-HAYAT GEZİNCE GÜZEL- 16-
-
Hocam çok doğru demişsiniz. Şu kainatta yaratılanlardan insanlar dışında her canlı görevini yerine getiriyor. Kazasız belasız günler.
Reklamlar
-
adanalı adlı üyeden alıntı
yine belgesl tadında harika doğa fotolarıyla bezenmiş bir gezi sunumu.teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.
Teşekkürler Adanalı abim, sizin gezileriniz yanında, benim gezilerimin değeri tartışılır, ben de sizin gezilernizi ilgiyle takip ediyorum, Eskişehir den selamlar, saygılar.
-
Adana İl Temsilcisi
teşekkürler,bizden de selam olsun.
-
Paylaşım için teşekkürler, benim fotoğrafla ilgili ufak bir tavsiyem, makinenizin özlliklerinden fotoğraf üzerine tarih atma seçeneğini iptal edin.
Bu şekilde fotoğraflara daha fazla odaklanılır ve daha profesyonel gözükür, ayrıca bir yerde aynı şeyin 10 tane fotoğrafını çekiyorsanız içinden sadece en güzel olan 1 tanesini paylaşın.
-
Hayat sana güzel be hocam
-
güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler...
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
takdir ettim güzel gezi
Teşekkürler dostum, saygılar.
-
MCV adlı üyeden alıntı
Helal olsun Mesut hocam.Kış önü güzel bir fırsat yakalamış ve değerlendirmişsin.
Motorun resimleri ve manzaralar çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.
vay mehmet kardeşim teşekkürler,fırsatları değerlendirmek lazım,saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
kralaslan_21 adlı üyeden alıntı
Hocam çok doğru demişsiniz. Şu kainatta yaratılanlardan insanlar dışında her canlı görevini yerine getiriyor. Kazasız belasız günler.
teşekkürler kralaslan,doğruyu nerede söyleyeceğiz başka,sizede kazasız sürüşler dilerim,saygılar.
-
Değerli öğretmenim, gezi yazılarınızı izliyorum. Gezi ve fotoğraflar çok güzel.
- Bir arkadaş daha profesyonelce görünmesi için fotolarda tarih görülmemeli demiş. Fakat benim gibi amatör gözle bakanlar için tarihlerin olması daha anlamlı.
- Motorunuzu satarsanız enduro alın. Size uygun olur. Sizde enduroculuk yanısıra fotoğrafçılık ta var.
Tekeriniz düz bassın.
-
01 Aralık 2014, 22:59
Deryali adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler, benim fotoğrafla ilgili ufak bir tavsiyem, makinenizin özlliklerinden fotoğraf üzerine tarih atma seçeneğini iptal edin.
Bu şekilde fotoğraflara daha fazla odaklanılır ve daha profesyonel gözükür, ayrıca bir yerde aynı şeyin 10 tane fotoğrafını çekiyorsanız içinden sadece en güzel olan 1 tanesini paylaşın.
değerli yorumunuza teşekkür ederim, fotoğraf çekme işini, çok iyi bildiğim söylenemez, dediğiniz gibi makinamdan tarih seçeneğini kaldırdım ,önerilerinizi dikkate aldım, bu konuda size Teşekkürlerimi sunuyorum, saygılar.
-
02 Aralık 2014, 22:05
Emeğine sağlık mesut hocam,bizim buralardada o büyükbaşa manda denir yoğurduda mis gibidir
Şu mantarında yenilebilenenini öğrenemedim gittiya
-
03 Aralık 2014, 22:01
papazkemal adlı üyeden alıntı
Hayat sana güzel be hocam
Teşekkürler veysel kardeşim, hayat hepimize güzel, saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler...
Teşekkürler darkstar54,saygılar.
-
05 Aralık 2014, 21:43
acemi60 adlı üyeden alıntı
Değerli öğretmenim, gezi yazılarınızı izliyorum. Gezi ve fotoğraflar çok güzel.
- Bir arkadaş daha profesyonelce görünmesi için fotolarda tarih görülmemeli demiş. Fakat benim gibi amatör gözle bakanlar için tarihlerin olması daha anlamlı.
- Motorunuzu satarsanız enduro alın. Size uygun olur. Sizde enduroculuk yanısıra fotoğrafçılık ta var.
Tekeriniz düz bassın.
teşekkürler dostum,dediğin gibi motorumu satarsam enduro alacağım! fotoğraf çekmeyi seviyorum,ama amatör olarak,saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Emeğine sağlık mesut hocam,bizim buralardada o büyükbaşa manda denir yoğurduda mis gibidir
Şu mantarında yenilebilenenini öğrenemedim gittiya
selam yusuf kardeş ,saygılar.
-
09 Aralık 2014, 21:54
-
11 Aralık 2014, 03:40
Hocam yine harika kareler ve sıcacık gönülden anlatımınız...
Emeğinize sağlık.sevgilerimle...
-
12 Aralık 2014, 21:01
EGE YELI adlı üyeden alıntı
Mesut Hocam herzamanki gibi birbirinden güzel kareler
ellerine saglik keyifle takipteyim
TEŞEKKÜRLER HÜSNÜ ABİ,SAYGILAR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
lamos adlı üyeden alıntı
Hocam yine harika kareler ve sıcacık gönülden anlatımınız...
Emeğinize sağlık.sevgilerimle...
teşekkürler UĞUR hocam,sizin gezilerinizide sabırsızlıkla bekliyorum,saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)