Keşif Gezilerim 3 : Kartepe'de Kar Var mıdır Gezisi
Reklamlar
-
F54 adlı üyeden alıntı
ben v storm bulabilirsem o rota yı tamamlarız
seni de ararız hatta hatta yuvacıkla kalmayıp sansarak iznik te yaparız çok karışık bi rota olmasına rağmen tam doğa harikası yerler var
buda geçen yıl ki gezimizden bi video
https://www.youtube.com/watch?v=Nkz4bhJp2FM
valla süper olur, beni de alın aranıza gezinize baktım süper yerler ve yollar, tam enduroluk, bi de yedigöller videonuza baktım, yedigöllerde kamp yapmışsınız,video tarihi 17 kasım gösteriyo, bu tarihte mi gittiniz ? bu tarihse hava nasıldı gece
şu video : https://www.youtube.com/watch?v=bL0FEMeKokw
papazkemal adlı üyeden alıntı
Ooo hocam tayin mi çıktı, gezi bölgesi değişmiş
Eline yüreğine sağlık bu arada
evet tayin çıktı sağolun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
-
Buralarda Bingöl'ün Karlıova'sında(rakım 1940m)Şiddetli kar-kış günlerine hazırlanırken sonbaharın renk cümbüşüne tanık ettiniz bizi güzel fotoğraflarınızla. Kocaeli de olduğum zamanlar şileye doğru yaptığım gezileri hatırlattınız bana. Sonsuz teşekkürler.
-
EGE YELI adlı üyeden alıntı
Kardesim öncelikle bu güzel fotolarin icin tesekür ederim
sayende memleket görüyoruz ellerine saglik, kazasiz belasiz sürüsler dilerim
sağolun, Sakarya mı memleket, İzmit mi, bu arada siz feysteki bizim KLE grubuna üyemisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
adm12 adlı üyeden alıntı
Buralarda Bingöl'ün Karlıova'sında(rakım 1940m)Şiddetli kar-kış günlerine hazırlanırken sonbaharın renk cümbüşüne tanık ettiniz bizi güzel fotoğraflarınızla. Kocaeli de olduğum zamanlar şileye doğru yaptığım gezileri hatırlattınız bana. Sonsuz teşekkürler.
ovvv, oralar soğumuştur bayağı. Buralarda dediğiniz gibi renk cümbüşü devam ediyor,motora ve geziye ait bişeyler hatırlatabilsiydem ne mutlu bana sağolun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
evet yedi göller kamp o tarih te değil di 25 ekimde yapılıyo ro kamp o zaman bile soğuk kasım ı hiç sorma
elbet sana da haber ederiz güzel rotalar var elimizde foto çekmekten ziyade km yapmayı seviyoruz günde 400 500 yaptığımız olur
inş birlikte teker çevirirz
-
F54 adlı üyeden alıntı
evet yedi göller kamp o tarih te değil di 25 ekimde yapılıyo ro kamp o zaman bile soğuk kasım ı hiç sorma
elbet sana da haber ederiz güzel rotalar var elimizde foto çekmekten ziyade km yapmayı seviyoruz günde 400 500 yaptığımız olur
inş birlikte teker çevirirz
inşallah beraber süreriz, biz de 15 kasıma abant'a kamp düşünüyoruz, bakalım.
Siz daha çok video çekiyosunuz o zaman, inşallah kısa zamanda görüşmek ve sürmek üzere
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
inşallah beraber süreriz, biz de 15 kasıma abant'a kamp düşünüyoruz, bakalım.
Siz daha çok video çekiyosunuz o zaman, inşallah kısa zamanda görüşmek ve sürmek üzere
g prosu olan arkadaş motor işlerini bıraktı :(
bakalım bundan sonra ne yapacağız :D
O tarihlerde kamp soğuk olur motorum olsa gelirdim
motosikleti mi sattığım için motorum yok arayışlar sürüyor o tarihe kadar da çok zor gibi gözüküyor malum havalar açtı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Of ki ne offf!
Manzaralara bak. Dediğin kadar varmış Kartepe Gerçekten süper malzemeler var oralarda. Ne fotoğraflar çıkar.. Bir gün gelebilirim
Ellerine sağlık süper fotoğraflar.
-
memleketimden manzaralar.. kartepede iyi donmadın ağustosda gece soba yakılır oralarda .. rizedeki kadar olmasada buralarda da keyıifli rotalr var vesselam..
-
Elinize, tekerinize sağlık...
-
Çok güzel bir gezi,çok güzel resimler ve çok güzel bir anlatım.
Paylaşım için teşekkürler.Sayenizde gezmiş gibi olduk.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Teşekkürler herkese çok sağolun yorumlarınız için.
