Arkadaslar yıne karsılastık kusura bakmayın ten ten in dedigi gibi biz her aksam mutlaka FLORYA dan geciyoruz herkesi beklioruz!!! biz bunu hep yapıyoruz)
burda gece daha yeni baslıyor hadi hayırlısı
fevzicim gecmis olsun karesım o halde bılı cekırge gıbı zıplaya zıplaya bıze katıldın kardesım senı sevıyoruz
abim ve ablam sızleri cooook ama cooook seviyorum
ah cagtay ah hep senın yuzunden bunlar oldu sen kalk el yapımı viski getir olucak ismi bu yaaa bak hala kendimde degilim
savascım kardesım balık varmı balık
hobaaaa hadi bakalım gozler gidiyoooooor
kanka sende hafısten ıctın galibaaaa
sevgili mt artık aramızda beyin cerrahımızda var yasasınhemen yanımda oturan arkadasbızı bı beynimizi kontrol edermisiniz sayın tohtor bey
kuvva ve akrep maasallah siz hep gulun ya i love you kuvvaaaaa i love
you akreeeep
jimmy ne yapıyorsunuuuuzkankalarım sız alemsınız yahu onurcum,kenancım sizi seviyorum
erol abiiiii ben aslında hepinizi coooook seviyorum
ben bıras sarhosmu oluyorum oyle gıbı geldı ama hadı neyse
tabı oyle dolunayda hafıf bı depresme oluo boyle bı kıllanma merhaba canım aksam musaitmisiniz? ama en azından bı sakallarınızı kesın ayool
kankam bahtiyarın nerde oldugunumu soruyorum sana
hayırdır kanka nerelerdesın yahu haaaa anladım anladıııım bergamayla gorusuosuuuuunselam soyle
siiiit aloooooo arkadasım noluyo orda aloooo bak zaten dukkanı bırakıp gelmısım ah arif ah kafana sıcıyım,siit siyahlı sarj aleti ver bari sarj bak sarj bitio
ne icirdiniz lan banakafası iyi galiba
kanka noooldu bize boyle ya,aaa bak resme cekinioz olm,dik dur dik canlı bak,cektiler galiba ha nediosun
anaaaa kanka emrah gelmis ne zaman geldin abi hic hatırlamıorum yaaa) ka-fa 1500
kesınlıkle yorum yapmıorum ruh halımı cok ıyı yansıtmıs,bitmisim ben haberim yok,alooooo şiiii cocugum topla kendini toplaaaa
tiplere baaaaak )
tarik sinin kız arkadaş nirde,yokmu sinin kız arkadaş)sedat natalinin uykusu gelmis