süleyman demirel bulvarına döndükten sonra 200 mt ileride solda birader muhakkak seninle ilğilenecek bir motorcu vardır bekleriz kendine ve motoruna iyi bakilteremre adlı üyeden alıntı
süleyman demirel bulvarına döndükten sonra 200 mt ileride solda birader muhakkak seninle ilğilenecek bir motorcu vardır bekleriz kendine ve motoruna iyi bakilteremre adlı üyeden alıntı
dostlar güzel gezmişsiniz yine yüreklerinize ve tekerlerinize sağlık yalnız motor ve insan resmi sevmeyen bir vatandaş çıkmış ismi etkin, bana göre pekde etkin değil ama biraz motor bilgisi sevgisi olsaydı böyle yorum yapmazdı,eğer manzara resmi istiyorsan berberlerin dükkanında bolbol var usanmadan bakarsın,birdahaki sefere gezi yazılarında böyle boş boş yorum yaparsan tüm adanayı karşına alırsın eğer varsa tabi motorun,motorunla beraber ortada kalırsın gezilere yalnız gidersin booool bol manzara resmi çeker seyredersin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
cengiz abi süpersin sen yaMoToR adlı üyeden alıntı
etkin kardeşim boş yorumlar bunlar, önce biraz saygı sonra gerisi gelir
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Ben buradayım
herzamanda burda olucam
benim kendi resimlerimi yayınlamak gibi bir sorunum olmadı ve buna gerekte yok .
Benim dostlarım beni biliyorr.
amaaa nekadar seviliyor olduğumu biliyorum.nedeni ise kara kaşım kara gözüm degil.
Boş muhabbetlerinde yeri var ama ben hep boş konuşmuyorum.
inandığım ve savunduğum tek şey var.
"saygı duyulmaz duydurulur"
sen saygıdeger davranış sergilersen sana saygı duyarlar
herşeye ragmen herkesi seviyorum kendinize ii bakın dostlarım
kılıçbalığı hep burda ve hep burda olacak ))
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
saygı değer abime italyadan ve fransadan selam yolluyorlar..yusuf abimizin dehset karizması bi yana namı dünyaya duyuldu..
selam yollayan herkesin selamını alırız ve başımızın üstüne koyarızwild1600 adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
aslında bi de macaristan ve ingilteredekı arkadaslarımda war selamlar simdibunlarıda yazacaktım millet abarttığımı snacak dıe yazmamıştım ama içimde bi sıkıntı oldu yazayımdedim..abartısız..
Selamları aldık ve başımızın üstüne yerleştirdikwild1600 adlı üyeden alıntı
beni sevenide sevmeyenide ben çok seviyorummmmmm
ah ahh,, ne güzel geziler düzenliyorsunuz,, tek yapabildiğim ağzım açık resimlerinize hayran hayran bakmak.. keşke benimde böyle bir şansım olabilse...
selamlar mersinden . kılıçbalıgı abi yarın mersin tarım fuarı acılıyor...işin dolayısıyla gelecegini soylemiştin.gelecek misin?Gezinin ardından daha 2 gun gecti ,mersinli kardeşlerin seni şimdiden cok ozledi yahu. Fuara ne zaman geleeksin bi yanına ugrarız bakrsın. Aksamları bulusuyoruz bazen kactan kaca kadar orda olacaksın? sevgiler.
walla güzel kadeşim böyle bir şansı sen yaratacaksın nerdesin adanaya yakınsan gel resimlerin içinde sende ol anladığım kadarı ile seninde motorun varMeliss adlı üyeden alıntı
bak kardeşim senin yerin burası değil psikolojik sorunları olanlara akıl hastanesini tavsiye ediyoruz burası saygıdeğer motorcuların ve motorcu dostlarının yeridir yolunu şaşırdın galiba. Bikere bu resimler mükemmel ötesi çünkü orada kılıçbalığı var onun olmadığı yer virandır bakmam bile.sana bakacağın manzaranın yerini söyliycem ama hanımefendiliğime yakışmayacak diğer arkadaşlarıma ayıp olacak iyisimi terbiyemi bozma kafamın tasını da attırma.güle güle sana.etkin adlı üyeden alıntı
sevgili adanalı ve mersinli dostlarım harika bi gezi olmuş içim gitti orada olmak isterdim.devamını bekliyoruz.paylaştığınız içinde ayrıca teşekkürler.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
bilader sen harbiden acayipsin be..... agzindan cikani kulagin duysun!! bu nasil bi cumledir.. ne talihsiz bir tabirdir bole yaa.... anlasilan sende adap eksikligi var kardesim tesis kesin bence !! illada alakan olmadigini belirtmen gerekiyosa acacaksin KEL KAFALI tabiriyle hitab ettigin ADEM abimizin yazisina acip bakacaksin nickine onu yazacak sin kardesim hafizan zayifsa copy/paste teknigi diye bise var yaaaaa ayip ayipppp......ETKIN adlı üyeden alıntı
jasmine agzina saglik tatlim ne guzel vermis veristirmissin ta oralardan sahip cikmissin abilerime umarim tanismak mumkun olur seninle bi gunjasmine adlı üyeden alıntı
gezi super ama ben anneler gunu hediyesi olarak annemi cok gormek istedigi alman koprusune goturdum motorla insallah baska bi gezide mersinli arkadaslarla tanismak nasip olur banada mersinli arkadaslar kusuruma bakmasin ne olur........
