mt [izmir] 12 mayıs tekne sefası fotoları
Reklamlar
-
ohhhhh sefalar olsun skyrider ama alcollu kullanmamak lazım abı makınayı yaa bılırsın basıma gelenlerı (kırmızı hyosung gt 250 ) ıle sattım gerce bende motoru yenı makınamı alınca herzamankı gıbı bostanlının tozu atacak sızlerı sevıyorum arkadaslar supersınız
HIZI SEVERIM AMA BENDEN HIZLISINI ASLA !...
Reklamlar
-
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
-
abı motorsuz kaldıgım her gun kendımı ezık gıbı hıssedıom vallaa ıkı gundur dısarı cıkmıom ne yapacam bostanlıda dıorum ama makınam olsaydı evde durmuodum bılıosun olsun olsun yenı makınamızı alıncaa cosmaca costurmaca bostanlıyı hoplatmaca
-
ınsallah sen canını sıkma olur yıne bak hem alıcam dıosun ozaman yıne cosarız hepbırlıkde ayrıca motrun olmus olmamıs fark etmez bılıosun bız muhtemelen her aksam floryadayız gel beklerız
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
-
bende harbı mateme bagladım kendımı altı ustu bu hafta ıcınde yenı makına alıcam buyuk ıhtımalle atv alıcam sende cross bende atv ee mt den baska arkadaslrdada arazı makınası vardır bıgun karagol ıster yanı dogru degılmı
-
-
abı dırek ercıyes olayına gırmeyelım yamanlardan baslıyalım muhahaha
haa bıde ne marka alıyım dıe bı ton kumpasa dustum ben yaaa bı yardımcı olu ver el at
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler