[Büyük Sorgun] İlk 130 km lik gezim - yol çalışmasıyla yolu karıştırmam da cabası.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Güzel gezi olmuş eline saglık
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Elinize ve motorunuza sağlık .
-
çok iyi...bence harika gezi olmuş....
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Elinize ve motorunuza sağlık .
eyvallah
mortingen şıtraze olmamak için koruyucu ekipmansız yola çıkmayın..
-
benimde ilk uzun yolum 130 km idi baya uzun gelmişti o zaman şimdi ısınma turları olarak geçiyor
-
Elmaları görünce aman tanrım didim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
benimde ilk uzun yolum 130 km idi baya uzun gelmişti o zaman
şimdi ısınma turları olarak geçiyor
İnşallah o seviyelere gelicem 1200 km yi yeni devirdim.
-
Eline sağlık çok güzel bir gezi olmuş
Tekerin düz bassın, kazasız sürüşler.
-
The-Rock adlı üyeden alıntı
Eline sağlık çok güzel bir gezi olmuş
Tekerin düz bassın, kazasız sürüşler.
teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah.
-
hiç ilk defa gezi yapan birisine benzemiyorsun!bence gayet iyi iş çıkartmış ve güzel bir doğa gezisi yapmışsın, beğenerek izledim ve okudum saygılar.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
hiç ilk defa gezi yapan birisine benzemiyorsun!bence gayet iyi iş çıkartmış ve güzel bir doğa gezisi yapmışsın, beğenerek izledim ve okudum saygılar.
ilk defa kendi motorumla uzunca gezmiş oldum limit koymadan, lakin o köpek olmasaydı iyiydi teşekkür ederim.
-
Çok güzel bir gezi ve anlatım olmuş.Allah devamınıda nasip etsin.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Güzel gezi olmuş dostum, elmalar da güzel duruyor.
Yalnız o selfiede bir kask eksik sanki, eğer yanılmadıysam, mutlaka bir kask edin.
-
harika gezi olmasada buna çok yakın olmuş - kask yoktu sanırım (öyle varsayıyorum): kask olsaydı harika gezi olacakmış! ;)
bu arada çinli, japon, koreli hiç farketmez, iki teker iki tekerdir ve binmeyen anlayamaz..
kanuni breton candır, ki maşallah canavar gibi duruyor seninki.. allah nazardan saklasın!
-
forzaBJK adlı üyeden alıntı
harika gezi olmasada buna çok yakın olmuş - kask yoktu sanırım (öyle varsayıyorum): kask olsaydı harika gezi olacakmış! ;)
bu arada çinli, japon, koreli hiç farketmez, iki teker iki tekerdir ve binmeyen anlayamaz..
kanuni breton candır, ki maşallah canavar gibi duruyor seninki.. allah nazardan saklasın!
Amin cümleten. Kask için birikim yapıyordum almışken iyisini almak için, yoksa 3-5 liralık kasklar koruyacağından değil anca ceza yememek için takılıyor bir de yağmur yağarsa. Önümüzdeki haftaya kadar kask araştırması yapıyorum buğu yapmayan içinde boğmayan bir kask.Kaska ayırabileceğim bütçem 400 tl civarı.
-
-
Kask olmayaymış kafa pestil.. hangi kaskı önerirsiniz bütçeme göre?
-
alacagin kask marka olsun, ECE 22.05 onay belgeli ve etiketi olsun, bugu olmamasi icin pinlock vizörlü olsun ve kesinlikle kafa yapina tam uygun ve tam pas gelsin..
-
forzaBJK adlı üyeden alıntı
alacagin kask marka olsun, ECE 22.05 onay belgeli ve etiketi olsun, bugu olmamasi icin pinlock vizörlü olsun ve kesinlikle kafa yapina tam uygun ve tam pas gelsin..
önerebileceğiniz babında sormuştum ama bu da işe yarar
-
önerebilecegim kendi kullandigim kasklar var:
- Arai Tour X3 (foto)
- Scorpion vx-15-air (foto)
- MTR S-811 (foto)
beyaz agirlikli kask tercih ederim, dogada beyaz renge pek rastlanmadigi icin farkedilme hususunda yardimci olacagi düsüncesindeyim - karanlikta beyazin daha iyi farkedilecegini anlatmama gerek yok sanirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)