F54 adlı üyeden alıntı
g prosu olan arkadaş motor işlerini bıraktı :(
bakalım bundan sonra ne yapacağız :D
O tarihlerde kamp soğuk olur motorum olsa gelirdim
motosikleti mi sattığım için motorum yok arayışlar sürüyor o tarihe kadar da çok zor gibi gözüküyor malum havalar açtı
inşallah kısa sürede alırsın motorunu, kamera işine ben de el atacam bi ara motoru alırsan mutlaka haber ver
ytczm adlı üyeden alıntı
Of ki ne offf!
Manzaralara bak. Dediğin kadar varmış Kartepe
Gerçekten süper malzemeler var oralarda. Ne fotoğraflar çıkar.. Bir gün gelebilirim
Ellerine sağlık süper fotoğraflar.
buyur gel Aytaç beklerim, sağolasın
mitmuallim adlı üyeden alıntı
memleketimden manzaralar.. kartepede iyi donmadın ağustosda gece soba yakılır oralarda ..
rizedeki kadar olmasada buralarda da keyıifli rotalr var vesselam..
hocam soğuktu ama benim ekipmanlar hiç soğuk geçirmiyo, etkilenmedim, evet çok güzel yerler buralarda, bi gün İzmit e de geleceğim hocam, tanışırız inşallah
-
-
[QUOTE=EGE YELI;3472990]
fusuy364 adlı üyeden alıntı
sağolun, Sakarya mı memleket, İzmit mi, bu arada siz feysteki bizim KLE grubuna üyemisiniz
Hayir üye degilim, bizim sayfamiz var (Evli ve Motorlu Izmir) Facede
KLE 500 TÜRKİYE bizim grup, sizi de bekleriz
sizin grup Türkiye çapında mı, nasıl oluyo, ben de evli ve motorlu'yum, eşimle geziyoruz, ben de böyle oluşumlara katılmak isterim
-
hocam soğuktu ama benim ekipmanlar hiç soğuk geçirmiyo, etkilenmedim, evet çok güzel yerler buralarda, bi gün İzmit e de geleceğim hocam, tanışırız inşallah[/QUOTE]
İnşaallah hocam , ben izmit merkezdeyim.. vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
Muz mutasyona uğramış,yanında kaşık götürseydin
Gayet güzel yerler,ben sonbaharı henüz fotoğraflayamadım,kısmetse haftaya
Bu arada ben motorumu kartepeden satın almıştım,oradan Tekirdağa kadarda sürerek getirdim
-
Bende yarın kartepeye gidicem cumartesi akşam orda kamp kurup pazar günü geri dönücem güzel gezi olmuş tekerinize ve elinize sağlık.
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Muz mutasyona uğramış,yanında kaşık götürseydin
Gayet güzel yerler,ben sonbaharı henüz fotoğraflayamadım,kısmetse haftaya
Bu arada ben motorumu kartepeden satın almıştım,oradan Tekirdağa kadarda sürerek getirdim
aynen öyle, muz demeye bin şahitti, acıdım ama yapacak bişey yoktu, senden de güzel sonbahar fotoğrafları bekliyoruz o zaman, senin motorla Türkiye turu bile yaparsın
kdiner adlı üyeden alıntı
Bende yarın kartepeye gidicem cumartesi akşam orda kamp kurup pazar günü geri dönücem güzel gezi olmuş tekerinize ve elinize sağlık.
sizden de fotoğraflar bekliyoruz o zaman , tepeden İzmit ve Sapanca tarafını gece fotoğraflama imkanınız olursa süper olur, acayip süper manzaralar var
-
Şahane bir gezi olmuş. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Seyirtepe ye nasıl ulaştınız yardımcı olabilir misiniz ? En kısa zamanda bende oraya gitmek istiyorum
-
-
teşeşkkürler fusuy..böyle paylaşımları görünce aklıma şu bu gelir demeyeceğim ,aklıma değilde dilime şu dizeler dolanır ,RABBİM bu memleketi düşman çizmesinden korusun,,,,,
Havasina suyuna tasina topragina
Bin can feda bir tek dostuma
Her kosesi cennetim ezilir yanar icim
Bir baskadir benim memleketim
Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda
Asiklar destan yazar daglarda
Kuzusuna kurduna Yunus`una Emrah`a
Butun alem kurban benim yurduma
Lay Lay...
Mecnun`a Leyla`sina erisilmez sirrina
Sen dost ararsan kos Mevlana`ya
Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin
Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani
Zengin fakir hepside sevdali
Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim
Havasina suyuna tasina topragina
Bin can feda bir tek dostuma
Her kosesi cennetim ezilir yanar icim
Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda
Asiklar destan yazar daglarda
Kuzusuna kurduna Yunus`una Emrah`a
Butun alem kurban benim yurduma
Lay Lay...
Mecnun`a Leyla`sina erisilmez sirrina
Sen dost ararsan kos Mevlana`ya
Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin
Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani
Zengin fakir hepside sevdali
Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)