Çok güzel. Paylaşım için teşekkürler , bana birz cesaret verdi bu tpc
Çok güzel. Paylaşım için teşekkürler , bana birz cesaret verdi bu tpc
Sol tarafta meriç nehri var,iyi yüzücüysen karşısı Yunanaistan
Yada su üzerinde koşma yeteneğin varsa yine olur
Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Sağolun,teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Bu motorum olmasa alacağım tek motor ybr dir,yuvarlak farı daha çok beğeniyorum ama
Buyur gel gezeriz
Teşekkürler
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
yusuf kardeş nereden buluyorsun böyle güzel yerleri bilmiyorum,yok anasına satayın böyle yerler iç anadolu bölgesinde,amama velakin yine çok kaliteli bir gezi yapmışsın,helal sana kardeş saygılar.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
adam sucuklu yumurta videosu çekmiş arkadaş. bundan sonra tüm yol videolarına karşıyım motosiklet gezisi ve sucuklu yumurta videosu süper 2'li :D
Abi maşallah tekerin düz bassın. en kötü kazaların böyle olsun...
Çok şahane gezi de karelerde Gelince İstanbula tekrarlayalım mümkünse
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Motora binmekte cesarettir
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Mesut hocam 11 senedir İstanbulda bulunuyordum,son 2 senedirde memleketimdeyim
İnan ben dahil birçok insan buralarda ne kadar güzel yerler olduğunun farkında değil
Çalışma temposundan yaşamayı unutmuşuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Düşmek güzeldir düşmeyi seviyorum,motor giderken atasım geliyor kendimi
Ufak bir çaydanlık aramaktayım biblo misalı,yemeğin üzerine çay daha iyi gider,sallama olmuyor ama
Yaşasın sucuklu yumurta kardeşliği
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Sağolasın,kaybolmazsam o zamana kadar
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Harika bir paylaşım olmuş.
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)