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Resimler Beni Germiyor Ama Nedense Yorum Yapilmasi Sizi Geriyor.ayrica Herkese Açik Bir Sitede Kimseden Izin Almama Gerek Yok.ben Resimlerin Amacina Uygun Yani Etik Olmasindan Yanayim
teşekkürederim Zeytun kardeş bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum aklı başında mt lileri çok seviyorum inşallah gelicem bi gün oraya ve resimlerde kılıçbalığının yanında sizlerle birlikte bende olucam
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
etik ha bak şimdi etik anlayışını çok merak ettim, resimlerde ne gibi etiğe uygun olmayan şeyler gördün şaşırdım, ya da sana şunu sorayım senin insanlara hitapların ne derece etiğe uygun önce bunu sorgulamak lazım ondan sonra ahkam kesmek lazım..etkin adlı üyeden alıntı
ETKIN´isimli üyeden Alıntı
bu arada o kel kafalı arkadaşlada benim hiç alakam yoktur.
bu mudur etik?
evet burası herkese açık bir site ve yorum yapmakta özgür ama bu sitede aslolan kimseyi incitmeden saygı çerçevesinde yorum yapmaktır, kimseyi senin yorum yapman germiyor, saygısızlığın geriyor.
saygılar, sevgiler herkese
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
site herkese açık ama kurallar dahilinde. arkadaşlarımız gezi yapmış. biz de onların adına sevinmişiz görmediğimiz yerleri görmüşüz.etkin adlı üyeden alıntı
senin yaptığın yorum değil fotoğraf eleştirisi. arkadaşlar istediğ fotoyu çeker. isterse sadece kendini çeker isterse motorları çeker.
bi de diğer mesajında eleştiri değil hakaret etmişin resmen.
bizim gezimizde kasksız fotolarımız vardı abilerimiz dostlarımız bizi uyardı biz de hatamızı hemen düzellttik. eleştiri böyle olur. yoksa senin gibi yok manzara nerde kadrajınız iyi değil, odakta sorun var diye eleştiri olmaz.
fotoğrafçı sitesi değil motosiklet sitesi burası.
istisnalara bakmayın dostlar. hiç yokmuş gibi davranalım. bizleri eleştirenlerin bizden çok biliyor olması gerekir.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bilader sen harbiden acayipsin be..... agzindan cikani kulagin duysun!! bu nasil bi cumledir.. ne talihsiz bir tabirdir bole yaa.... anlasilan sende adap eksikligi var kardesim tesis kesin bence !! illada alakan olmadigini belirtmen gerekiyosa acacaksin KEL KAFALI tabiriyle hitab ettigin ADEMabimizin yazisini bakacaksin nickine onu yazacak sin kardesim... hafizan zayifsa copy/paste teknigi diye bise var yaaaaa ayip ayipppp......ETKIN adlı üyeden alıntı
jasmine agzina saglik tatlim ne guzel vermis veristirmissin ta oralardan sahip cikmissin abilerime umarim tanismak mumkun olur seninle bi gun yigit ve mert bi hanimsin belli vallaha...jasmine adlı üyeden alıntı
gezi super ama ben anneler gunu hediyesi olarak annemi cok gormek istedigi alman koprusune goturdum motorla insallah baska bi gezide mersinli arkadaslarla tanismak nasip olur banada.. mersinli arkadaslar kusuruma bakmasin ne olur........
ya arkadaslar ayni mesaj1 2 kere yayinladim yanlislikla etkin kizarmi acabaaaaaaa
ya bilader sen ne etiginden bahsediyosun yaa sende 1 ml/gr etik olsa bi kere bole dengesiz ve talihsiz cumleler kurmadan elestirirsin
bu arada bana kel diye hitab etmek isteyen olursa once benden yazili muracaatla izin alsin arkadaslar cunku bende kelim gercekten
bu olaylar sirasinda C.M.S.K ya destek olan herkese sevgiler saygilar
etkin adlı üyeden alıntı
bak mesela ben seni elestirecem simdi musadenle ....
amacina uygun olmamak kavramiyla etik kavramlarinin birbiriyleolan bagini bi anlativerde bizde billelim zira sen burda konulan fotograflarin etik disi yani genel ahlak kurallarini hice sayan bi tarzda oldugunu ima etmis oluyosun bu kurdugun cumle ile yoksa bizmi yanlis biliyoruz kardes bi anlat hele bize, o zaman belki seni daha iyi anlariz etkin kardess
umarim kirmadim seni elestirirken
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Arkadaşlar Hepinize Mutlu Günler Valla Hepinize Imrendim Ben Motorsuz Olmanin (kisa Bir Dönem )acisini Içimde Yaşayacağim Pozanti Gezisi Benim Için Rövanş Olmuştu Inşaallah Yakinda Aranizda Olacam; Heralde Bu Dönüşüm Enduro Ile Olur. Güneşiniz Ve Neşeniz Bol Olsun...
hepinize ayrı ayrı cevap verecek vaktim olmadıgı için bazılarınıza cevap vereyim.'motor' tek başıma gezmek benim için keyif verici kendisiyle barışık bir insanım onun için senin tehditin bir anlam ifade etmiyor.'gcc_ondr' sen kendi işine bak o kişi bu kadar alınmıyor sana ne oluyor. sen kendi saygını kontrol et bence.'zeytun' önce etik ne demek onu ögren ondan sonra yorum yap boşa konuların içine girme.delikanlı gibi gezi fotografı yayınlayın .kimseye yalakalık yapmak zorunda degilim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)