Çok güzel, sağlıklı ve mutlu hayatınız olur inşallah.Gelinimizi ayrıca tebrik ediyorum Allah yolunuzu da bahtınızı da hep açık etsin inşallah......
Çok güzel, sağlıklı ve mutlu hayatınız olur inşallah.Gelinimizi ayrıca tebrik ediyorum Allah yolunuzu da bahtınızı da hep açık etsin inşallah......
crf kullanan bir bayan ilk kez gördüm.
Allah mesud etsin..
helal olsun vallahi kıskandım şimdi benim eşimde çok güzel artçı hızdan korkmuyor
ama her şey iyide eşimi isterken bisiklet kullanabiliyormusun diye sormayı akıl edemedim ya bilseydim yoksa seni almam derdim
sonradanda öğrenemedi
allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin
didiklerin iyi gibi ama bişi anlamadım :D
gezi raporunu eşimle birlikte inceledik eşimle birlikte 2 uzun geziye çıkmış birisi olarak yaşadığın mutluluğu çok iyi anlıyorum kardeşim
gerçekten insanın seydiği şey sevdiceği ile birlikte olunca bambaşka güzel oluyor
çok güzel gezi olmuş raporun devamını bekliyoruz sabırsızlıkla
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Allah yolunuzu açık etsin.beraberliğiniz, sevgi saygınız ve motorculuğunuz devam etsin inş...
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler...
Geziniz tek kelimeyle mükemmel ama daha güzeli eşinle birlikte surebilmek. Bu bir çok kişi için ütopya dır. Tebrikler
ellerinize emeğinize sağlık çok güzel bir gezi, eşim ve ben severek baktık resimlerinize ve özenerek işlh bir gün eşimle böyle bir gezi bizde yaparız çok keyifli görünüyor, mutluluğunuz keyfiniz daim olsun inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın..
çok iyi yaa,allah bozmasın
bizim hanım motosiklet lafını duyunca gözlerinden ateş çıkıyor. gerçekten çok şanslısın
burdaki çoğu insanın hayalinde göremeyeceği bir olayı gerçekleştirmişsin, harika gezi olmuş. Yenilerini bekliyoruz.. Saygılar..
Benim hanımada öğreteyim ben bunu yaa hoşuma gitti valla gezmeyi çok severiz birlikte ama böyle ayrıda hoş olmuş harikasınız allah kaza bela vermesin tekeriniz hep düz bassın
Vayy çok iyimiş be :/ kıskanmadım ki
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ,insanın hayat arkadaşıyla gezmesi çok ayrı bir keyıf tüm dostlara nasip olur inşallah
yolunuz açık olsun, süper gezi olmuş, sevdiğin birisiyle yol yapmak kadar güzel hiçbişey yoktur ...
Harika anlatımınız var , diğer gezileriniz gibi buda müthiş olmuş . nice gezilere Bu arada Allah(cc) Mutluluğunuzu daim etsin İnşallah
Mükemmel bir gezi günlüğü olmuş, sizide arkadaşınızıda yürekten tebrik ederim.
Bütün geziyi oturdum okudum , yeni okudum kusuruma bakmayın ama süper bir gezi olmuş.
Anlatım tarzınıza bayıldım...
Yanınızda sevdiğiniz birisi ile gezmek en güzeli...
Ayrıca kaza içinde çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)