Izmir kutlamalarinda da oldu bazi salaklar kendisini DAKAR DA sannediyor AYAGA kalkiyor cok komikler
Yahun adamda ninja 250 var ayaga kalkiyor yuhhhhhhh ya
Yanlış Anlamayın lütfen ama Ayağa Kalkmak ve Dakar arasındaki bağlantıyı kuramadım. Sadece Dakar da sürerken mi ayağa kalkmak teknik/havalı/güzel görünen bir şey ? Bakış açınız değişik geldiği için yazmak istedim umarım yanlış anlamamışsınızdır.
Çok güzel bir kortej olmuş katılmayı isterdim. Seneye artık
Bende kalkcam hemide racing de ......
Sizleri arazide kross yaparken ayakta gorsek.... durup durup sokakta surekli ayaga kalkan hava atmak icin dir ama disardan biliyormusunuz komik duruma dusmekte
Yani testis ler....billur lar icin degil YANI
keşke gelebilseydin kardeşim...uyarılara uymayıp düzgün bir sıra yapmayan motorcu arkadaşlara rağmen çok güzel bir etkinlik oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
bir de imla kurallarına dikkat etsen de ne demek istediğini anlasak
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Adı üzerinde kutlama, adam ayağa kalkıp coşkusunu belli ediyor, G.öze batan ne ki burda?
muhteşem olmuş.......
elinize sağlık arkadaşlar...
kaç tane pulsar vardı abi
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
Güzel kortej elinize sağlık. ayağa kalkmak konusu uzar gider hiç bulaşmicam. sadece dakar da mı ayağa kalkılırdan sonra. mesela sepetli motordaki KASKLI ablamız gayet güzel bir kutlama yapmış. ya da sepetli diğer bmw yi iki teker kullanan abimiz :D fakat gerçekten dakarda değilim ama çukurdan geçme kalkışı ya da kaldırımdan inme kalkışı değil ya o ayağa kalkmalar o yüzden komik durmuş. arkadaşımızın iletişim tarzı yanlış kötü bir kelime kullanmış orada. fakat yorumları okumadan önce fotoğraflara bakarken gülümsedim :D şimdi ayağa kalkan abilerimiz arkadaşlarımız tekrar atağa geçerler bana karşı :D
bazı motosikletlerde plaka yok. tamam zincir "bazen" üstüne düşüyor plakalarımızın :D ama hiç plaka olmaması da iyi bir örnek değil. 29 ekim cumhuriyet bayramı kortejine yakışmamış. keşke motosiklet sürücülerini güzel tanıtsanız.
bir diğer konu da kasksız ve ekipmansız sürücü/ardçı çoğunluğu. keşke herkes tam takım korunsa.
tekrardan bayramınızı kutlarım arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)