2 Cbf ile İznik Gölü Gezisi
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
bu motorlar ikizmi arkadaşlar,soa arkadaşımızı uzun gezilerinden tanıyorum,iyi geziler çıkartıyor!güzel bir paylaşım teşekkürler.
-
Güzel gezdik iyi yedik. Ama mutlu ifademi atlamışsın kardeşim göremedim ifadeyi :D
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mesut hoca adlı üyeden alıntı
bu motorlar ikizmi arkadaşlar,soa arkadaşımızı uzun gezilerinden tanıyorum,iyi geziler çıkartıyor!güzel bir paylaşım teşekkürler.
İkiz sayılır hocam
soa adlı üyeden alıntı
Güzel gezdik iyi yedik. Ama mutlu ifademi atlamışsın kardeşim göremedim ifadeyi :D
Kardeşim kusura bakma eklemeyi unutmuşum fotoyu Buradan ekleyeyim bende ;
[IMG][/IMG]
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Mesut abi ben ne aldım sa 2 tane aldım burak ne aldıysa 2 tane aldı baya ikiz oldu cift yumurta ikizi ama küçük farklar var dikkat edince :D
-
-
güzel gezi olmuş kanka. darısı başıma :D
Kazasız olması daha da güzelleştirmiş geziyi
diğer arkadaş galiba küçük kumla tarafından
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Elinize ayağınıza sağlık güzel bir gezi olmuş
her daim tekeriniz düz bassın
. Bu arada bir sorum olucak Koruma demirlerinde gördüğüm kadarıyla sis farları var led'li. Memnunmusunuz ve maliye nedir acaba ayıptır sorması ? Akşam gezilerinde ybr farından pek memnun değilimde extra birşeyler istiyor artık akşam gezmeleri için motosiklet
Sağolun hocam teşekkür ederiz Evet ledli sislerden gayet memnunum çiftini 50 tl'ye aldık ikimizde aynı anda . Kesinlikle tavsiye ederim , bizim cbf'in orjinal farıda geceleyin iyi aydınlatmıyor . Ama bu ledlerle çok rahat gece önünüzü görebiliyorsunuz , özellikle zifiri karanlık yollarda . Ürün linki ilanı ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1459455/detay/
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
SULH adlı üyeden alıntı
yok hocam kumla da yazlık var Kocaelideyim ben.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Sağolun hocam teşekkür ederiz
Evet ledli sislerden gayet memnunum çiftini 50 tl'ye aldık ikimizde aynı anda .
Kesinlikle tavsiye ederim , bizim cbf'in orjinal farıda geceleyin iyi aydınlatmıyor . Ama bu ledlerle çok rahat gece önünüzü görebiliyorsunuz , özellikle zifiri karanlık yollarda . Ürün linki ilanı ;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1459455/detay/
Çok teşekkür ederim sağolun en kısa zamanda bende teğmin edicem bu üründen, hayırlı akşamlar dilerim
Kaza Anında Seni Korur !
-
Cok guzel gezi olmus. Iyi eglenceler
-
Kocaeli İl Temsilcisi
SULH adlı üyeden alıntı
Sağol kanka seninde artık gezi fotoğraflarını bekliyoruz
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim sağolun en kısa zamanda bende teğmin edicem bu üründen, hayırlı akşamlar dilerim
Rica ederim hocam sizde sağolun .
FurkanZ adlı üyeden alıntı
Cok guzel gezi olmus. Iyi eglenceler
Teşekkür ederim
-
Paylaşım için teşekkürler.İkizlerle güzel bir gezi yapmışsınız
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Kocaeli İl Temsilcisi
MCV adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.İkizlerle güzel bir gezi yapmışsınız
Ben teşekkür ederim hocam sağolun
-
ya gezi çok güzel çok beğendim cbf kullandıgınız ıcın sıze sormak ıstedım acıkcası
düz yolda giderken gidonu cevirmediğimiz halde azda olsa on teker niye sağ sol yapıyomus gibi olur
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
-
Böyle masallahlik cbf leri gördükçe, şeytan diyor al bir cbf. Arkaya uçlu çanta , touring cam, koruma demiri, bide depo üstü çanta. Mini bir touring motosikleti yani.
Benzini yakmaz, kokmaz.
Sonra, gez allahım gez fıtı fıtı diye. Oh valla.
-
mertekina adlı üyeden alıntı
ya gezi çok güzel çok beğendim cbf kullandıgınız ıcın sıze sormak ıstedım acıkcası
düz yolda giderken gidonu cevirmediğimiz halde azda olsa on teker niye sağ sol yapıyomus gibi olur
Topcase varsa ondan dolayı olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
APALA adlı üyeden alıntı
Böyle masallahlik cbf leri gördükçe, şeytan diyor al bir cbf. Arkaya uçlu çanta , touring cam, koruma demiri, bide depo üstü çanta. Mini bir touring motosikleti yani.
Benzini yakmaz, kokmaz.
o dediklerinizi yapınca (ki yapılmışı var ) Böyle gözüküyor :D
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mertekina adlı üyeden alıntı
Lastik basınçlarını kontrol ettir , veya arka amörtisörün ayarına baktır veya jantların balansına baktır veya Soa'nında dediği gibi topcase'de fazla ağırlık varsa o yüzden de yapabilir .
APALA adlı üyeden alıntı
Benzini yakmaz, kokmaz.
Cbf güzel rahat motordur lakin , düşük cc olması uzun yolda bellirli bir süreden sonra sıkıyor . Hep 90 100 km ile stabil gidebiliyorsunuz . Şeytanda bana diyor , cbf'i sat daha yüksek cc'li birşeyler al .
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Lastik basınçlarını kontrol ettir , veya arka amörtisörün ayarına baktır veya jantların balansına baktır veya Soa'nında dediği gibi topcase'de fazla ağırlık varsa o yüzden de yapabilir .
Cbf güzel rahat motordur lakin , düşük cc olması uzun yolda bellirli bir süreden sonra sıkıyor . Hep 90 100 km ile stabil gidebiliyorsunuz .
Şeytanda bana diyor , cbf'i sat daha yüksek cc'li birşeyler al .
hocam, bende tvs var. uzun yolda kullanıyorum daha çok. ön rüzgarlığı filan olmadığı için ne bileyim.
aslında benim aklımdaki 250 cc mini bir tıuring. henüz üretilmedi.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
2 adet kara şahin,takım ruhu böyle olmalı
O altta bulunanlar gündüz farımı,gece faydalanabilinirmi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)