplem değil aksine gurur duyardım 15 yaşında cahil çocuk değilim seninle burda küfür ve hakaret ortamınada giremem kötü söz sahibinin dir VESSELAM!etkin adlı üyeden alıntı
Yaw ne gerek var bu gibi insan müsvettesi Yaratıklarla dioloğa girmenin abi.Bu tip yaratıklara en güzel tepki;Tepkisizliktir.Sallayın gitsin.Ne derse desin işte.Belki de 13 yaşında bi bebe kalkmış kendini tatmin ediyodur işte bu şekilde.
Etkin;
Sen ne Adem abi ne de Yusuf abi kadar bu konuda tecrübeli ve söz sahibi olamazsın. sadece suni bi gündemsin. geçer gidersin. hatasını anladı falan diye yorum yapma ortada bir hata yok. hepimiz haddimizi bilelim.
Eğer Adana'ya geleceksen de giriş belli çıkış da Kuzey Kavşağından çık Süleyman Demirel e gel Ç.M.S.K. orada gel orda herkesin yüzüne eleştirini yap. Adem abiye Kel KAFALI de Yusuf abiye sen de cevabını aldın oturdun de.
Biz buradayız huzur bozan bi kişiliğin var.
live to ride, ride to live
bizim tutkumuz gerçek tutku abi. sadece motor sahibi olmak yetmiyor. önemli olan motorcu oalbilmek.ael320 adlı üyeden alıntı
tüm motorcular kardeştir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)