Çok güzel gezi tebrikler.
Çok güzel gezi tebrikler.
hocam bayağı güzel bir geziymiş oralar çok güzelmiş harbi gezilecek yerler o sonlara doğru güzel bir çeşme var Allah Allah mükemmel yerler.
Çok Macera Peşindeler
Ali Osman hocam, gerçekten keyifle okudum ve izledim raporu. Ellerinize sağlık.
O sulardan kana kana içmek isteği hasıl oldu raporu okurken.
Devamını diliyorum.
benim için çok degerli olan yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşeşekür ediyorum sağolun varolun,sizlere konuk olduğumu bilmek kadar güzel birşey yok.
....evet arkadaşların dediği gibi motor motoran xv250 idi.bundan bir önceki gezimde raporu var..gevur dağlarının tepede zincir parçalanmış 20 km diğer motorla aşağı çekmiştik.bu gezidede iyi bir denge olmadığı için benden sıfır not alan üstelik birde üstüme düşen motoru geziden hemen sonra sattım.
hikayenin bazı bölümlerinin videosu.. gülme garantili. motor düşmesinde dizim kırılayazdı hala montaj diyenler oldu
Allah neşenizi daim etsin abi, video'lar için ayrıca teşekkür ederim.
Videolar da çok güzel Ali Osman Hocam.Ayrıca motosiklette (özellikle enduroda) düşmeyi karizmayı çizdirmek olarak algılayan bazı arkadaşlara, olaya eğlence boyutuyla baktığımızda hiç te öyle olmadığını anlatması açısından oldukça güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.
Baştan sona zevkle izledim.Elinize emeğinize sağlık.O rüzgar bile sizi durduramamış.Helal olsun.
Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Agziniza saglik. Masallah Allah kaza bela vermesin.
MaşaAllah iyi gezmeler hocam.
Tr!YK
Y451NK
Yasin Koyuncu
Aşırıı keyifliydi resimler, samimiyet dolu yazılar kadar samimiiydi
Nicelerini kazasız belasız yaşayın inş
O guzel anlatımınızla sanki oradaymışım gibi oldum. Devamini bekliyoruz.
çok harika kareler.. videolardaki çektiğiniz eziyet bu işin eğlencesi.. cross motorsiklete de haksızlık etmemmek lazım. o kadar sarp araziyi yamahanın cross u da olsa zorlanırdı emin olun.. eğlenceniz daim olsun.. sucuk ekmek karelerini de görsek iyi olurdu..
Raki. Yok cadir kamp yok olmamis
abi harika gezmişsiniz ve eğlenmişsiniz, anlatımınıza ve videolara bayıldım, uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim
Abi ruhunuz hala genç, motosiklet ve gezi tutkunuz çok canlı, bence siz 18 yaşındasınız, bak benim de acayip gezesim geldi şimdi, yarın hemen olsun istiyorum
zaman ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlar için. sağolun varolun
Abi Ducatin yakiyo bol gezmeler cok guzel tum fotolar tesekkurler
Vay arkadaş bir gezi bu kadar mı güzel anlatılır, bu kadar mı samimi paylaşılır, yaşadım resmen, hem eğlendim hem güldüm, gülerken de benzer durumda aslında nasıl eziyet çektiğimi hatırladım, sağ olun var olun... (O rüzgar harbiden fenaymış yalnız.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)