Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

mt [izmir] 12 mayıs tekne sefası fotoları

REKLAM ALANI
    clubrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ohhhhh sefalar olsun skyrider ama alcollu kullanmamak lazım abı makınayı yaa bılırsın basıma gelenlerı (kırmızı hyosung gt 250 ) ıle sattım gerce bende motoru yenı makınamı alınca herzamankı gıbı bostanlının tozu atacak sızlerı sevıyorum arkadaslar supersınız
    HIZI SEVERIM AMA BENDEN HIZLISINI ASLA !...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    skyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW LT 1200,SUZUKI BURGMAN AN 650 PEARL WHITE
    Alıntı clubrn adlı üyeden alıntı
    ohhhhh sefalar olsun skyrider ama alcollu kullanmamak lazım abı makınayı yaa bılırsın basıma gelenlerı (kırmızı hyosung gt 250 ) ıle sattım gerce bende motoru yenı makınamı alınca herzamankı gıbı bostanlının tozu atacak sızlerı sevıyorum arkadaslar supersınız
    yok yok o tekne benım ya gece aynen orda yatmacabınermıyım hıc bızde senı cok sevıyoruz hadı ozletme kendını fazla gel artık
    [COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)

abı motorsuz kaldıgım her gun kendımı ezık gıbı hıssedıom vallaa ıkı gundur dısarı cıkmıom ne yapacam bostanlıda dıorum ama makınam olsaydı evde durmuodum bılıosun olsun olsun yenı makınamızı alıncaa cosmaca costurmaca bostanlıyı hoplatmaca

Motosikleti
    ınsallah sen canını sıkma olur yıne bak hem alıcam dıosun ozaman yıne cosarız hepbırlıkde ayrıca motrun olmus olmamıs fark etmez bılıosun bız muhtemelen her aksam floryadayız gel beklerız
    [COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)

bende harbı mateme bagladım kendımı altı ustu bu hafta ıcınde yenı makına alıcam buyuk ıhtımalle atv alıcam sende cross bende atv ee mt den baska arkadaslrdada arazı makınası vardır bıgun karagol ıster yanı dogru degılmı

Motosikleti
    hadı bakalım hayırlısı var var olmasmı terales var tak croscu 110 kilo ama canavar gıbıheryere cıkarız kardesım sen al erciyese bıle cıkarız

abı dırek ercıyes olayına gırmeyelım yamanlardan baslıyalım muhahaha
    haa bıde ne marka alıyım dıe bı ton kumpasa dustum ben yaaa bı yardımcı olu ver el at

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler