Adana-Mersin-Limonlu Doktorun Yeri-Kanlıdivane-Kız Kalesi gezisi...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler
-
Kanlı divane gerçekten görülmeye değer ilginç bir mekan.
Güzel bir gezi yapmışsınız.Resimlerde hoş.Bajaj ilgimi çekiyor.Fakat sivasta bayii ve servisi olmayışı biraz düşündürüyor.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
güzel gezi, motoru her türlü şartta kullanmışsınız, paylaşım için teşekkürler
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler
BEn Teşekkür ederim.. Sevindim beğenmenize..
-
-
her yeri bir güzel gezmişsiniz helal olsun sizlere,motorlarda çok iyi görünüyor, önünde siperliği olanı na ön cam çok yakışmış, sahile gelince kız kalesine geçememişsiniz, olsun orayada tekne ile gidersiniz!,bana göre harika gezi olmuş,hepinizede saygılar.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
her yeri bir güzel gezmişsiniz helal olsun sizlere,motorlarda çok iyi görünüyor, önünde siperliği olanı na ön cam çok yakışmış, sahile gelince kız kalesine geçememişsiniz, olsun orayada tekne ile gidersiniz!,bana göre harika gezi olmuş,hepinizede saygılar.
mesut hoca öncamı olan motor bana ait, evet kız kalesine geçemedik, o da tekrar gitmek için bahanemiz olur belki... cumali güzel bir gezi yazısı olmuş eline sağlık...
-
bir dahaki sefere doktorun yerine varmadan koprunun solundan iceri girin. daha iyi bir mekan ve esnaf ile karsilasacaksiniz ;) tavsiye ederim. hatta yemek merasimi sonrasi vadinin icine dogru yuruyus yapin, hayran kalacaksiniz.
-
ilkeronat adlı üyeden alıntı
bir dahaki sefere doktorun yerine varmadan koprunun solundan iceri girin. daha iyi bir mekan ve esnaf ile karsilasacaksiniz ;) tavsiye ederim. hatta yemek merasimi sonrasi vadinin icine dogru yuruyus yapin, hayran kalacaksiniz.
Bu tavsiye yi dikkate alacağız. . Teşekkür ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Halil senin daha önce yazmis olduğun gezi yazisindan kopya çektim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler