2014 senesinin son turunu bugün yaptim. 550km lik bir turdu Münih Garmisch -Oberau Plansee Reutte Hahntenjoch üzeri Imst Ischgl Silvretta Alpleri ve Silvretta geciti Alberg Zürs vadisi ve reutte üzeri geri dönüs.
2014 senesinin son turunu bugün yaptim. 550km lik bir turdu Münih Garmisch -Oberau Plansee Reutte Hahntenjoch üzeri Imst Ischgl Silvretta Alpleri ve Silvretta geciti Alberg Zürs vadisi ve reutte üzeri geri dönüs.
Fotograflar görsel şölen. Ellerinize sağlık.
Manzaralar çok güzel.Oralara kış erken gelmiş İçim üşüdü
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
ne manzaralar var ya, süper fotoğraflar, çok güzel yerler, motorunuz da yakıyor ortalığı paylaşım için teşekkürler, bence siz sezonu kapatmayın
Tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Kar gecen hafta yagmaya baslamis oralara ama tatli bir soguktu...O manzaraya degerdi.... :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Sagolasin Tesekkür ettim. Sezonu mecbur kapatiyoruz burada cünkü yollari bi iki hafta icinde tuzlamaya baslarlar hava sicakligi eksilere düser yolda beyaz tuz tabakasi olusuyor o da en az buzlanma kadar tehlikeli :-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)