25-29 Eylül Batı Akdeniz - Güney Ege 1400km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
süper bir gezi olmuş bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
-
İzmir MT sizinle gurur duyuyor tekerinize sağlık kardeşgiller
-
Utkan bizi geziye götür
-
Utkanım,
Bu kadar fotoğrafı sabırla tek tek yüklediğin,güzel anlatımın ve mükemmel gezinizi bizle paylaştığın için teşekkürler.
Bir dahaki gezilerde beraber olmak farz oldu artık
-
Paylaşım için sağolasın
-
hepsi cok guzel fotolar.
paylasim, anlatim, detaylar icin cok tesekkurler
ilham verdiniz...
bize de bi gun kismet olur insallah
tekeriniz duz bassin
selamlar
-
Arkadaşlar fotolara imrenerek baktım , harika yerler, Keyifli bi gezi olmuş. Kazasız belasız sorunsuz tamamlamanıza sevindim.
Paylaşım için Teşekkürler
Passionately in love with Motorcycle
-
cihan54 adlı üyeden alıntı
Utkan bizi geziye götür
Sen kendi önünden ye la
-
Bu güzel geziye katılan güzel arkadaşlara teşekkürler.Fotoğraflar ve paylaşım süper olmuş.Sağol Utkan.
-
Güzel gezi olmuş...
Fazer'ın yakıt tüketimi ayrıntılı olarak alabilir miyim? Tam olarak anlayamadım çünkü MT-07 Fazer'ın bir buçuk katı yakmış gibi anlaşılıyor?
Yani kat edilen yol, lt/100km, tahmini ortalama hız vs.?
-
-
ESGEL adlı üyeden alıntı
süper bir gezi olmuş bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
vakit ayırıp incelediginiz icinn biz teşekkür ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
35sdk89 adlı üyeden alıntı
İzmir MT sizinle gurur duyuyor tekerinize sağlık kardeşgiller
teşekkürler komşunun haylaz çocuğu bey bidahakine sizleride aramızda görmek isteriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Utkan bizi geziye götür
Sen cezalısın.. otur, sıfır! yok sana gezi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
mkaptan adlı üyeden alıntı
Utkanım,
Bu kadar fotoğrafı sabırla tek tek yüklediğin,güzel anlatımın ve mükemmel gezinizi bizle paylaştığın için teşekkürler.
Bir dahaki gezilerde beraber olmak farz oldu artık
Beyefendi gezimiz esnasında sizi defalarca arayıp kudurttugumuzun farkındayız birdahaki gezide yerini önden ayırttım geliyorsun iişte okkaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
TEKNECI adlı üyeden alıntı
hepsi cok guzel fotolar.
paylasim, anlatim, detaylar icin cok tesekkurler
ilham verdiniz...
bize de bi gun kismet olur insallah
tekeriniz duz bassin
selamlar
En kısa zamanda istediginize kavuşmanızı dilerim sizlerinde paylaşımları bizlere ilham oluyor hepbirlikte yuvarlanıp gidiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
mkaptan adlı üyeden alıntı
Sen kendi önünden ye la
bu sene gelsin festivale hesabını çıkartcaz onun kamyoncu sen sakin ol bakam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
KAFKAS35 adlı üyeden alıntı
Bu güzel geziye katılan güzel arkadaşlara teşekkürler.Fotoğraflar ve paylaşım süper olmuş.Sağol Utkan.
sizlerle güzel oldu Yüksel abim devamı gelicek
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
kadango adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş...
Fazer'ın yakıt tüketimi ayrıntılı olarak alabilir miyim? Tam olarak anlayamadım çünkü MT-07 Fazer'ın bir buçuk katı yakmış gibi anlaşılıyor?
Yani kat edilen yol, lt/100km, tahmini ortalama hız vs.?
1400 km de mt07 toplam 270 tl yakıt harcadı fazerimiz ise 330 TL Antalyaya inene kadar sakin sakin geldik 90-110 arası antalyadan kemer istikametine döndükten sonra fethiyeye kadar sürekli dar keskin virajlar vardı 1. dolu 2. dolu sürekli sıka sıka o yolları bitirdik hemen her şartta kullanımın tüketim degeri budur mt den 1 depo fazla yaktı diyebiliriz kısaca egzoz kn filtre vs dolu fazer
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
EGE YELI adlı üyeden alıntı
süpersiniz kardesim Allah icinize sindirsin, tekeriniz daima düz bassin
Teşekkürler sayın abim seneye sizin yaptıgınız gibi bir türkiye turu istiyorum umarım gercekleştirebilirim iyi dilekleriniz icin teşekkürler
-
utkan valla helal olsun resimleri yüklemek bile bir mesele geç oldu fakat zevkle okudum
-
ilk wc molasındaki fotoyu görünce kapattım !
-
Zevkle okudum.Güzel bir gezi yapmışsınız.Ekipte güzel.Resimlerde süper.
O mıntıkanın her adımı görülmeye değer olduğundan zaman yetmemesi normal.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Tebrik ediyorum,
Çok güzel gezmişsiniz
-
Çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim. Darısı bizim başımıza
-
iyi foto yüklemişsin görsel zenginliği olmuş valla...
aybarsın fazer canavar bakıyor valla...kendisinin adonisleri de gözlerden kaçmıyor maşallah..
daha nicelerine çıkarsınız inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler