abi nerede gönderdiğim şellale resimleri hala yooooooooooooooooookkılıçbalığı adlı üyeden alıntı
abi nerede gönderdiğim şellale resimleri hala yooooooooooooooooookkılıçbalığı adlı üyeden alıntı
etkin adlı üyeden alıntı
kılıç abiye laf yok.. o fotoları koymuşsa bir bildiği wardır.. kılıç abi bizi diskoya götür..
CBR 600F Honda,
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
arkadaşlar etkin i tanıyan varmı kim bu arkadaş onun yazdıkları bana maal olmasın uzaktan yakından alakam yok
tabi abi yusufyusuf abi.. o bizim idolümüz.. abi ben hesaplaşmaya her zman hazırım.. ilk 100 mtrede görüşelm.. senin o gök gürültüsünü dağıtacam görürsün..nightwatcher adlı üyeden alıntı
makine, abi sen niye gelmedin ya.. ?_ tamam yorum yapmışsın ama.. iki defadır mersin gezisi oluyo ve sen yoksun.. ayıp oluyo abi..
CBR 600F Honda,
hey millet ilk yüz metreyi karıştırmayın orda ben varım 2,yüz metrede hesaplaşın yani alırım anahtarlarınızı ha!PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
pc gaza gelme diyom sana.kesicem bak tekerini
oh be sonunda..... Ama çok güzel değilmiiiiii şellale resimleri bu arada Mehmet ağabey nerelerdesi en son beni gördüğün kavşaktan sonra seni bekliyorum hala yoksun ben Adana'ya döneyim mi gerçi Varaderoyla yanımdan geçtiysen görmemişimdir ama
asfalt ağlar abi sen uyma onlaraael320 adlı üyeden alıntı
ya dostum yüklemişsin ama büyümüyor bunlarcem01 adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Ben bu fotoğraf koyma işini bir türlü beceremedim neden küçük boy çıktığı hakkında en ufak fikrim yok
dostum 480x640 olarak yapcem01 adlı üyeden alıntı
geziye katılan butun arkadaşlara çok çok çok teşekkurler....gezinin sonunda eve geldim cebimden birkac söğüt yapragı daha cıktı.... duygulandım....saklarım artık.Adanalı abilerimle bu gezinin hatırası...
Adana ve Mersin tayfasını sevgiyle selamlarım...Yusuf baba namın İzmir ve İstanbulu aştı be birader...evladına sevgiler...
birde Vedalaşma Zamanı fotosunda en sağdaki arkadaşın pozu çok komik duruyor...sanki 9 metre 10 cm lik barajda kendisi...birazdan şu çekilecekmiş gibi takımları kapatmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hey pisiko kerim aksam sana gonderdiğim fotografları da bi at şuraya onlar bunlardan farklı.
Güzel gezi olmuş motorlarınıza ve yüreklerinize sağlık dostlarım Mersin Mt ye de sevgiler saygılar.
adana-ceyhan geziyi fark edemedik aslında bizim için büyük kayıp güzel yerler sizleri yumurtalık sahilinde görmek bize mutluluk verir ileriki tarihlerde yumurtalık gezisinede bekliyoruz
Paylaşım için Teşekkürler.
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)