Cumartesi günü yağmurdan sonra dağlarda bulutlar aşağı çökmüştü
Herzamki gibi içim yine kıpraşmaya başladı
hiç düşünmeden hazırlandım ve bulutların ve sislerin olduğu yerlere doğru, yani yüreğimin götürdüğü yerlere doğru sürmeye başladım
yol ve ortam süper
Klasik pozlardan
Şu öndeki kamışlardan bizim Kargı'da(Çorum) çok fazla, zaten ismi de "kargı" olması lazım, eskiden savaş aleti olarak kullanılırmış
Tam gazlık bir yol, motorumda ilk defa 8000li devirlere çıktım, normalde sakin sürerdim ama bu sefer bu yol beni acayip gaza getirdi, düşük vites yüksek devir kökledim gazı, acayip güzel sesi varmış yahu bizim motorun
Yollar şahane, bulutlar bahane
Tırmanıyorum
Bu yol da acayip gaza getirdi beni, (noluyor bana ,eskiden ben böyle değildim)
İşte sisin toplandığı yere yaklaşıyorum gittikçe
Güneş batmaya meylediyor, manzara süper, yola da yansımış ki mest oldum valla
e zoom yapmadan çekmek olmaz, böyle manzaralarda mutlaka mümkün olan en fazla zoom'unuzu kullanın, acayip güzel çıkıyor
Renkler ne kadar uyumlu, maşallah diyelim
İşte sise iyice yaklaştım
Bu manzarayı fotoğraflamak bana nelere maloldu
Tam yolun kenarında burada durdum, epey bi fotoğraf aldım, motorun durduğu yer ıslak toprak ve yapraklar var, yan tarafta aşağı meyilli
Neyse devam edeyim dedim, gaza bastıkça arka teker aşağı kaymaya başladı, sonra geri geri çıkarayım dedim, geri geldikçe arka teker yine aşağı kaymaya başlıyor, neyse çaresiz yolda birilerinin gelmesini bekledim
5-10 dakika sonra bir motorlu geliyodu, hemen yardım istedim,sağolsun durdu ve motorun arkasını tuttuk ve asfalta getirdik
Tabi amcayla hemen tanıştım , buralarda fotoğraflanacak güzel yerleri sordum, beni evinin oraya götürdü, işte manzara da bu,
Burada bayağı muhabbet ettik,beni başka bi zamana davet etti, gezdireyim seni dedi, kabul edilmez mi bu teklif
çocuğu da bizim okulda öğrenciymiş, onla da tanıştım
Akşam üstü ışığın siste oluşturduğu renge bakar mısınız, insan hayran kalıyor
İşte bulutları havadan gören bir yer, birkaç fotoğraf daha alıyorum ve inmeye başlıyorum artık
Bu manzaralar beni zırt pırt durduruyor tabi, durulmaz mı
bir kaç değişik poz alıyorum
Bu da güzel oldu bence
Burası da çok ilginç gözüküyor, villa tarzı evler fakat çok mistik bir havası vardı
Aşağı inerken başka bir yola sapıyorum, Hendek'i tepeden gören bir yer arıyorum
Tabi buralarda her taraf fındık bahçeleri, bu sene fındık acayip para etti, fındığı yanmayanlar buralarda çok para kazandı
İşte Hendeği tepeden gören bir yer
İşte Hendek işte deve
hava iyice kararmaya başlıyor artık
Bir de Bayraktepe'ye çıkıp uzun pozlama fotoğraf çekmek istiyorum
Karşı tarafta görünmeyen yer Sakarya
Akşam Hendek manzarası çok güzel burada
Bir sürü uzun pozlama çekiyorum
işte burası da meşhur Bayraktepe
Beni izlediğiniz için teşekkürler